Winactie | verdraaidmooi is 5 jaar!

door Daphne - verdraaid mooi
jubileum verdraaidmooi winactie win giveaway doe mee en win 5 jarig bestaan

Wauw! Vandaag bestaat mijn blog precies vijf jaar! In dit persoonlijke artikel blik ik terug op de afgelopen vijf jaar. Daarin vertel ik je waarom ik een blog begonnen ben, hoe het de afgelopen jaren gegaan is, waarin ik ben gegroeid en natuurlijk komen er anekdotes over de afgelopen jaren. Maar… Bij een jubileum hoort ook een winactie! En wat voor een! Een gigantisch pakket als hoofdprijs, maar ook nog een hele leuke troostprijs. Ben je benieuwd en wil je kans maken? Scroll dan snel verder voor de winactie.

In beide pakketten zit eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een complete beautyroutine. Van shampoo tot hittebescherming voor je haar, van gezichtsreiniging tot -verzorging en van beautyaccessoires tot make-up waar je een complete look mee kunt maken.

De hoofdprijs

jubileum verdraaidmooi winactie win giveaway doe mee en win 5 jarig bestaan hoofdprijs

Ik had moeite om alles op de foto te krijgen, maar dan heb je wat mij betreft ook écht een heel leuk pakket. Hierin vind je namelijk onder meer een Estée Lauder lipstick, Annemarie Börlind handcrème, Pink Gellac nagelriemolie, OLAY oogserum, Real Techniques beautyblender… En ga zo maar door!

De troostprijs

jubileum verdraaidmooi winactie win giveaway doe mee en win 5 jarig bestaan troostprijs

In dit pakket zit in de basis eigenlijk hetzelfde als in die van de hoofdprijs, maar dan met kleinere flacons. Alsnog zit er alles in wat je nodig hebt voor de complete verzorging van je huid en haar en zowel make-up als beautytools. Ik heb er zelfs nog een leuke ketting bij gedaan om de troostprijs nog net een tikkeltje leuker te maken.

Zo maak je kans

Wil je kans maken? Volg dan onderstaande stappen! De winactie loopt zowel via mijn website als Instagram en je kan via beide kanalen meedoen!

  • Laat hieronder in een reactie weten dat je mee doet. Ik vind de reden ook altijd leuk om te lezen!
  • Dubbel kans maken? Ga dan ook even naar de winactie op mijn Instagramaccount @verdraaidmooi. Daar vind je alle voorwaarden om ook via die weg kans te maken.
  • Je kunt meedoen t/m 17 maart. Daarna krijgen de winnaars een e-mail of DM op Instagram.

Good luck!

Als je meedoet aan de winactie, dan ga je automatisch akkoord met de voorwaarden die je bij de disclaimer kunt lezen. Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube?

28 reacties

Willemse 3 maart 2023 - 09:06

Allereerst .. GEFELICITEEEEEEERD!
5 jaar alweer.
Het voelt zoveel langer.
En dat is ook de reden dat ik je volg.
Het voelt zo vertrouwd 🙂
Altijd positief en altijd met een persoonlijke touch.
En stiekem ook omdat ik het leuk vind dat je uit Zeeland komt natuurlijk haha.
Ik doe graag mee met de win actie (super leuk) en op naar het 10 jarige jubileum.

Reply
Hennie Visser 4 maart 2023 - 14:43

Wat een super winactie! Je blog is al zo leuk. Ik doe mee hoor.

Reply
Judith 3 maart 2023 - 09:26

Wat leuk zeg, 5 jaar alweer!gefeliciteerd. Ben je eigenlijk gaan volgen omdat ik ook chronisch ziek ben en veel herkenning heb in je artikelen.
Plus je hebt een erg leuke schrijf stijl🙂

Reply
Lunah 3 maart 2023 - 10:29

Zo leuk! Alweer 5 jaar! Van harte gefeliciteerd!! Ik doe graag mee aan deze te gekke winactie omdat ik je account zo leuk vind! Ik volg je al heel lang! Op naar nog eens 5 jaar er bij!❤️🥳

Reply
Anita H. 3 maart 2023 - 11:48

Wow. Gefeliciteerd. En ik doe graag mee.

