Winactie: win een beautypakket van beautytasting.com

door Daphne - verdraaid mooi
beautytasting.com winactie

Het is weer tijd voor een onwijs leuke winactie, waarbij je beauty- en verzorgingsproducten kunt winnen met een waarde van ruim € 133 van beautytasting.com! Wil je kans maken? Scroll dan snel verder, want in dit artikel vertel ik je meer over de webshop, laat ik je alle producten zien én leg ik uit hoe je kans kunt maken op deze fantastische prijs!

Beautytasting.com is niet zomaar een webshop, maar een platform waar ook lokale ondernemers hun producten kunnen verkopen. Als je dus wat koopt op deze webshop, dan steun je ook gelijk diverse lokale ondernemers. Dat is zeker nu helaas hard nodig! Daarbij verkoopt de webshop items van de leukste merken, zoals Alessandro, Deborah Milano (o.a. wenkbrauwproducten), Marc Inbane (zoals de Tanning Mousse), Teaology, Tweezerman en WetBrush (zoals deze musthaves).

Win dit beautypakket

Als je meedoet aan de winactie, dan maak je kans op een Alessandro Striplac Deluxe starterkit, een Patchology Getaway Plan Kit en een Diego Dalla Palma My ToyBoy mascara. Ik laat ze hieronder allemaal aan je zien.

beautytasting.com winactie-2

Als je mijn site regelmatig leest, dan zou het kunnen dat deze producten je al bekend voorkomen. Ik schreef namelijk al eens een review over de starterset van Alessandro en die was heel positief! Je kunt onwijs snel mooie gel nagels creëren én verwijderen met deze set, want er zit alles in wat je nodig hebt om dit thuis te doen. Wel zo fijn nu alle nagelsalons dicht zijn in verband met het corona virus. De waarde van deze set is € 89,50.

beautytasting.com winactie-1

Nu we geen kant op mogen en kunnen, zorgen we gewoon thuis voor vakantie vibes en heerlijke me-time momentjes. In deze Getaway Plan kit van Patchology vind je namelijk alles wat je huid nodig heeft om een oppepper te krijgen. Je vindt in deze set één FlashMasque® Hydrate, één FlashMasque® Illuminate, één paar FlashPatch® Rejuvenating Eye Gels en één paar Moodpatch™ Happy Place Eye Gels. De waarde van deze set is € 15,00.

diego dalla palma my toy boy

Dit is de grootste huls mascara die ik ooit in mijn handen gehad heb. Niet voor niets heeft het de naam My ToyBoy mascara. De 17 cm lange mascara zorgt voor extra volume en bevordert de natuurlijke wimpergroei in slechts 30 dagen en bevat maar liefst 13 ml product. Beweer dan maar eens dat size doesn’t matter… De waarde van deze mascara is € 28,90.

Doe mee en win!

Als je kans wilt maken, volg dan onderstaande stappen en wie weet komt het pakket wel jouw kant op!

  • Laat hieronder in een reactie weten dat je mee doet. Ik vind de reden ook altijd leuk om te lezen!
  • Dubbel kans maken? Ga dan ook even naar de winactie op mijn Instagram account @verdraaidmooi. Daar vind je alle voorwaarden om ook via die weg kans te maken.
  • Je kunt meedoen t/m 13 mei. Daarna krijgt de winnaar een e-mail of DM op Instagram.

Wil je nu al shoppen op beautytasting.com? Dan heb ik op de items van Patchology een leuke kortingscode voor je. Met de code VERDRAAIDMOOI25 kun je namelijk met maar liefst 25% korting heerlijke maskertjes van Patchology shoppen. Wie is er immers niet toe aan een me-time met een heerlijk maskertje? Good luck en shop ze!

De winactie loopt dus zowel via mijn website als Instagram en je kan via beide kanalen meedoen! Good luck!

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld voor de winactie. Als je meedoet aan de winactie, dan ga je automatisch akkoord met de voorwaarden die je bij de disclaimer kunt lezen.

