Zalando lanceert Beauty Assortiment | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
zalando-unleash-your-beauty

Beauty- en fashionlovers opgelet: vanaf 28 augustus aanstaande kunnen Nederlandse klanten beauty- en verzorgingsproducten kopen bij Zalando. Met de campagne ‘Unleash your Beauty’ geeft Zalando een inclusieve kijk op het concept ‘schoonheid’. Lees snel verder voor meer informatie.

zalando-unleash-your-beauty-2

Het met zorg samengestelde assortiment beauty- en verzorgingsproducten voor vrouwen en mannen omvat huidverzorging, make-up, haar- en baardverzorging en meer populaire internationale en nichemerken. De campagne ‘Unleash your Beauty’ focust op waarden zoals ‘empowering’ en ‘zelfacceptatie’. De campagne toont producten die niet alleen functioneel zijn maar ook leuk om mee te experimenteren.

Get The Look functie

Met het beautyassortiment wordt het voor klanten makkelijk om snel en eenvoudig een complete look met kleding, accessoires, schoenen en make-up te bestellen. De perfecte lippenstift uitkiezen voor een outfit wordt vanaf 28 augustus bovendien een koud kunstje met de ‘Get the Look’-functie van Zalando. Deze feature zal schoonheidsproducten aanbevelen die passen bij een outfit, voor een look van top tot teen.

Unleash your Beauty

zalando-unleash-your-beauty-1

De campagne ‘Unleash your Beauty’ is het resultaat van een verborgen camera-stunt in Londen en stelt een breed scala make-up, huidverzorging en haar- en wellnessproducten voor dat vanaf 28 augustus beschikbaar is op zalando.nl. In de reclamespot, geregisseerd door Lauren Caris Cohan, staat de kracht van beautyrituelen centraal. De cast is divers en doorbreekt het klassieke schoonheidsideaal. Modellen ​Nadine Leopold, Anuthida Ploypetch, Cajsa Wessberg, Charli Howard en Marvin Durell​ werden geselecteerd via agencies of gewoonweg aangesproken op straat. Ze werden uitgenodigd voor een conventionele beautyfotoshoot en werden daar gevraagd om zelf hun make-up aan te brengen. Wat ze niet wisten is dat ze intussen stiekem werden gefilmd. De bedoeling van dit concept was om de cast in hun puurste, meest authentieke vorm aan de buitenwereld te tonen.

zalando-clinique-unleash-your-beauty

“Door met onze klanten te praten kwamen we te weten dat het concept schoonheid voor iedereen anders en heel uniek is. Goed in je vel zitten kan ook elke dag een andere betekenis hebben. Met de campagne ‘Unleash your Beauty’ willen we duidelijk maken dat schoonheid begint wanneer je ophoudt je iets aan te trekken van wat anderen van je vinden”, aldus ​Jonny Ng, Director Marketing Strategy & Campaigns​.

Een aantal van de merken dat vanaf 28 augustus beschikbaar zijn op zalando.nl zijn: MAC, Clinique, Topshop, Maybelline, Hej Organic, L’Oreal Paris, NYX, Dr Botanicals, Ouai, Löwengrip, Golden Beards, 3ina and Edible Beauty.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

1 reactie

Tessa 15 augustus 2019 - 19:15

Wat leuk dat ze ook make up gaan verkopen van voor mij nieuwe merken. Ik wist helemaal niet dat de TopShop make up verkoopt, Goede reden om naar de TopShop te gaan tijdens mijn volgende bezoek aan Engeland!

Reply

Plaats een reactie