Winactie + Review Urban Decay Naked Reloaded

door Daphne - verdraaid mooi
Urban-Decay-Naked-Reloaded-review-5

Na de verdwijning van het Urban Decay Naked palette, kon een nieuw en verbeterd palette niet achterblijven: het Urban Decay Naked Reloaded eyeshadow palette. Ik kon het niet laten om deze in mijn virtuele winkelwagen te gooien en te reviewen. Scroll snel verder en lees of dit nieuwe palette het oude écht overbluft. Onderaan de review kun je ook nog eens lezen hoe je kans maakt op dit palette. Ja, je kunt dit palette winnen!

Urban-Decay-Naked-Reloaded-review-1

Het Urban Decay Naked Reloaded palette is wat breder dan de eerdere paletten. Ze hebben de buitenste pans, met in totaal vier tinten, breder gemaakt. Volgens Urban Decay zou je deze vier tinten uit het palette het meest gebruiken en dat lijkt me niet onrealistisch. Dit zijn namelijk de highlight- en transitiekleuren.

Urban-Decay-Naked-Reloaded-review

Ook de buitenkant van het palette heeft een ware transformatie gehad. Deze is namelijk van stof gemaakt met daarop goud bedrukte letters. Het stoffen materiaal loopt aan de binnenzijde door tot rond de spiegel. Het is prachtig, maar ik betwijfel of ik daar na het gebruik van dit palette nog zo’n fan van ben. Het lijkt me namelijk dat als je wat kickback hebt uit de pan, dit voor een viezige rand zorgt. Rondom de tinten zelf is het materiaal gelukkig wel gemaakt van plastic.

Urban-Decay-Naked-Reloaded-review-2 Het palette sluit met een onzichtbaar magneet. Aan de binnenzijde vind je wel de grote spiegel zoals in de eerdere paletten, maar geen kwast meer. Ik geef hier niet veel om, want ik gebruik dit soort kwasten in de praktijk vaak toch erg weinig. Het palette is beschermd door een kartonnen doosje met dezelfde uitstraling als het palette zelf.

Swatches

Urban-Decay-Naked-Reloaded-review-4

Urban-Decay-Naked-Reloaded-swatches-review

V.l.n.r.: Bribe, Barely Baked, Angel Fire, Retro, Reputation, Burn, End Game, Dreamweaver, Distilled, Bucked, Boundaries, Blur

Er is geen een swatch die verminderd pigment heeft of slecht swatcht. Stuk voor stuk voelen de tinten romig aan. De matte tinten zijn wel wat poederiger, wat snel fall-out kan veroorzaken. Bribe lijkt in eerst opzicht mat, maar het is meer een satijnen kleur. Angel Fire en Dreamwaver zijn echte shimmertinten die, vind ik, het beste werken als je ze nat aanbrengt. Anders zijn ze wat brokkelig, zorgen ze snel voor fall-out en word je niet echt weggeblazen door het pigment. Nat zeker wel! Ik vind de variatie erg mooi, omdat je veel soorten finishes hebt.

Looks

Look 1:

Urban-Decay-Naked-Reloaded-review-look-1.3Urban-Decay-Naked-Reloaded-review-look-1.1 Urban-Decay-Naked-Reloaded-review-look-1.2 Urban-Decay-Naked-Reloaded-review-look-1

Bij look 1 draag ik het volgende:
Bribe: onder de wenkbrauwen
Retro: transitiekleur in arcadeboog
Reputation: bewegend ooglid
Angel Fire: gedept in het midden van het bewegend ooglid
Burn: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
End Game: buitenste ooghoek
End Game: onder de ogen, buitenste ooghoek
Burn: onder de ogen

Look 2:Urban-Decay-Naked-Reloaded-review-look-2Urban-Decay-Naked-Reloaded-review-look-2.2Urban-Decay-Naked-Reloaded-review-look-2.1Urban-Decay-Naked-Reloaded-review-look-2.3

Bij look 2 draag ik het volgende:
Bribe: onder de wenkbrauwen
Boundaries: transitiekleur in arcadeboog
Bucked: transitiekleur net onder arcadeboog
Barely Baked: bewegend ooglid
Distilled: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
End Game: buitenste ooghoek
End Game: onder de ogen, buitenste ooghoek
Bucked: onder de ogen

Urban Decay Naked Reloaded review

Urban Decay heeft zichzelf overtroffen met het Naked Reloaded palette. Nog nooit werd ik zo omver geblazen door een palette van dit merk. De tinten zijn boterzacht en met een simpele blending zijn de tinten in elkaar versmolten. Je kunt hierdoor heel makkelijk en snel een prachtige look maken.

Ik vind de warmte tinten in dit palette prachtig. Zulke tinten vind ik het beste bij mezelf staan. Je kunt een warmbruin of -rosé look maken. Eén tint is wel wat koeler, namelijk Dreamweaver. Het zwarte schaap in dit palette eigenlijk. Als je deze tint en Angel Fire wilt aanbrengen, dan kun je het beste eerst je kwast nat maken met fixing spray of de tinten met je vinger aanbrengen. Zo krijg je het mooiste effect met het beste pigment, zonder fall-out. Bij de matte tinten kun je wat last hebben van fall-out, maar als je jouw kwast goed aftikt, dan is ook hier niets aan de hand!

