Zoeva Heritage eyeshadow palette review

door Daphne - verdraaid mooi
zoeva-heritage-eyeshadow-palette-review-1

Het houdt niet op… Zoeva heeft weer een nieuw oogschaduwpalette uitgebracht, namelijk het Zoeva Heritage eyeshadow palette. Dit palette is geïnspireerd door de oude Griekse kunst. Deze ga ik natuurlijk reviewen en ik maak er gelijk twee looks mee! Zou de innerlijke Griekse godin in me los komen? Kijk snel verder!

zoeva-heritage-eyeshadow-palette-review-3Het formaat en de vormgeving van het oogschaduwpalette ziet er gelijk uit als de eerder uitgebrachte paletten. Het palette is gemaakt van hard karton, met een glanscoating erover en sluit met een onzichtbare magneet. Rond het palette zit een omhulsel van karton die het palette zelf beschermt. Het uiterlijk van het palette met de hoekjes en dergelijke, doet me zeker aan de Griekse goden denken. Dat zijn van die typische tekens die je in ieder Grieks restaurant tegen komt.

zoeva-heritage-eyeshadow-palette-review

When the roots are deep, there is no reason to fear the wind.

Swatches

zoeva-heritage-eyeshadow-palette-review-2 zoeva-heritage-eyeshadow-palette-review-swatches V.l.n.r. Narrate A Story, Anthropology, Euphonic, Never Forget, Written By Winners, Monument, Megalomania, Marble Statues, Civilisation, Phonotactic

Alle kleuren zijn goed gepigmenteerd en blenden op de arm mooi uit. Alleen Euphonic, een glitter oogschaduw, geeft weinig pigment af als je deze niet nat aanbrengt. De andere tinten vind ik qua kleur heel warm en mooi! Er is een mooie balans tussen mat, satin, glitter en metallic.

Looks

Look 1:

zoeva-heritage-eyeshadow-palette-review-look-1

zoeva-heritage-eyeshadow-palette-review-look

zoeva-heritage-eyeshadow-palette-review-look-2Bij look 1 draag ik het volgende:
Anthropology: transitiekleur in arcadeboog
Written By Winners: transitiekleur net onder arcadeboog
Monument & Narrate A Story: onder de wenkbrauwen
Monument: bewegend ooglid
Phonotactic: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
Phonotactic: onder de ogen
Written By Winners: onder de ogen geblend over Phonotactic

Look 2:

zoeva-heritage-eyeshadow-palette-review-look-4 zoeva-heritage-eyeshadow-palette-review-look-5

zoeva-heritage-eyeshadow-palette-review-look-3 Bij look 2 draag ik het volgende:
Civilisation: transitiekleur in arcadeboog
Narrate A Story: onder de wenkbrauwen
Never Forget: bewegend ooglid
Euphonic: op bewegend ooglid op de grens van Never Forget en Phonotactiv gedept
Phonotactic: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
Marble Statues: binnenste ooghoek
Phonotactic: onder de ogen

Review Zoeva Heritage eyeshadow palette review

De gemaakte looks lijken in de verste verte niet op elkaar, terwijl het gewoon een palette is met maar tien verschillende kleuren. Dat maakt het zo leuk vind ik persoonlijk. De tinten brengen mooi aan, zijn niet stroef en blenden heel goed in elkaar over. Alleen Euphonic vind ik een tegenvaller. Deze kleur is in het palette zo’n mooie, diepe kleur. Alleen dat laat hij niet zien op de ogen. Erg jammer! De overige tinten met welke finish ook, zijn goed gepigmenteerd. De matte tinten hebben wat kickback in de pan, maar dit doet niet af aan de kwaliteit. Ik geef er daarom niet zoveel om.

Volgens Zoeva kun je de tinten ‘Never Forget’ en ‘Civilization’ ook als blush gebruiken. Ik kan me zeker vinden in Civilization, maar persoonlijk zou ik uitkijken met ‘Never Forget’. Deze kleur is zo gepigmenteerd, dat je snel teveel pakt en dan barbie-wangen krijgt.

Voel ik me na het gebruik een Griekse godin? Misschien met een beetje fantasie ;). Het palette vind ik in ieder geval een aanrader!

Het Zoeva Heritage eyeshadow palette is te koop bij Douglas voor € 22,00. Eerder reviewde ik al andere oogschaduwpalettes van Zoeva. Kijk die reviews hier terug.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

15 reacties

Tessa 4 februari 2019 - 07:59

Wat een prachtig oogschaduw palette is dit weer. De kleuren zijn geweldig en de vormgeving ook weer erg gaaf. De looks die je gemaakt heb, zijn echt prachtig! Welke lipsticks draag je? Die zijn ook echt super!

Reply
Daphne - verdraaid mooi 4 februari 2019 - 20:45

Bedankt voor je lieve reactie weer! Bij look 1 draag ik de MAC Liptensity lipstick Claretcast. Bij look 2 draag ik de Rouge Dior Ultra Rouge 600 Ultra Tough. Beide heb ik al eens gereviewd! 🙂

Reply
Tessa 5 februari 2019 - 19:15

dank je. Die van MAC gaat op mijn wenslijstje

Reply
Lodi 4 februari 2019 - 10:25

at een prachtige kleuren zeg, ik vind dit pallet erg mooi en het zijn zeker kleuren die ik veel gebruik. Mooi uitgelegd ook hoe jij de kleuren hebt gebruikt.

Reply
Henk 4 februari 2019 - 10:56

Je hebt inmiddels een complete verzameling! Hoeveel stuks make-up heb je inmiddels?

Reply
Daphne - verdraaid mooi 4 februari 2019 - 20:40

Ik heb nooit genoeg haha 😉

Reply
Joost Poppinga 4 februari 2019 - 12:00

Je maakt altijd zulke mooie posts! Echt een lust voor het oog! Good Work!

Reply
Deborah 4 februari 2019 - 12:15

Wat een prachtige kleuren! En WAUW wat kan jij je mooi opmaken. Ik zie er uit als een pandabeer als ik alleen al mascara op doe 😂

Reply
Daphne - verdraaid mooi 4 februari 2019 - 20:40

Hahahaha. Je moet mascara op je wimpers doen he, niet er omheen 😉

Reply
Lizzie 4 februari 2019 - 13:08

Prachtig weer! IK hou van deze kleuren, warme kleuren. Echt mooi!

Reply
Melkssa 4 februari 2019 - 17:47

Tweede look vind ik erg mooi hou wel van warm rood tint

Reply
Sonja Van de Sande 4 februari 2019 - 18:54

Dit is ook weer zo’n mooi palette…. damn nu wil ik hem ook!

Reply
Eva 4 februari 2019 - 18:56

Mooi! Wil ik ook wel hebben. Zoeva heeft steeds mooie paletten. Heb er hier wel enkele.

Reply
Francis | Mamazetkoers 5 februari 2019 - 19:22

Wat een krachtig pallet! Het is dat ik er nog 1 heb liggen maar deze staat op mijn wenslijstje!

Reply
An 5 februari 2019 - 19:52

Mooie kleuren en prachtige foto’s.

Reply

Plaats een reactie