Yves Saint Laurent Glossy Stain Holographics 502 review

door Daphne - verdraaid mooi
Yves-Saint-Laurent-Vernis-a-Levres-the-holographics-502-review-9

Ik ben dol op de liquid lipsticks en glosses van Yves Saint Laurent. Ik kende ze al met een zwarte en gouden dop, maar in Spanje trof ik een variant aan met een zilveren dop. Dit is de nieuwe holographic versie van de familie. Ik test vandaag de Yves Saint Laurent Vernis À Levres The Holographics Glossy Stain ‘502: Electric Burgundy’.

Yves-Saint-Laurent-Vernis-a-Levres-the-holographics-502-review-14

De verpakking ziet er hetzelfde uit, buitenom de kleur van de dop, als de andere varianten van Yves Saint Laurent. Ik vind het een handige verpakking, omdat je de kleur van de gloss al aan de buitenzijde van de verpakking kunt zien. Daarnaast vind ik het een handige vorm, omdat je meerdere kleuren makkelijk tegen elkaar aan kunt zetten in je make-up kast.

Yves-Saint-Laurent-Vernis-a-Levres-the-holographics-502-review-10

De sponsapplicator is schuin en het uiteinde loopt tot een punt. Dit werkt voor mij erg prettig, omdat je hierdoor tot in de mondhoeken zeer precies kunt werken. Knoeien is bij deze gloss namelijk niet handig, want het is zo gepigmenteerd en long-lasting dat je foutjes moeilijk weg kunt werken.

Yves Saint Laurent belooft met deze applicator in één beweging nauwkeurig, gelijkmatig en soepel over de lippen te glijden. Deze belofte komen ze in ieder geval al na door de vorm van de applicator en de substantie van de gloss.

Yves-Saint-Laurent-Vernis-a-Levres-the-holographics-502-review-13 Yves-Saint-Laurent-Vernis-a-Levres-the-holographics-502-review-12

Look

Swatch

Yves-Saint-Laurent-Vernis-a-Levres-the-holographics-502-review-swatch

Yves-Saint-Laurent-Vernis-a-Levres-the-holographics-502-review-swatch-1

Beide swatches zijn op hetzelfde tijdstip gemaakt, maar de lichtinval maakt de kleur van de swatch. De lipgloss bevat minuscule glitters wat het geheel extra shiny maakt.

De test

Yves Saint Laurent belooft met deze lipgloss intense pigmentatie, goede kleur- en glansintensiteit en zou tot 6 uur niet uitlopen. Ook zal de lipgloss nooit plakkerig en altijd comfortabel zijn. Dat zijn flinke beloftes! Daarom nam ik de proef op de som en nam ik een foto aan het begin en eind van de dag.

Yves-Saint-Laurent-Vernis-a-Levres-the-holographics-502-review-1 Yves-Saint-Laurent-Vernis-a-Levres-the-holographics-502-review-2

De eerste foto heb ik om 9 uur ’s ochtends gemaakt. De tweede foto is om (ja echt!) 17.30 uur gemaakt. Gedurende de dag heb ik gewoon gegeten, gedronken en normaal geleefd. De kleur is op de tweede foto wat valer geworden en mist wat in de mondhoeken en richting de binnenkant van de mond, maar dat mag ook wel als je 8,5 uur verder bent! Verder sta ik versteld over hoe de lipgloss zich nog steeds houdt! De lipgloss bleef gedurende de dag comfortabel aanvoelen. Wel werd de lipgloss wat plakkeriger na een aantal uur. Die plakkerigheid verdwijnt trouwens weer als je de lipgloss wel bijwerkt gedurende de dag.