Reply
Matanja 3 maart 2023 - 14:00

Gefeliciteerd, op naar de 10 jaar!!
Ik doe graag mee en volg je omdat je interessante en leuke artikelen schrijft waarover je een eerlijke mening geeft.

Reply
Inge 3 maart 2023 - 14:17

Van harte gefeliciteerd, hopelijk mogen er nog vele jaren bijkomen! Ik doe heel graag mee aan deze winactie, ik haal er inspiratie uit en ik krijg helemaal zin om het mooiste uit mezelf te halen! Om heerlijk aan de slag te gaan met alle fijne producten maar ook met de inspiratie die je me geeft!
Op naar de volgende 5 jaar!

Reply
Marleen 4 maart 2023 - 13:55

Van harte gefeliciteerd met de 5de verjaardag van je blog ! Ik heb al vaak goede tips en weetjes bij je gehaald en hou van je vlotte, eerlijke en toegankelijke schrijfstijl…Ik doe graag mee met de winactie voor mijn dochter van 14 die een echte beautyqueen is en uren in de badkamer kan doorbrengen voor een “verwenmoment”. En natuurlijk probeer ik de producten met evenveel plezier uit ! 😊
🎂🥳☘️🤞

Reply
Linda 3 maart 2023 - 15:59

Wow, gefeliciteerd. Ook je andere terugblik-blog gelezen. Daar mag je trots op zijn. Lees geregeld jouw reviews omdat het leesbaar is, goed en fijn is geschreven en je mening oprecht overkomt. Chapeau!

Reply
Linda 3 maart 2023 - 16:00

En natuurlijk doe ik mee met de winactie, duh 😉

Reply
Jane 3 maart 2023 - 18:16

Gefeliciteerd met je jubileum ,ik volg je al lang ook op you tube en dat doe je echt geweldig vooral de advent kalenders is altijd super leuk en je DM shoplogs zijn ook top dus ik doe graag mee met deze actie

Reply
Tara 3 maart 2023 - 19:23

Wat leuk! Allereerst heel erg gefeliciteerd met het jubileum. Ik zou graag kans maken op dit pakket om te vieren dat ik ben begonnen met mijn afstudeerfase van de opleiding.

Reply
Ilse 3 maart 2023 - 19:48

Van harte met je jubileum, een hele mooi mijlpaal. Ik geniet van je filmpjes op YouTube en heb dankzij jou veel nieuwe dingen ontdekt. Ik had nooit iets met make-up en al die verzorgingsproducten maar sinds ik je volg ontdek ik steeds meer leuke dingen. Ga vooral nog lang zo door, en fijn dat je ook de mindere kanten deel, op social media lijkt alles alleen maar mooi maar zo zit het leven helaas niet in elkaar. Door jou verhalen inspireer je veel mensen dus ga zo door. Ik doe graag me aan de winactie.

Reply
Saskia 4 maart 2023 - 00:17

Gefeliciteerd met 5 jarige jubileum🎉🎉🎉 en ik doe graag mee voor de wijnachtige😍ook via insta gedaan👍
🥰😘

Reply
Chantal 4 maart 2023 - 21:56

Wat goed! Gefeliciteerd 🥳
Ik volg je eigenlijk pas kort, maar ben nu al fan!
Ik doe graag mee met de winactie, want wauw 😍

Reply
Amy 5 maart 2023 - 02:26

Gefeliciteerd! Ik doe graag mee:) Ivm chronische ziekte zie ik er vaak moe en ziek uit, ik vind het dan extra fijn om goede verzorgings/make-up producten te gebruiken. Dat geeft me dan wat meer zelfvertrouwen. Mocht ik winnen, dan ga ik de producten dus zeker veel gebruiken☺️ Interessant om een persoonlijk verhaal achter je blog te lezen, heel herkenbaar ook. Heel fijn om te lezen dat je het bloggen hebt gevonden als doel, als iets positiefs tussen alle moeilijkheden dat chronische ziekte met zich meebrengt! Ik hoop dat ik zelf binnenkort ook een haalbaar doel ga vinden:)

Reply
Isabella 5 maart 2023 - 11:13

Gefeliciteerd met je 5-jarige jubileum ! 🥰 Op nog meer over beauty tips & unboxingen en dat verdraaidmooi nog verder mag gaan groeien! Ik vind het mooi om te zien ondanks je chronische ziekte dat je een passie hebt gevonden en dat je als persoon zelf zo gegroeid bent! Daar mag je echt trots zijn op jezelf! 🥰

Ik doe graag mee met de winactie! 😊 Als mommy to be moet ik wat vaker rust momentjes pakken en hoe heerlijk is het als je dat kan doen met verzorgingsproducten voor het lichaam, gezicht en haar! 🤗

Reply
Dien 5 maart 2023 - 14:13

Van harte gefeliciteerd met je jubileum. Sinds we een kleintje hebben verwen ik mijzelf minder. Met zo’n mooi pakket dat ik kan winnen, moet die ‘me-time’ wel goedkomen. Ik maak graag kans!

