Youstar Cherry Cheeks Blush palette review

door Daphne - verdraaid mooi
youstar cherry cheeks blush palette review

Ik neus regelmatig op de Douglas website op zoek naar nieuwe pareltjes. Daar kwam ik een poos terug ineens een (voor mij) nieuw merk tegen: Youstar. De prijzen zijn vrij budgetproof en het complete assortiment is klimaatneutraal en vegan. Ik kocht wat items, waarvan ik je vandaag het eerste item ga laten zien en testen. Daarom lees je hier de Youstar Cherry Cheeks Blush palette review.

youstar cherry cheeks blush palette review-1

Het doosje rondom het palette ziet er echt fantastisch uit door de prachtige blushtinten die over het doosje lijken te dwarrelen. Youstar geeft zelf al aan dat de packaging van het merk stijlvol is en daar is geen woord van gelogen. Het palette zelf voelt wat goedkoop aan door het simpele, plastic design. Wel kun je het gemakkelijk meenemen op reis, omdat je het gemakkelijk kunt schoonmaken en het palette zit goed dicht met een kliksluiting. Binnenin het palette zit een grote spiegel, dat het palette nog eens extra interessant maakt om mee te nemen op reis. Hopelijk mag dat ook snel weer!

Het palette bevat drie matte en drie baked glanzende blushes. Volgens Youstar betovert de formule je door de zeer gepigmenteerde shades en een finish. Hieronder vind je de swatches. Ze hebben geen naam en daarom geef ik ze een cijfer van 1 t/m 6, zodat ik straks goed kan aangeven over welke kleur ik het heb.

youstar cherry cheeks blush palette swatch review

De baked blushes hebben een erg droge en glitterige textuur, terwijl de matte blushes boterzacht zijn en met de swatch niet voor fall-out zorgen. Ik vind de eerste matte blush de perfecte kleur als bronzer en daar ga ik hem ook zeker voor gebruiken.

Look & review Youstar Cherry Cheeks Blush palette

Ik bracht kleur 4 aan onder de jukbeenderen, op mijn voorhoofd bij de haargrens en op de kaaklijn. Kleur 5 en 6 heb ik gemengd en aangebracht op de appeltjes van de wangen. Kleur 1 bracht ik er voor de glans lichtjes overheen aan, maar de glans zie je op de foto helaas niet goed.

De mascara die ik hier draag is trouwens de nieuwste Benefit They’re Real Magnet mascara. Een toppertje!

youstar cherry cheeks blush palette swatch review-1

De matte tinten zijn goed gepigmenteerd, kun je ook nog wat in kleur opbouwen en blenden perfect. Bij de glanzende tinten moet je wat voorzichtiger zijn met aanbrengen, want het pigment is bizar goed. De eerste keer had ik best wat weg van een barbiepop. Deze baked tinten zijn ook wat lastiger te blenden, dus houd daar rekening mee. De glans is wel erg mooi, dus ik zou het met een fluffy brush als een soort glanzende top coat aanbrengen over de matte tinten. 

Het Youstar Cherry Cheeks Blush palette is verkrijgbaar bij Douglas voor € 12,49. Youstar is vegan.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

bychristiana 22 januari 2022 - 07:42

Ik weet zeker dat jij een heel mooie barbiepop zou zijn, maar ik snap dat dat niet het effect is wat je wilt;-) Mooi palette!

Reply
Tessa 22 januari 2022 - 09:05

Wat een prachtige tinten zijn dit

Reply
Elina 24 januari 2022 - 12:17

Mooi palette en leuk geprijsd! Doet me denken aan een palette van Nars

Reply
Deb 24 januari 2022 - 18:37

Dit merk kende ik nog niet. Mooi vormgegeven blush palette, zou zeker ook wat voor mij zijn want ik draag elke dag blush. En het zijn kleuren die ik zelf ook zou dragen.

Reply

Plaats een reactie