Yves Rocher summer 2024 review | 3 nieuwe items!

door Daphne - verdraaid mooi
Yves Rocher summer 2024 review

Begin juni was ik aanwezig op de UPR Beauty Day, waar ik kennismaakte met wat nieuwe items van Yves Rocher. Ik laat je onder meer een héle geconcentreerde douchegel zien, die perfect is voor jouw komende zonvakantie én een deodorant zonder aluminiumsulfaat. Ben je benieuwd naar de nieuwe items en mijn mening? Scroll dan snel verder voor de Yves Rocher summer 2024 review 

Yves Rocher Concentré Au Monoï geconcentreerde douchegel | € 3,99 – 100 ml

Ik ben zo’n type die altijd teveel mini’s meeneemt op vakantie, want hoeveel gebruik je nou eigenlijk op wekelijkse basis? Écht geen idee! Deze mini is beduidend anders. Ondanks dat er slechts 100 ml in zit, staat het dankzij de geconcentreerde formule gelijk aan een flacon van 400 ml. Zo hoef je écht maar één mini mee te nemen voor onder de douche!

Yves Rocher Concentré Au Monoï geconcentreerde douchegel review

Door de geconcentreerde formule heb je niet alleen ruimte over in je koffer, maar daalt ook het waterverbruik, de hoeveelheid plastic en de koolstofafdruk. Zo is de douchegel veel milieuvriendelijker. Je hebt dus echt maar heel weinig product nodig om je hele lichaam te reinigen. Daarbij is de formule 100% van plantaardige oorsprong en bevat het geen sulfaten. Je reinigt de huid dan ook zacht, maar effectief; zonder de natuurlijke vochtgehalte te verstoren. Ook kun je je haar ermee wassen. Dat laatste heb ik zelf niet gedaan. De douchegel heeft de fantastische geur van monoï. Dat ingrediënt staat bekend om zijn hydraterende, voedende en verzachtende eigenschappen.

Yves Rocher Solide vaste deodorantbalsem | € 9,99 – 50 g

Deze deodorant heeft de textuur van een balsem en is 24 uur doeltreffend tegen onaangename geurtjes. Ook laat het geen vlekken of kringen achter op kleding. Doordat de textuur niet plakkerig is, heb je ook geen nattig gevoel en voelt de huid heel zacht aan.

Yves Rocher Solide vaste deodorantbalsem review

De vegan deodorant zit verpakt in een kartonnen verpakking en kun je gebruiken door aan de onderzijde van de tube te drukken met je vinger. Dan komt de deo naar boven en kun je twee keer heen en weer gaan op schone oksels voor een gewenst effect. De formule bevat voor 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en onder meer verrijkt met haverextract, kartitéboter, zonnebloemolie en vitamine E. Aluminium vind je niet terug in de formule, dus hierdoor wordt de huid niet afgesloten en nare geurtjes gemaskeerd. Ze worden zo eerder geneutraliseerd.

Als je nog nooit aluminiumvrije deodorants gebruikt hebt, dan moet je je huid wel even een weekje de tijd geven om te ‘detoxen’. Daarna zul je pas echt het effect en de positieve punten van de deo kunnen ervaren.

Yves Rocher Cils Miraculeux mascara | € 29,90 

Deze mascara biedt een verveelvoudigd volume-effect dat krul en lengte combineert voor 24 uur lang. Dankzij het gebogen, elastomeren borsteltje kun je gemakkelijk al je wimpers omhullen en ze gemakkelijk scheiden en definiëren. Zelfs de fijnste wimperhaartjes. Verder is de formule geschikt voor de meest gevoelige ogen én voor contactlensdragers.

Yves Rocher Cils Miraculeux mascara review

De formule bestaat voor 85% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is onder meer verrijkt met korenbloemen. Die beschermen en kalmeren de gevoelige ogen. Ik heb nog geen foto kunnen maken met het resultaat, maar ik kan je verzekeren dat als je van mooie, gewaaierde wimpers houdt, je deze mascara zeker een kans moet geven. Het borsteltje werkt fantastisch en scheidt de wimpers heel goed, de formule kun je gemakkelijk opbouwen naar het gewenste volume-effect en het klontert niet. 

Yves Rocher Cils Miraculeux mascara borsteltje review

Shop de producten van Yves Rocher op yves-rocher.nl. Lees ook de andere Yves Rocher reviews.

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie