World of WetBrush | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
world-of-wetbrush

WetBrush is inmiddels een ware cultheld in de VS. Ook in de Benelux is WetBrush een gewaardeerde tool onder experts, beautypers, influencers en consumenten. Wist je dat er wereldwijd per minuut 40 WetBrushes worden verkocht? Het is zelfs de winnaar voor ‘best new hairstyling product’ bij de Beauty Global Awards van 2019.

wetbrush-pro-detangler

WetBrush Pro Detangler
De WetBrush Pro Detangler ontklit het haar pijnloos, zonder het haar daarbij te beschadigen, zelfs als het haar nat is. Dankzij de unieke IntelliFlex® borstelharen glijdt de brush met gemak door het haar en ontklit de borstel (natte) haren zonder eraan te trekken. De borstelharen van WetBrush zijn flexibel, sterk en ultra dun en door de speciale SofTips™ beschadigen je haar en hoofdhuid niet tijdens het borstelen.

wetbrush-electric-dreams-collectie

WetBrush Pro Detangler Electric Dreams Collectie
De awardwinnende brush is in een nieuw jasje gestoken met de Electric Dreams Collectie. Het is geïnspireerd op het stadsgezicht van een metropool rond middernacht, vol lichtflitsen, neon borden en verkeer dat af en aan rijdt. Laat je verrassen door de neon tinten & hoog voltage prints. De collectie is vanaf september verkrijgbaar.

wetbrush-pro-shine-enhancerWetBrush Pro Shine Enhancer
Deze brush is er speciaal voor de dagen nadat je je haren hebt gewassen. Het bevat twee verschillende borstelharen. De Intelliflex® borstelharen zitten er voor het ontwarren en de korte, natuurlijke borstelharen zitten er voor het verspreiden van natuurlijke haaroliën van wortel tot punt. De brush gaat gespleten punten tegen en is perfect te gebruiken in combinatie met droogshampoo.

wetbrush-pro-ergonomic-design

Het design van de WetBrush Pro is geüpgraded. Het nieuwe, ergonomische design zorgt voor extra comfort tijdens het borstelen.

WetBrush is verkrijgbaar bij diverse parfumerieën en webshops.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

1 reactie

Tessa 13 augustus 2019 - 17:07

Wat een geweldige print staat er op deze collecties borstels. Zo gaaf

Reply

Plaats een reactie