Winactie + unboxing Spa Exclusives adventskalender van Action

door Daphne - verdraaid mooi
unboxing spa exclusives adventskalender action

Het is nog niet eens herfst, maar ik spotte alweer de eerste adventskalender bij Action. Ik pak de kalender samen met je uit én je maakt kans op de inhoud ervan! Kijk dus snel verder en volg de stappen om kans te maken op de Spa Exclusives adventskalender.

Wil je precies zien wat je kunt winnen, bekijk dan onderstaande unboxing video.

  • Laat hieronder in een reactie weten dat je mee doet. Ik vind de reden ook altijd leuk om te lezen!
  • Dubbel kans maken? Ga dan ook even naar de unboxing video op mijn Youtube account. Daar vind je alle voorwaarden om ook via die weg kans te maken.
  • Je kunt meedoen t/m 20 september. Daarna neem ik contact op met de winnaar.

Als je meedoet aan de winactie, dan ga je automatisch akkoord met de voorwaarden die je bij de disclaimer kunt lezen. De winactie loopt dus zowel via mijn website als Youtube en je kan via beide kanalen meedoen! Good luck!

Kun je niet wachten en wil je de adventskalender alvast zelf aanschaffen? Je koopt hem bij Action voor € 9,95.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

40 reacties

Jolanda - Zazazoo.nl 6 september 2020 - 22:09

Wat een leuke kalender. Dit is echt de eerste Adventskalender unboxing die ik zie dit jaar en ik doe dan ook heel graag mee om hem voor mijn dochter van 6 te winnen! Ze is een echt meisjes meisje en gaat dit geweldig vinden!!

Reply
Froukje 11 september 2020 - 20:55

Ik doe zeker mee, zou hem super graag willen winnen, dan heb ik nog een adventkalender voor dit jaar en kan dan iets leuks delen met mijn zus. Je maakt super leuke video’s. ❤️😍🥰

Reply
Sophie 6 september 2020 - 22:13

Heey!
Wat ziet de kalender er gezellig uit! Ik krijg er al helemaal de kerst vibes bij🤤. Ik hou zelf super erg van de heerlijke zomer dagen, maar ik kan zeker heel erg genieten van de lekker kouden dagen ❄. Ik zou het super leuk vinden om de inhoud te winnen, ik ben een echt meisje meisje en ik ben dol op alles met verzorging! 💕
Ik wil je een super fijne dag wensen 😘

Ps je blog is zeker leuk!

Met lieve groetjes Sophie ❤️

Reply
sophie linssen 6 september 2020 - 23:12

ik doe graag mee met de winactie en ik heb ook onder jouw video regeert en wat je zegt is ook waar iedereen is mooi op zijn eigen manier en ik vind je blog super leuk.

Reply
Nesra 7 september 2020 - 19:16

Ik zou graag de adventkalander willen winnen , omdat ik het heel erg bij me zelf vind passen. De kalander zelf en zo ook dus de producten. Ik wens veder iedereen veel succses ❤️

Reply
Ellen Brootcoorens 8 september 2020 - 11:11

De heerlijke tijd van de adventskalenders is weer aangebroken! Fantastisch vind ik dat!!! En wat een mooie inhoud alweer. Ik vond je video leuk, ben blij dat ik alle producten al kon zien. Deze zou ik graag willen winnen. Mijn dochter en ik zouden heel erg genieten van deze producties.

Reply
Deb 8 september 2020 - 19:40

Wat een leuke inhoud, helemaal voor dat geld! Ik bewaar adventskalenders altijd voor december. Ik ben wat dat betreft echt een sucker voor verrassingen 🎁 en bekijk spoilers van adventskalenders die ik zelf wil halen dan ook nooit van tevoren.

Reply
Bonnie 8 september 2020 - 21:32

Doe heel graag mee voor mijn tiener dochter. Ze is allergisch voor chocolade waardoor we nooit de standaard chocolade adventkalenders konden kopen. Ze is gek op verzorgings producten dus deze is natuurlijk veeel leuker voor haar!

Reply
Petra 9 september 2020 - 07:09

Wat een superleuke kalender, ik denk dat iedereen die wel wil hebben! Mijn tieners in ieder geval wel. Dank je wel voor het organiseren van een giveway 💕

Reply
Heidi 9 september 2020 - 22:17

Wat een variatie aan producten! Beter dan in sommige duurdere adventskalenders. Deze wil ik dan ook heel graag winnen.

Reply
Laure 10 september 2020 - 02:06

Ik doe graag mee! De reden is eigenlijk zeer simpel, ik hou van beauty en adventkalenders en deze heeft het allebei! Beter kan haast niet. ☺️

Reply
Marian B 10 september 2020 - 10:56

Ik vind de adventskalenders altijd erg leuk, (vooral de beauty-klaenders) maar vaak ben ik te laat en dan is er nergens meer een te vinden. Deze is best gevarieerd, altijd leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Mij zou je er zeker blij mee maken. 🍀

Reply
melissa van stipdonk 15 september 2020 - 12:02

Superleuk. ik doe heel graag mee met je winactie zowel via YouTube als via je blog. ik zou dolgraag de kalender willen winnen omdat die kleine producten altijd zo handig zijn, dat vind mijn moeder ook en daarom zou ik haar heel graag dit cadeau doen voor haar 70e verjaardag eind oktober!

