Zenner haaraccessoires kerstlook

door Daphne - verdraaid mooi
Zenner-accessoires-review

Tijdens de feestdagen trek je alles uit de kast om er zo chique en feestelijk mogelijk uit te zien. Niet alleen kun je uitpakken met je fantastische glitterjurk, misschien wel een kersttrui en een stralende make-up look, maar je haarlook moet daar natuurlijk ook bij passen. Ik laat je verschillende opties zien om jouw look compleet te maken en er op en top feestelijk uit te zien!

Zenner haaraccessoires parels

Welke vrouw houdt er nou niet van parels? Ze zijn niet alleen prachtig als sieraad of als detail op je kleding, maar ook in je haar. Ik laat je twee verschillende haaraccessoires met parels zien en geef je direct wat opties hoe je ze kunt dragen.

Zenner-patentspeld-review-2

Deze patentspeld heeft kleine met grote parels gecombineerd. De sluiting is van metaal (zilverlook) en is breed genoeg om een deel van je haar mee op te steken. Het is voor mij niet breed genoeg om mijn hele haarbos ermee vast te maken. Wat je natuurlijk wel kunt doen, is een staart maken met een haarelastiek en dan deze clip dicht bij het elastiek aan het haar vast te maken.

Zenner-patentspeld-review

Ik vind het zelf erg mooi om de patentspeld als detail in een deel van mijn haar vast te maken, zoals aan een pluk aan de zijkant van het haar of aan de achterzijde met het bovenste deel van mijn haar. Zeker als je wat slag in je haar maakt, vind ik zo’n speld helemaal fantastisch staan. Deze patentspeld met parels kost € 3,99.

Zenner-snapclip-review-2

Een andere variant haaraccessoires met parels is deze snapclip met gouden details. Het is een stevige clip met kartels aan een zijde voor extra grip in het haar. Het glijdt er ook zeker niet snel uit.

Zenner-snapclip-review

Ik heb de snapclip hetzelfde aangebracht als de patentspeld en vind het er erg feestelijk uitzien. Tegelijkertijd houdt het je haar uit je gezicht, zodat je veilig aan je kerstmaaltijd kunt beginnen. Deze snapclip met parels kost € 3,49.

Zenner haaraccessoires strass

Met behalve parels, kun je ook een chique look creëren met haaraccessoires met strass. Hier zie je bijvoorbeeld een snapclip met strass. Die kun je hetzelfde aanbrengen als dat ik hierboven heb laten zien met de parelvariant.

zenner-real-stone-snapclip-review

Deze variant is net wat langer en smaller dan de parelversie en vind ik daarom erg elegant. Ik heb een feestelijke jurk met dezelfde details, dus ik weet zeker wat ik ga dragen deze kerst! Deze snapclip met strass kost € 4,99.

Alsof het allemaal nog niet genoeg schittert, kun je natuurlijk ook opvallen met een schuifspeldje waarop letterlijk het woord ‘sparkle’ staat. Dan pak je pas echt uit!

Zenner-real-stone-schuifspeld-review-2

De andere haaraccessoires kunnen naar mijn mening altijd, maar deze variant zou ik toch echt alleen uit de kast halen tijdens een echte feestelijke gelegenheid. Ik zie ook nu pas dat ik de sparkle op zijn kop heb aangebracht in mijn haar, maar je snapt het principe wat je er mee kunt doen haha.

Zenner-real-stone-schuifspeld-review

Het sparkle schuifspeldje kost € 4,99.

Zenner Gold Mine

Elke zes weken komt Zenner met een nieuwe limited edition collectie en sinds week 46 is dat de Gold Mine collectie. Goud is de kleur van overwinning, feest, glamour en rijkdom en is daarom perfect voor deze tijd van het jaar. Gecombineerd met zwart is het letterlijk een gouden combinatie en dat zie je terug in deze lijn. Ik laat je twee producten zien uit deze lijn.

Zenner-Goldmine-schuifspeldjes-review-1

Deze schuifspeldjes hebben door een combinatie van goud met strass een extra feestelijke touch. Gecombineerd met de effen gouden schuifspeldjes heb je een chique, maar bescheiden touch of gold.

Zenner-Goldmine-schuifspeldjes-review-2

De schuifspeldjes zijn echt sterk en blijven heel goed op zijn plek zitten. Ik heb mijn haar vastgemaakt met maar één schuifspeldje en het zit echt als een huis. Normaal gezien gebruik ik vooral het simpele, kleine Zenner haarclipje, maar die zal ik vaak inwisselen voor deze variant!

Zenner-Goldmine-schuifspeldjes-review

Deze schuifspeldjes uit de Gold Mine collectie kosten € 4,99.

Wil je je haar op een staart of knot doen, maar wil je geen simpel haarelastiek, dan is deze set met maar liefst negen elastiekjes een leuke optie.

zenner-gold-mine-haarelastiek-review

In de set zitten vier verschillende soorten elastiekjes die je los van elkaar of gecombineerd kunt gebruiken. Vooral de volledig gouden variant springt er voor mij echt uit. Misschien is de look gewoontjes door een simpele paardenstaart, maar door deze elastieken heb je toch een perfect detail gecreëerd.

zenner-gold-mine-haarelastiek-review-1

De haarelastieken kosten € 2,99 per set van negen.

Zenner scrunchie

Ik draag mijn haar eigenlijk bijna alleen maar op een staart als ik ga sporten. Dan wil ik mijn haar dus praktisch uit mijn gezicht en nek, maar tegelijkertijd hoeft het niet saai te worden.

Zenner-scrunchie-review-2

Zenner heeft tal van scrunchies, waarvan ik de zilveren scrunchie met zwarte details heb ontvangen. Zo past dit item alsnog heel goed in het feestelijke rijtje voor de kerstdagen. Ik laat je hieronder een look zien waarbij ik de scrunchie heb gedragen met een paardenstaart en een look met een rommelige knot. Vooral het haar in een knot bevalt me eigenlijk wel goed!

Zenner-scrunchie-review

De scrunchie kost € 2,99.

Zenner Detangling Brush

Ik heb jaren achter elkaar een borstel van Zenner gehad met een houten look. Ondertussen gebruik ik alweer een tijd een borstel van een ander merk, maar om even terug te gaan naar mijn oude liefde is best leuk! Zeker als het nog een nieuwe verrassing heeft aan het uiteinde van de borstel.

Zenner-detangling-brush-review-1

Deze pneumatische anti-klit borstel heeft zachte, flexibele pennen waardoor de borstel je haar zeer gemakkelijk en pijnloos ontklit. Het werkt goed op zowel droog als nat haar en door de omhulde nopjes worden de haren niet statisch tijdens het borstelen.

Zenner-detangling-brush-review-2

De borstel is geschikt voor alle haartypes, dus ook als je breekbaar haar of hairextensions hebt. De handgreep voelt rubberachtig aan, waardoor je extra grip hebt. Het uiteinde van de borstel kun je eruit trekken en daar zit een schoonmaaktool verstopt. Een soort van hark waarmee je je borstel gemakkelijk kunt reinigen.

Zenner-detangling-brush-review-3

Ik heb de borstel van Zenner niet voor niks jaren achter elkaar gebruikt, dus ik ben er zeker positief over. Het doet precies wat het moet doen, is niet te hard voor mijn hoofdhuid en door de extra tool krijg je het ook nog eens extra snel schoon. Ideaal! De haarborstel kost € 6,99.

De Zenner haaraccessoires zijn bij verschillende drogisterijen verkrijgbaar, zoals Kruidvat. De Gold Mine collectie is alleen verkrijgbaar bij Etos, Dio en DA. De haarborstel vond ik alleen op plein.nl.

Voor welke look ga jij deze kerst?

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

9 reacties

Edith 29 november 2019 - 07:07

Wat een Leuke haar accessoires! De eerste clip is mijn favoriet, staat erg mooi in je haar. Die borstel heb ik ook. Hele fijne borstel, maakt mijn haar mooi glad em glanzend.

Reply
Deb 29 november 2019 - 13:41

Je hebt sowieso prachtig haar. Ik vind alle haar accessoires je goed staan. De eerste speld heb ik ook en ook een keer zo aan de zijkant gedaan zoals jij maar het staat mij niet. Of misschien is het een kwestie van wennen 😊.

Reply
gea 29 november 2019 - 15:28

Deze zijn leuk! Vooral voor de kerstdagen om je haar mooi op testeken ook.

Reply
Sonja 29 november 2019 - 18:31

Zo jij kreeg veel van Zenner, wat leuk!
Ik heb mijn nichtjes blij gemaakt!

Reply
bychristiana 1 december 2019 - 16:19

Ik vind die speld met de parels erop erg mooi! Ik moest stiekem wel lachen om de speld die op zijn kop zat. Serieus, mij had precies hetzelfde kunnen overkomen en de foto is er zeker niet minder mooi door. Oh ja, nu zie ik ook weer een scrunchie, en nu wil ik er toch ook wel 1!

Reply
Priscilla 2 december 2019 - 13:55

Wat een prachtig haar heb jij zeg! Die met de pareltjes vind ik zó mooi.

Reply
Babs 2 december 2019 - 19:30

Wat heb je toch een prachtig haar! Ook met krullen ziet het er fantastisch uit. Die spelden vind ik heel erg mooi, zeker die met de parels. Gek eigenlijk, ik heb (niet veel) haarspelden liggen maar draag ze nooit. Tijd dus om ze weer op te waarderen!

Reply
Natascha - Beautyopinie 2 december 2019 - 21:10

Ohhh die pareltjes, leuk leuk! Ik denk dat ik die van de week ga kopen 🙂

Reply
Riek Muijen 18 december 2019 - 12:42

Wat mooi wat voor mijn dochter die is altijd met haar haar bezig. Mooie blog en foto’s.

Reply

Plaats een reactie