53 reacties

@healingwithmakeup 5 mei 2020 - 09:23

Hoi lieverd! Ik vind het ten eerste heerlijk om je blogs s’ochtends te lezen met een kopje koffie. Ik ben altijd benieuwd naar je bevindingen. Ten tweede lijkt het me heel leuk om mee te doen omdat het allemaal producten zijn die ik nog nooit heb geprobeerd en eerlijk gezegd toe ben aan ‘pamper me’ dagje(s). Ik vind het trouwens heel tof dat je zoveel winacties doet. Zo geef je iedereen de kans iets te winnen en vooral in deze tijd, zorg je dat iemand zich beter gaat voelen. Heel veel liefs, Whitney.

Reply
Fleur 5 mei 2020 - 23:28

Op insta gaf ik het al aan, ik zou heel graag willen winnen. Vooral de gellak kit spreekt mij heel erg aan. Ik heb het nog nooit zelf gedaan en pas 3x bij een salon laten doen. Dolgraag zou ik het thuis kunnen doen omdat ik voor mijn werk altijd verzorgde gelakte nagel dien te hebben. Op deze manier blijft het veel langer zitten dan normale lak en zou dus voor mij een uitkomst zijn. Nu duimen dus maar 🤗♥️

Reply
Ling 5 mei 2020 - 09:25

Leuk om zelf je nagels te doen. Dat scheelt mij een hoop geld aan nagelstudio bezoekje. Ik ben benieuwd naar het merk Patchology. De verpakkingen zien mooi uit, daar heb ik zwak voor. Mascara is onmisbaar voor mij. Ik doe graag mee en hoop te winnen voor mijn verjaardag volgende week dinsdag. Zou een leuk cadeau zijn voor mezelf.

Reply
Debeautyjoos 5 mei 2020 - 09:49

Wat een super leuke winactie♥️ Ik hou zelf enorm van beauty, zelf schrijf ik ook reviews op mijn insta pagina. Ik studeer en heb last van chronische vermoeidheid en pijn, waar ik nu voor in behandeling ben. Door school en de behandeling kan ik niet werken, waardoor ik zelf niet veel spullen kan kopen. Ik was laatst jarig en ik kreeg geld en toen heb ik lekker wat leuke make-up spulletjes gekocht. Nagellak heb ik zelf nog niet echt en dat is ook hetgeen wat mij het meeste aanspreekt in de winactie😍 daarnaast ben ik altijd opzoek naar een goede mascara, dus zou super leuk zijn om deze te winnen en te testen. Daarnaast is jezelf lekker verwennen met lekkere producten nooit verkeerd en ook het merk parchology ken ik nog niet.
In iedergeval een super leuke winactie♥️

Xx debeautyjoos

Reply
Marian B 5 mei 2020 - 10:07

Wat een mooi pakket! Ik zou hier graag mijn zwangere schoonzusje mee verrassen. Een rare tijd om zwanger te zijn, en wat aandacht voor jezelf i.p.v. babygerelateerde producten is ook wel wel eens fijn natuurlijk. 🍀🍀🍀🍀

Reply
Roos 5 mei 2020 - 10:10

Hele gave winactieee!! In deze tijden heb ik zeeën van tijd om mijn huid te reinigen. De schoonheidssalons zijn dicht en mijn huid gaat op het moment echt niet goed 🙁 dus een paar goeie reinigingsproducten kan ik wel gebruiken!!! Dus ik zou het super tof vinden om te winnnennn.

Reply
Selena 5 mei 2020 - 10:26

Wat een super leuke winactie weer! Het is heerlijk om nieuwe producten uit te proberen en momenteel zoek ik echt een goede mascara. Ben echt heel benieuwd naar de producten! Ook leuk om de tijd te vullen door zelf je nagels te doen. Zo leren we nog iets leuks in quarantaine! Je begreep het vast al, maar ik doe graag mee!

