Yummygums review | Hair & Immunity

door Daphne - verdraaid mooi
yummygums review ervaring wat doet het supplementen

Dat vitamine gummies geliefd zijn, merk ik aan de constant blijvende populariteit van de inmiddels 70.000 keer bekeken review over de Kruidvat Gummies. Ondertussen heb ik alweer heel wat potjes ‘opgesnoept’ van het merk Yummygums. Die vind ik niet alleen onderscheidend in de hoeveelheid gummies varianten, maar ook dankzij de handige tabel, waarbij je in één oogopslag kunt zien welke gummies je wel en niet met elkaar mag gebruiken. Ben je benieuwd naar meer info en mijn mening? Scroll dan snel verder voor de Yummygums review met de Hair en Immunity variant.

Voedings-gummies zijn eigenlijk de laagdrempelige manier van het innemen van supplementen die bijdragen aan een gezondere routine. Ze zien eruit en hebben de textuur van een zacht snoepje én ze smaken ook nog eens heerlijk. En toch krijg je op die manier onder meer vitamines binnen. Makkelijk toch?!

yummygums welke combineren combinaties samen innemen slikken

Deze gummies kan je wel en niet met elkaar combineren.

Yummygums zijn vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen, allergenen en gluten en ze zijn vegan en halal. Verder zijn de gummies suikervrij. Behalve Energy en Omega 3; die zijn namelijk suikerarm. Ze voldoen aan alle Europese voorschriften voor voedingsmiddelen en supplementen. De productie ervan vindt plaats in Duitsland.

Yummygums | 10 varianten

De Yummygums zijn verkrijgbaar in tien varianten, waarvan ik je er twee uitgebreid laat zien. De andere acht leg ik je hieronder in het kort uit.

yummygums review varianten

Yummygums Multi+ | € 19,50
Deze kers- en framboosgummies geven je gezondheid een extra plus. Grote kans dat jij dat nodig hebt, van volgens het RIVM krijgt minder dan 10% van alle Nederlanders de dagelijks aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen binnen. Ze zijn onder meer verrijkt met vitamine A, B12, C en D3. Vitamine C zorgt voor een goede weerstand en ondersteunt het geheugen, vitamine D is goed voor je spieren en het behoud van sterke botten en vitamine B12 draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid.

Yummygums Energy | € 24,50
Deze gummies met colasmaak helpt de vermoeidheid en lage energie te verminderen en ondersteunt je concentratie. De formule bevat onder meer vitamine B6 en B12 dat je natuurlijke energie activeert en helpt om je dagelijks en langdurig dit en energiek te voelen. 

Yummygums Vegan  | € 24,50
Deze gummies met bramensmaak zijn perfect voor mensen met een vegan, vegetarisch of flexitarisch eetpatroon. Het bevat hooggedoseerde vitamine B12, calcium en ijzer.

Yummygums Vegan Omega-3 | € 24,50
Deze gummies hebben niet die typische vissmaak, maar een fruitige citrussmaak. Dus geen oprispingen meer. Het is verrijkt met het essentiële vetzuur DHA uit algenolie. Wist je dat slechts de helft van alle Nederlanders de aanbevolen hoeveelheid vis per week eet?

Yummygums Sunny D3 | € 24,50
Deze gummies met citroensmaak bevatten de meest effectieve vorm van vitamine D3. Het is goed voor de werking van de spieren, draagt bij aan de instandhouding van sterke botten, is van belang bij de opbouw van sterke tanden en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.

Yummygums Mommy (to be) | € 24,50
Deze gummies met frambozensmaak zijn verrijkt met 13 vitamines en mineralen, waaronder foliumzuur en vitamine D3. Foliumzuur draagt bij tot de groei van de baby tijdens de zwangerschap en aan de vorming van de placenta. Vitamine D3 verhoogt de calciumopname in de botten. Ze zijn speciaal geschikt voor vrouwen met een kinderwens, tijdens de zwangerschap en daarna gedurende de borstvoedingsperiode.

Yummygums Kids | € 19,50
Deze gummies met aardbeiensmaak zijn onder meer verrijkt met vitamine B12, dat goed is voor het geheugen en de leerprestaties, en vitamine D3. Vitamine D3 helpt het immuunsysteem en is belangrijk voor de opbouw van sterke botten en tanden van kinderen. Het is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Yummygums Menopause | € 29,50
Deze gummies met bramensmaak helpen bij opvliegers, nachtzweren en stemmingswisselingen. Het is onder meer verrijkt met salie, teunisbloem, monnikspeper, vitamine B6 en B12. Salie helpt bij nachtelijk transpireren, opvliegers en wisselende stemmingen bij de overgang. Vitamine B6 draagt bij aan de regulering van hormonale activiteit en vitamine B12 ondersteunt het energieniveau.