Reply
Lisa 5 maart 2023 - 21:05

Gefeliciteerd met je 5-jarig jubileum! Zo snel gaat de tijd! Ik doe heel graag mee aan de winactie. Jouw leuke artikelen lezen is altijd heel fijne me-time voor me, maar dat gaat nog leuker worden als ik mezelf kan verwennen met deze mooie producten!

Reply
Suleika 5 maart 2023 - 21:27

Van harte gefeliciteerd met dit jubileum! Ik doe graag mee voor deze mooie prijzen. Natuurlijk ben je mooi zoals je bent maar als ik in de spiegel kijk, gaan de jaartjes wel tellen. Dus lekkere producten om te ontspannen of om verdraaid nog mooier te zijn, zijn zee4 welkom!

Reply
Betty 6 maart 2023 - 20:40

Gefeliciteerd met je 5 jarig jubileum.
Fijne verwennerij zo’n pakket winnen!

Reply
Mirjam 8 maart 2023 - 18:01

(🌸◠‿◠)

Verdraaid, is Verdraaid mooi alweer 5 jaar. Mooi is dat!
Van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal. 🎈🎁✨🎉
Dat is een feestje waard. Altijd fijn om jouw leuke blog te lezen.
Ik doe heel graag mee aan deze leuke winactie.
Allebei de pakketten die je hebt gemaakt zijn super leuk. Ik zou er erg blij mee zijn! 😍
Mocht ik winnen deel ik deze met mijn 16-jarige tweelingdochters Sterre en Nikki.

•*´¨`*•.¸¸.•*´💗`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

Reply
Lisette 9 maart 2023 - 06:24

Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik volg je al een aantal jaar en heb vooral respect voor hoe positief je altijd bent en blijft. Je doet het super en de afwisseling tussen make-up, verzorging en persoonlijke verhalen is heel prettig. Ondanks dat we je niet ontmoet hebben, voel je als een bekende. Ga vooral zo door en blijf je mooie zelf❣️

Reply
Lien 11 maart 2023 - 19:17

Gefeliciteerd met dit jubileum! Je blog volg ik al een tijdje en ik ben de laatste blogposts aan het lezen nu ik herstellende ben van een operatie. Zelf heb ik ook sciolose, dus ik heb zowel interesse in de beauty posts als in de persoonlijke berichten. Deze winactie is echt fantastisch met allemaal mooie producten, dus ik doe graag mee 🙂

Reply
Leonie Bekke 13 maart 2023 - 18:10

Gefeliciteerd met je 5 jarig bestaan.Ik doe graag mee omdat hier producten in zitten die ik goed zou kunnen gebruiken.Zou er er erg blij mee zijn

Reply
Reza 15 maart 2023 - 12:25

gefeliciteerd❤ ik doe mee met de winactie en ik hoop dat er een leuke winnaar word uitgekozen (stiekem mezelf natuurlijk haha) ik hoop ook dat de winnaar er echt iets aan heeft!

Reply
Stefanie 16 maart 2023 - 07:14

Wauw! Wat gaat de tijd snel!
Van harte gefeliciteerd en dubbel gefeliciteerd dat het ook zo’n groot succes is geworden.
Ik lees je blogs graag!
Uiteraard wil ik een kansje wagen om mee te doen aan de winactie

Reply
Patricia 31 maart 2023 - 21:13

Wow 5 jaar alweer! Gefeliciteerd! Denk dat ik je dan ongeveer 4 jaar volg en een stiekeme lurker ben hihi.
Maar voor zo’n enorm en super gaaf pakket moet ik toch maar even minder shy doen en een berichtje achterlaten :3

Reply

Plaats een reactie