Reply
Marieke Puype 5 mei 2020 - 11:23

Heyy! Ten eerste echt super toffe winactie! Ik doe natuurlijk graag mee!  ik doe graag mee voor mijn mama ! Ze heeft veel meegemaakt de laatste jaren, chemo gehad, moeder verloren, en nu moet ze nog eens dubbele shiften draaien in de materniteit in het ziekenhuis door corona! Ik denk dat ze het wel verdient heeft..❤️ ook veel succes aan de andere deelnemers!🍀🤞

Reply
Melina @splintnails 5 mei 2020 - 12:28

Ik doe graag mee! Ik zou deze set dan aan mijn schoonmoeder geven! Weet zeker dat ze dat ontzettend leuk vind🥰

Reply
Lieke 5 mei 2020 - 13:47

Ik doe mee voor mijn dochter, Omdat we het de laatste tijd niet altijd even makkelijk hebben gehad en zei dit heel leuk vind!! Duimennn 🍀

Reply
flore 5 mei 2020 - 15:45

Ik doe mee voor mijn moeder, ze zou heel erg blij zijn met dit pakket! 🙂

Reply
Babs 5 mei 2020 - 17:16

Yes! Ik doe graag mee! Ik zie een mooie lamp voor de nageltjes en die mascara ziet er ook heel mooi uit! En maskers… zalig!

Reply
chucky1012 5 mei 2020 - 18:31

ik had maandenlang mijn nagels niet meer gelakt en ik wil het dolgraag lakken met zo een special apparaat…. dus nu maar fingers crossed en hopen op goed geluk….. 1😍🎁

Reply
Sabrina 5 mei 2020 - 19:21

Wat een mooi Pakket geef je weg! In deze bizarre tijden is het voor iedereen leuk om ergens kans op te maken, daarom doe ik graag mee! Vooral die gellak set lijkt me geweldig. Maar de toyboy mascara ook 🙂

Reply
inge 5 mei 2020 - 20:50

Met een BEAUTYTASTING.COM beautypakket
wordt zij echt in het zonnetje gezet
en beleeft zij veel ontspan- en verzorgingspret!

Reply
Jordan 5 mei 2020 - 21:01

Ik doe graag mee om mijn moeder en zusje mee te verrassen. Zij verdienen dit om zichzelf te verwennen in plaats van alleen voor anderen klaar te staan

Reply
Eric 5 mei 2020 - 21:34

Wat een mooi cadeau voor mijn vriendin!

Reply
Anita H. 5 mei 2020 - 22:13

Yes, ik doe heel graag mee! Waarom? IJdelheid! Ik heb nog geen ervaring met zelf mijn nagels verzorgen met gellak, maar dat staat wel al lang op de planning.

Reply
marlies mols 6 mei 2020 - 08:07

wat een geweldig gebaar, verras me maar met dit prachtige exemplaar, schitterend kado voor mijn 65e jaar #duimenmaar

Reply
Pascale 6 mei 2020 - 08:09

Wat een heerlijk pakket! Hoe fijn om dat te winnen!! Doe heeeeeeeeeeeeeeeeeeel graag mee!!

Reply
m chen 6 mei 2020 - 08:35

Ik doe mee, met dit pakket kan ik na een lange reis bij aankomst op mijn bestemming mij meteen opfrissen!

Reply
Claudia de Kok 6 mei 2020 - 09:15

Wat een geweldige actie met echt mooie producten, had nog niet eerder van Beautytasting.com gehoord, maar ga daar zeker vaker een bezoekje brengen en doe graag mee aan deze actie.

Reply
kim venema 6 mei 2020 - 09:25

ik ben dol op maskertjes en goed voor mijn huid zorgen. thanks voor de code en wie weet heb ik nog geluk 😉

Reply
Marijke 6 mei 2020 - 09:44

Leuke actie! Fijne spullen, daar zou ik echt van genieten!

Reply
Bonny 11 mei 2020 - 22:50

Wat een super pakket! Single mama van 3 dochters met fulltime baan is desperately seeking for een verwen jezelf nou eens momentje… Dit pakket kan me hier vast mee helpen! En wat goed dat de online shop producten van locale ondernemers aanbiedt!!! Ik shop zo veel mogelijk local en dat zouden we allemaal moeten doen!

Reply
Evelien 6 mei 2020 - 09:45

Wat een mooi pakket ik doe mee voor mijn vriendin Humera die het best zwaar heeft met de zorg voor haar moeder.

Reply
Hannah 6 mei 2020 - 10:06

Wat een leuk en mooi pakket! Het lijkt me geweldig om dit te winnen! Ik heb het de laatste tijd erg druk gehad en thuis is het hectisch. Met dit verwenpakket heb ik nog meer reden om even wat tijd voor mezelf te maken. Ik vind het namelijk heerlijk om me in alle rust op te tutten. Dat kan met deze prachtige producten zeker!

Reply
Astrid 6 mei 2020 - 10:08

Bijzondere spulletjes! Ik ken ze nog niet, maar dit is een mooie kans om daar verandering in te brengen. Ik loot graag mee 🙂

Reply
lottie 6 mei 2020 - 11:08

Omdat ik na jaren lang studeren eindelijk afgestudeerd ben! Cadeautje aan mijzelf! 🙂

Reply
Marianne van den Hoek 6 mei 2020 - 11:59

Wat een fijne produkten! Ik doe graag mee 🙂

Reply
Jeanine van Rijswijk 6 mei 2020 - 12:10

Wouw wat super gaaf! Ik hou ervan om uit te proberen. Met dit pakket kan ik eindelijk thuis mijn dingen proberen die ik zou willen. Nu er toch nergens wat te doen is en ik niet kan werken heb ik hier de tijd voor.

Super gaaf om te winnen dus! 😍❤😍

Reply
marleen 6 mei 2020 - 12:20

Wauw, geweldig. Dat wordt een super tut-avond met mijn dochter 🙂

Reply
Fleur 6 mei 2020 - 12:51

Wat een leuke winactie! Ik hou van nieuwe beauty producten uitproberen, en ben vooral heel nieuwsgierig naar de mascara en de nagellak! Met dit pakket zou ik een heerlijke selfcare dag met mijn huisgenoten kunnen doen. Ik doe zeker mee!!!

Reply
fokje bakkernes 6 mei 2020 - 14:03

ik maak hier graag kans op en verdeel het onder mijn dochters

Reply
Vera 8 mei 2020 - 14:50

Wat een super leuke site,Ik ga zo gelijk even kijken.
Ik zou natuurlijk net zoals iedereen graag willen winnen.
Om even lekker te ontspannen in deze drukke periode. Van veel werken en regelen. Met lekker gezicht maskertje. En mooi stevige nagels, want daar is nu niks meer van over na al het handen wassen.

Reply
Angeline 6 mei 2020 - 16:37

Hele leuke actie om mijn dochter een hart onder de riem te steken. Zij werkt zich in deze tijd een slag in de rondte en kan wel wat afleiding en verwennerij gebruiken.

Reply
Brii 6 mei 2020 - 17:31

Ik doe graag mee! Super gaaf in deze tijd

Reply
Stefany van wijk 6 mei 2020 - 17:38

Ik doe graag eens mee met deze leuke actie. Ik zit nu veel thuis en moet veel doen voor mijn familie in deze tijden, en ik wil graag eens iets hebben om mezelf een keertje lekker mee te verwennen. En mij kennende wordt de helft van de spullen toch wel gedeeld met mijn moeder en vriendinnen!

Reply
iris 6 mei 2020 - 22:29

Wauw wat leuk. Ik doe zeer graag mee. Wie houdt er nu niet van zich mooi te maken? Superfijn en altijd leuk om nieuwe productjes te proberen. Ik loot mee!!!

Reply
Renilda 6 mei 2020 - 22:30

Ik doe mee voor mijn dochter. Zou een leuke verrassing zijn voor haar.