Yummygums Immunity | € 24,50

yummygums immunity review ervaring inhoud

Deze gummies met bramensmaak zijn nieuw in het assortiment. Zeker in de winter, maar ook gedurende de rest van het jaar is het fijn om je weerstand een handje te helpen en je immuniteit op peil te houden. De pot bevat 60 gummies en de aanbevolen hoeveelheid is twee gummies per dag. Je kunt er dus een maand mee doen. Ze zijn geschikt vanaf drie jaar.

yummygums immunity review samenstelling ervaring inhoud

De gummies zijn verrijkt met: 

 • Vitamine B6 helpt bij spanning en stressvolle situaties en is goed voor je geheugen en concentratievermogen.
 • Vitamine C bevordert de weerstand tijdens en na een fysieke inspanning en heeft een positieve invloed op je immuunsysteem.
 • Vitamine D3 draagt bij aan sterke botten, een sterk gebit en een normale werking van de spieren. Ook ondersteunt het je afweersysteem.
 • Zink ondersteunt je afweer en helpt je lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.
 • Echinacea purpurea, oftewel rode zonnehoed. Deze plant heeft een positieve uitwerking op het immuunsysteem. 
 • Vlierbes extract is verrijkt met antioxidanten.

Yummygums Hair | € 24,50

yummygums hair review ervaring inhoud

Deze gummies met met frambozensmaak bevatten 11 vitamines en mineralen die bijdragen aan sterk, lang en vol haar. Het ondersteunt namelijk de haargroei voor langer haar, draagt bij aan steviger haar en voorkomt zo haarbreuk. Ook voedt het de huid van binnenuit, krijg je stevigere nagels en voorkom je dat ze scheuren. Maar liefst 80% van alle gebruikers merkt resultaat. 

De pot bevat 60 gummies en de aanbevolen hoeveelheid is twee gummies per dag. Je kunt er dus een maand mee doen. Ze zijn geschikt vanaf twaalf jaar.

yummygums hair review samenstelling ervaring inhoud

De gummies zijn verrijkt met: 

 • Biotine houdt je haar sterk en glanzend. Ook levert het een bijdrage aan de productie van keratine. Dat is een eiwit dat belangrijk is voor gezond haar, een gezonde hoofdhuid en nagels.
 • Selenium speelt een rol bij de conditie en het behoud van gezond, glanzend en sterk haar. 
 • Bamboe is van nature rijk aan silica dat een essentiële voedingsstof is, waarmee droog en beschadigd haar glanzender en gezonder wordt.
 • Foliumzuur is essentieel voor celontwikkeling en de groei van weefsels, waardoor het van belang is voor gezonde haarzakjes en haargroei.
 • Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen. Ook helpt het lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.
 • Vitamine B3 heeft een verwijdend effect op bloed- en haarvaten. Het helpt zo de hoofdhuid gezond te houden en verbetert de circulatie.
 • Zink voedt de huid van binnenuit en is goed voor je haar en nagels.
 • Vitamine B12 is belangrijk voor de vorming van rode bloedcellen en draagt bij aan de aanmaak van cellen en weefsels.

Yummygums review

yummygums review samenstelling ervaring wat doet het supplementen

Ik start met een disclaimer, omdat ik het heel moeilijk vind om te ‘bewijzen’ of de gummies echt iets voor mij doen en of bijvoorbeeld mijn immuunsysteem versterkt is. Dat is van zoveel factoren afhankelijk dat ik het niet met 100% zekerheid kan zeggen. Daarbij neem ik het hele jaar door al extra supplementen/vitamines in. Wel vind ik de gummies een laagdrempelige manier van het innemen van supplementen.

Toevallig had ik via de StyleTone box al kennisgemaakt met de Hair gummies van Yummygums, waardoor ik al een paar potten verslonden had voor ik deze ontving. Of het veel voor mijn haar doet, vind ik altijd moeilijk om te zeggen, maar ik heb wel het idee dat mijn nagels echt sneller groeien en sterker zijn geworden. Dus hier ga ik zeker mee door. ☺️

Alle Yummygums zijn verkrijgbaar op yummygums.com. Enkele varianten zijn verkrijgbaar bij Etos.

yummygums review smaak wat doet het supplementen

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie