Zechsal Pure Elements | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
zechsal-pure-elements

Je huid staat iedere dag bloot aan externe invloeden die de groei van diverse soorten ongezonde bacteriën en gisten kunnen bevorderen. Als gevolg raakt de huid uit balans. Hierdoor wordt de natuurlijke schoonheid negatief beïnvloedt. Daarom ontwikkelde Zechsal de Pure Elements Gezichtscrème. Deze crème bevat een geavanceerde formule die de huid op basis van probiotica en middels een osmotische samenstelling weer in een optimale natuurlijke balans brengt.

Zechsal Pure Elements

De Zechsal Pure Elements is een gezichtscrème voor mannen en vrouwen en is geschikt voor alle huidtypen. Het is een dagcrème die vrijwel direct een voelbaar en zichtbaar vitaminerend effect heeft. Daarom is de formule ook perfect geschikt voor de beschadigde, oneffen, onzuivere of verouderde huid met rimpels. Pure Elements stimuleert de beschermende eigenschappen van de huid en balanceert de natuurlijke microflora, zodat de huid haar natuurlijke balans optimaal kan herstellen. Als belangrijke bouwstof bevat Pure Elements een oeroud magnesium uit de Zechstein bron. Hieraan toegevoegd zijn de energiebooster NADH, vitamine C en E, hyaluronzuur en micro-elementen.

De crème zorgt verder voor een optimale voeding en hydratatie, krachtige bescherming en een structureel ‘liftend’ effect. Daarnaast is de geur fris door de citrus en limoen. Door de toevoeging van sheabutter zorgt Pure Elements voor een comfortabel en fluweelzacht huidgevoel.

Niet alleen de crème zelf, maar ook de verpakking is innovatief. Het schuifsysteem in het deksel dat verbonden is met een binnen-pouch zorgt voor een optimaal hygiënisch gebruik. Zonder dat er conserveermiddelen worden gebruikt is de crème hierdoor lang houdbaar.

De Zechsal Pure Elements Balancing Cream is te koop op de webshop van Zechsal voor € 44,50 – 50 ml.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

Plaats een reactie