Reply
C Wit 6 mei 2020 - 22:38

Ik doe graag mee met de winactie voor mijn moeder en zusje, die zullen hier heel blij van worden denk ik 🙂

Reply
Katrien 7 mei 2020 - 10:30

Ik doe graag mee aan de winactie. Ik heb nog maar onlangs je blog ontdekt en heb er al veel leuke artikels op gelezen, je schrijft heel fijn, opgewekt en boeiend. Een beauty pakketje winnen zou nu wel leuk zijn om mezelf en een lieve vriendin van top tot teen te verwennen.

Reply
marij brand 7 mei 2020 - 12:10

prachtig pakket! ik gun het mijn buurvrouw Minke, sinds kort is zij alleenstaande moeder geworden en tevens werkzaam in de zorg. Dus petje af voor haar… wil haar een hart onder de riem steken

Reply
Cheyenne 10 mei 2020 - 18:22

Ik wil graag meedoen voor mijn moeder omdat die ondanks hoe lastig ze het zelf heeft toch voor mij klaar staat.

Reply
anja 7 mei 2020 - 19:14

ik doe mee om mijn moeder te verrassen die het druk heeft met haar werk in de thuiszorg

Reply
Elise Rutten 7 mei 2020 - 21:39

Wauw wat een geweldig pakket! Ik doe graag mee zodat ik mijn moeder in het zonnetje kan zetten en een verwendagje samen kunnen hebben.

Reply
Anouk Donkers 8 mei 2020 - 00:35

Super tof! I’m in 🧡

Reply
Danique 8 mei 2020 - 12:48

Ik hoop mijn lieve mama hiermee te kunnen verrassen ✨😍💞. Ze is maandag 70 jaar geworden 🥳🎉, maar ziet er nog uit als 60 (we houden haar jong 😜). Ondanks wat dingetjes aan dr gezondheid staat ze al jarenlang elke dag ‘s ochtends op om ontbijt voor ons te maken en om ons uit te zwaaien ❤️❤️. Ze doet zoveel voor andere mensen, staat voor iedereen klaar, dag en nacht, daarom zou het zo leuk zijn als zij nu zelf in het zonnetje wordt gezet ✨💞🤞🏼😍

Reply
Noortje 8 mei 2020 - 17:17

Ik doe heel erg graag mee voor mijn lieve overbuurvrouw, die wonder boven wonder haar eerste kindje verwacht! Door alle ellende, medicatie etc. heeft zij wel een verwennerij zoals deze verdiend!

Reply
Anneliese de Waal 8 mei 2020 - 17:54

Ik doe erg graag mee, een geweldige prijs, zou de producten graag willen proberen, lijk me super 🤗🤗 Groetjes Anneliese

Reply
kimberley 10 mei 2020 - 01:07

Ik doe heel graag mee, zodat ik mijn lieve (net bevallen) vriendinnetje kan verrassen.
Het is een heftige periode geweest en ze vindt het heerlijk om zichzelf te vertroetelen. Ik weet dan ook zeker dat ze heel blij zou worden van dit pakket.

Reply
Angela 12 mei 2020 - 16:23

Ik doe heel graag mee. Ik merk dat ik niet zoveel aandacht meer aan mezelf besteed. ’s morgens spijkerbroek en oude trui aan, haar in een staart en klaar zijn we weer. Naast onze zoon van 14 is onze dochter van bijna 12 nu helemaal thuis. Zij heeft het 22q11 deletie syndroom en heeft een zwakke gezondheid. De dagen staan vooral in het teken van het zorgen voor haar. Met dit mooie pakket kan ik weer een beetje voor mijzelf gaan zorgen en tegelijkertijd lekker samen met mijn dochter onze nagels lakken.

Reply
Elle 13 mei 2020 - 15:53

Wat een mooi pakket zeg, ik heb geen speciale reden om mee te doen, alleen dat het dom zou zijn niet een kansje te wagen voor zoiets fijns.

Reply

Plaats een reactie