Zo creëer je een sunkissed look | TheBalm review

door Daphne - verdraaid mooi
zo creeer je een sunkissed look

Een van de mooiste dingen aan de lente qua beauty, vind ik toch wel een sunkissed look, waarbij de zon die glow nog eens extra accentueert. Ik laat je in dit artikel zo’n look zien, waarbij je jouw huid kan laten stralen met drie multifunctionele items van TheBalm. 

TheBalm Bahama Mama bronzer | € 7,90 – 3 gram

TheBalm Bahama Mama bronzer review

Het eerste wat je wilt creëren bij een zonnige look, is kleur. Dat doe ik met een bronzer die je aanbrengt op de zones die het meest in aanraking komen met de zon: je voorhoofd, jukbeenderen en kaaklijn. Het makkelijkst is om een 3 te maken op je gezicht, zodat je het direct aanbrengt op de juiste plek.

TheBalm Bahama Mama bronzer swatch

Deze bronzer is lekker veelzijdig, want je kunt het ook aanbrengen in je arcadeboog als transitiekleur voor meer diepte in je ooglook. Daarbij is het door de vrij koele ondertoon ook geschikt als contourpoeder. De matte bronzer is intens gepigmenteerd, super blendable en longlasting.

TheBalm Hot Mama blush | € 20,00 – 7 gram

TheBalm Hot Mama Blush review

Voor een gezonde en frisse uitstraling gebruik je een blush. Ik breng het aan op de appeltjes van de wangen en blend het naar de haargrens. Die ‘appeltjes’ kun je vinden door te lachen, zo weet je precies waar je het aan kunt brengen. 

TheBalm Hot Mama Blush swatch

Sta jij met een roze-perzik tint op je ogen? Dan kun je het ook als oogschaduw gebruiken. Ik zie er zelf helaas uit alsof ik ziek ben en dat wil je natuurlijk niet bij een sunkissed look. Deze blush heeft een subtiele shimmer, is intens gepigmenteerd, super blendable en longlasting. 

TheBalm Mary-Lou Manizer highlighter | € 12,90 – 8 gram

TheBalm Mary-Lou Manizer highlighter review

Een sunkissed look is niet compleet zonder een highlighter. Die breng je aan op de zones van je gezicht waar het licht op valt, waarbij de meest bekende zone de jukbeenderen zijn. 

TheBalm Mary-Lou Manizer highlighter swatch
De champagnetint heeft een fijne poederstructuur en is veelzijdig. Breng het aan onder je wenkbrauwen voor een liftend effect, in je ooghoeken voor een frisse blik of op je cupidoboog voor optisch vollere lippen.

Look & review TheBalm

Hieronder zie je de voor- en na-foto, waarbij ik bovenstaande tips heb toegepast. De lipstick die ik draag is de TheBalm TheBalmJour in de tint Hola. Bij een mooie, sunkissed look mag een subtiele liptint niet ontbreken, als je het mij vraagt. Dit is een hooggepigmenteerde lipgloss, met het pigment van een lipstick, maar de glans van een gloss. 

TheBalm Sunkissed Look

Alle drie de items zijn onwijs gepigmenteerd en doen precies wat ze beloven! De highlighter knalt zelfs nog meer dan de foto aankan. Zonder grove glitters trouwens, dus het ziet er alsnog heel natural en smooth uit. Ook de blush heeft een mooie glow. In combinatie met de bronzer, krijg je een heerlijke sunkissed look. Alle items werken ook goed op de ogen en het blendt perfect. Daarbij zijn ze allemaal écht longlasting, ook op de oogleden! Ik kan niet wachten tot ik met deze less-is-more look in de zon kan!

TheBalm review Sunkissed Look

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 21 april 2021 - 12:43

Weet je dat ik nu echt nog nooit een make-up-je van The balm gebruikt heb? Ze zien er wel heel leuk uit;-) Prachtige look heb je ook weer gemaakt.

Reply
Natascha - Beautyopinie 24 april 2021 - 13:46

Jaaaaaa, the balm! Ik moet eerlijk zeggen dat ik het merk een beetje vergeten ben maar die highlighter is misschien wel mijn alltime favoriet 🙂 Misschien ga ik ‘m binnenkort wel weer een keer bestellen haha want nu heb ik ‘m weer helemaal ontdekt 🙂 dankzij jou!

Reply

Plaats een reactie