Reply
Iris Bakker 15 september 2020 - 12:59

Die wil ik al jaren zo graag hebben, maar ik kan hem steeds niet vinden in de winkel Ik doe dus heel graag mee met deze winactie

Reply
Alice 15 september 2020 - 13:28

Van dit soort dingen word ik helemaal vrolijk. Dit is echt zo leuk om samen te doen met mijn dochtertje. Lekker meiden onder elkaar en genieten.

Reply
Margo 15 september 2020 - 13:57

Zo leuk om voor de feestdagen iedere dag een kleine verrassing te krijgen. Ik doe graag mee.

Reply
Bea 15 september 2020 - 15:14

Ik heb nog nooit een adventskalender gehad. Lijkt me erg leuk om iedere dag een luikje te openen en te worden verrast.

Reply
Jeanne 15 september 2020 - 16:06

Deze zal mijn dochter erg leuk vinden. Ik loot graag mee.

Reply
Nina 15 september 2020 - 16:29

Ik doe graag mee voor mijn zusje! Ze begint make up steeds leuker te vinden, dus dit zou een heel leuk cadeau voor haar zijn!

Reply
René 15 september 2020 - 16:32

Wat leuk! Adventskalenders heb je in december (en erna) iedere dag plezier van.

Reply
sylwia 15 september 2020 - 17:02

Zo doe ik mee, het ziet er mooi uit, deze kalender zou leuk zijn om te hebben

Reply
SuusGro 15 september 2020 - 23:01

Oh dit is zo leuk, voor mijn nichtje doe ik graag mee

Reply
Marieka Waalwijk 16 september 2020 - 21:03

Ik zou heel graag meedoen met deze fantastische actie

Reply
pascale 17 september 2020 - 08:54

Wat een superleuke actie. Doe heel graag mee voor mijn dochter die zal de mooie adventskalender helemaal geweldig vinden!!!!!

Reply
Edith Koolen 17 september 2020 - 15:02

Ik doe ook graag mee. En ook ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochter. Ik wist helemaal niet dat ze al in de winkels lagen maar wel goed om te weten want dan kan ik al gaan inslaan. Ziet er leuk uit deze.

Reply
Lida 17 september 2020 - 19:06

Dit is een verdraaid leuke actie. Ik weet niet of ik iedere dag een vakje open zou maken of in een keer. Ik ben wel erg nieuwsgierig wat er zoal in zit. Hele leuke actie en mooi voor mijzelf toch . Een beetje verwennerij mag wel. Ik doe graag mee. Groetjes

Reply
Sanne 18 september 2020 - 11:19

Ik ben dol op verrassingen en elke dag 1 is helemaal te leuk

Reply
Marina 18 september 2020 - 16:13

Ik doe graag mee aan deze leuke actie. Iedere spannend .Wat zou er nu in zitten.

Reply
kempenaers anita 18 september 2020 - 17:10

doe graag mee met deze leuke actie, wil de producten wel eens uitproberen

Reply
Will Langenberg 18 september 2020 - 23:09

Wat een leuke actie.
Ik vind adventskalender altijd zo spannend .
Iedere dag een ander deurtje met een leuke verrassing.
Heel graag doe ik mee voor deze adventskalender van mijn favoriete winkel, Action.
Ik volg op bloglovin en ben erg benieuwd.

Reply
sylwia 18 september 2020 - 23:25

Ziet er geweldig uit met adventskalender een gaaf cadeau

Reply
Nadine 18 september 2020 - 23:34

Ik doe graag mee! Ik ben zeer benieuwd naar deze kalender. Ik heb hem al in de winkel gezien, maar durfde hem nog niet te kopen omdat advent nog zo ver weg is. Wat zou het fijn zijn als ik hem alvast in huis heb door middel van deze winactie!

Reply
Sylwia 18 september 2020 - 23:49

Ik ben binnenkort jarig, dat zou een leuk cadeau zijn

Reply
Sylwia 18 september 2020 - 23:52

Ik ben benieuwd naar de inhoud van deze kalender

Reply
Sylwia 18 september 2020 - 23:57

Ik vind het leuk om deel te nemen aan wedstrijden, ik wil het hebben

Reply
Sylwia 19 september 2020 - 00:00

Geweldige kalender, misschien kan ik hem winnen

Reply
Mirjam Hellingman 19 september 2020 - 09:05

Ik maak graag kans op deze Spa Exclusives adventskalender voor mijn tweelingdochters Sterre en Nikki 👧👧! Ik weet zeker dat mijn pubermeiden dit helemaal geweldig vinden. Elke dag een nieuwe verrassing🎁!

Reply
J Vink 19 september 2020 - 19:38

Wat een leuke kalender
Elke dag een kadootje
Wie wil dat nu niet

Reply
Marlies van der Schoor 21 september 2020 - 19:27

Ik ben dol op adventskalenders en deze Spa Exclusives adventskalender lijkt me helemaal te gek. Ik doe graag mee.

Reply
Ellen Menheere 30 oktober 2020 - 23:15

Ohhh wat een geluk dat ik op deze pagina kom… tuurlijk doe ik mee. Zou graag deze kalender winnen… succes allemaal

Reply

Plaats een reactie