Gewenste kleur en intensiteit

Yves Saint Laurent belooft dat je door de fijne en lichtgewichte textuur van de gloss, de kleuren naar wens op kunt bouwen voor een gewenste kleur en intensiteit. De Holographics kunnen als één kleur gedragen worden of als toplaag op een andere lipstick om een dynamische nieuwe tint te creëren. Dit heb ik getest met de zomerse Liptensity lipstick ‘Postmodern’ van MAC. Op de eerste foto kun je de prachtige roze keur vinden van de lipstick. Op foto twee heb ik er een holographic touch aan gegeven. Het mooie roze van MAC komt er nog doorheen, maar er is extra glans en wat kleur toegevoegd. Dit viel makkelijk op te bouwen door wat puntjes op je lippen te zetten en met je vingers (of een kwast) te verspreiden over de lippen. Dat mijn lippen nou direct een holografische tint hebben, kan ik niet echt zeggen, maar mooi vind ik het wel!

Yves-Saint-Laurent-Vernis-a-Levres-the-holographics-502-review-16 Yves-Saint-Laurent-Vernis-a-Levres-the-holographics-502-review-15

Yves-Saint-Laurent-Vernis-a-Levres-the-holographics-502-review

Yves Saint Laurent Glossy Stain Holographics 502 review

Holografisch vind ik de Yves Saint Laurent Glossy Stain Holographics 502 niet, maar ik vind hem wel een prachtige glans hebben en een musthave als je van intense kleuren houdt. De fijne draagbaarheid en de long-lasting formule, maakt deze lipgloss nog eens extra fijn. Een pareltje in mijn stash!

De Yves Saint Laurent Vernis À Levres The Holographics Glossy Stain lipglosses zijn te koop in acht verschillende kleuren. In Nederland heb ik de YSL Glossy Stain Holographics nog niet gezien, maar online kun je ze vinden voor $ 36.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube?

15 reacties

Mieke | mieksmind 12 juli 2018 - 20:49

Holygrafisch vind ik hem ook niet nee. Rood is echt niet mijn kleur maar jou staat het mooi!

Reply
Mirjam Hart 13 juli 2018 - 09:00

Wat een mooie kleur! I love it. En wat fijn dat het zo lang mooi blijft. Voel je hem niet zitten? Trekt het niet bijvoorbeeld?

Reply
Nicole Orriëns 13 juli 2018 - 09:15

Jammer dat ze niet helemaal hun naam waarmaken, maar fijn dat je toch tevreden bent!

Reply
Daisy 13 juli 2018 - 13:52

Een prachtige knal rode kleur! De verpakking is ook heel erg mooi! Ik heb jammer genoeg niet zo graag een gloss.

Reply
Anja 13 juli 2018 - 13:53

Jammer dat de lipstick zijn naam geen eer aandoet, maar hij staat je wel prachtig.

Reply
Linda 13 juli 2018 - 17:09

Oh wow wat een prachtige rode kleur, staat je goed zeg!

Reply
Jouvence 13 juli 2018 - 18:34

Wat een prachtige rode kleur, staat je goed! Het resultaat na een hele dag vind ik ook niet teleurstellend moet ik zeggen.

Reply
Danielle 13 juli 2018 - 21:33

Die kleur staat je echt prachtig! En hij blijft supergoed zitten zo te zien! Ideaal!

Reply
Meliss 14 juli 2018 - 00:14

Wat een mooie rode kleur en niet te heftige rood hou ik nist van

Reply
Kevin 14 juli 2018 - 13:32

Wauw wat een mooie kleur zeg! En fijn dat hij zo goed blijft zitten

Reply
Blog & Beauty 14 juli 2018 - 22:20

Ik hou van rood, deze kleur is best heftig, maar ik vind hem geweldig.

Reply
Neeltje | Thoughts in Style 14 juli 2018 - 22:56

Ik vind de kleur heel mooi! En de verpakking is altijd zo gaaf 🙂

Reply
The lemon kitchen 15 juli 2018 - 21:45

Mooi, metmijn blonde haar en blauwe ogen staat het denk ik niet zo’n intens rode kleur! Maar jou staat het prachtig

Reply
Chaya 16 juli 2018 - 08:54

De kleur staat je erg mooi. Kan je goed hebben.

Reply
Marjolein 19 juli 2018 - 16:46

prachtige kleur en het stokje waarmee je het opbrengt spreekt me ook zeer aan. Mooie resultaat!

Reply

Plaats een reactie