Naked reloaded kopie van Anastasia Sultry palette

Op social media werd veel geroepen dat dit palette een kopie zou zijn van het Anastasia Sultry Eyeshadow palette. Daarom heb ik ze bij het reviewen van het Urban Decay Naked Reloaded palette naast elkaar gelegd. Ik begrijp de mening van mensen op social media, omdat beide paletten inderdaad wat weg hebben van elkaar. Toch is er één groot verschil: het Anastasia palette bevat vooral koele tinten, terwijl het Urban Decay palette vooral warme tinten heeft. De tinten waarbij je vrijwel geen verschil ziet, zijn End Game en Bribe. Deze lijken twee druppels water op Dystopian en Fresh van het Anastasia palette.

Als je een beetje van make-up houdt, dan heb je vast wel naturel tinten in je stash. Het is aan jou om te bepalen of je het palette overbodig vindt of niet. Ik ben in ieder geval echt te spreken over het palette, ben blij met de combinatie van bruine en rosé tinten en de kwaliteit vind ik oprecht erg goed!

Het Urban Decay Naked Reloaded palette is te koop bij ICI Paris XL voor € 46,00.

Winactie Urban Decay Naked Reloaded

Mijn blog bestaat op 3 maart 1 jaar! Dat wil ik niet zomaar voorbij laten gaan. Aangezien het gezegde gaat ‘wie jarig is, trakteert’, kan ik natuurlijk niet anders dan een leuke winactie organiseren onder de lezers van mijn blog en de volgers op social media! Ik geef een Urban Decay Naked Reloaded palette weg! Je hebt al kunnen lezen hoe enthousiast ik ben over dit palette, dus des te meer reden heb jij om hieraan mee te willen doen.

Lees snel verder als je wilt weten hoe je kans kunt maken.

  • Laat hieronder in een reactie weten dat je mee doet. Ik vind de reden ook altijd leuk om te lezen!
  • Dubbel kans maken? Volg mij dan ook op Instagram @verdraaidmooi, laat een reactie achter onder de Instagrampost over deze winactie en voldoe daar ook aan de voorwaarden.
  • Je kunt meedoen t/m 14 maart. Daarna krijgt de winnaar een e-mail of DM op Instagram.

Benieuwd naar andere Urban Decay reviews? Klik hier.

Urban-Decay-Naked-Reloaded-review-3

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

98 reacties

Beauty_addict_yara 4 maart 2019 - 07:44

Oeh wat een mooi palette is het toch! Toen hij uitkwam heb ik hem gelijk op mijn wishlist gezet maar nog niet gekocht… Dit is een hele mooie kans dus ik doe graag mee met de winactie 🙂

Reply
Roosjepoosjex1 14 maart 2019 - 18:21

Hoi met roosjepoosjex1 leuk dat je een eigen website heb super leuk @verdraaidmooi😘😘😘

Reply
Tessa 4 maart 2019 - 07:59

Gefeliciteerd met je eenjarige bestaan! Elke keer lees ik met heel veel plezier je artikelen en reviews. De looks die je maakt voor je reviews zijn echt prachtig! Ik vind dit palette ook erg mooi passen tussen Naked 3 en Naked Cherry qua kleuren. Ik zou graag mee deze wedstrijd. Toen ik dit palette op Instagram voorbij zag komen werd ik gelijk enthousiast en na het lezen van jouw review en zien van de looks die je er mee gemaakt hebt, helemaal! De verpakking is echt prachtig en wat bijzonder dat de buitenkant van stof is. Dat zie je niet vaak. Ik hou daar echt van, bijzondere vormgeving.

Reply
Sanne wijnhoven 4 maart 2019 - 09:42

Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van jou blog! Het lijkt me super leuk ok dit palette te winnen en te gebruiken op mijn instagram voor productfoto’s en ooglooks!

Reply
Nelly 4 maart 2019 - 11:08

Gefeliciteerd. Dit palette zou een mooi cadeau voor mijn dochter zijn.

Reply
Sterre 4 maart 2019 - 12:03

Gefeliciteerd met je 1-jarige bestaan! Super leuk dat je het palette weg wilt geven als give-away! Dit palette is zo mooi, omg en die ooglooks holy. Ik zag hem voorbijkomen op insta en ik was gelijk verkocht, die kleuren kan je zo mooi matchen! 💘💘

Reply
Diana Kolbe 4 maart 2019 - 12:19

Ik doe mee hoor, aan zo’n verdraaid mooie winactie😉
En al helemaal vanwege jouw jubileum, gefeliciteerd🎉🎉🎉
Door jouw reviews worden vrouwen geïnspireerd het mooiste aan zichzelf naar boven te halen👯‍♀️

Reply
Danielle G. 4 maart 2019 - 13:21

Prachtige looks heb je gecreëerd! Urban Decay is mijn absolute favoriet en dit zou een groot kado zijn. Lekker zelf aan de slag mogen gaan, ik kan niet wachten!!! Heel heel graag.
Gefeliciteerd met jouw 1-jarige jubileum. Een mooie mijlpaal. Toch spannend als je voor jezelf begint en stoer! Goed om daar even bij stil te staan. (ik werk nu al 8 jaar voor mezelf, de tijd vliegt!) Geniet ervan en ga zo door!

Reply
Margje 4 maart 2019 - 14:08

Oeff wat een mooie kleuren! Natuurlijk wil ik dit winnen.
Love make-up en dit mooie palette zou een hele mooie aanvulling zijn.

Reply
jacqueline de Waal 4 maart 2019 - 14:18

Schitterende kleurtjes en zo mooi aangebracht.
Doe super graag mee voor deze schitterende pallet

Reply
Anita te Gussinklo 4 maart 2019 - 14:19

Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan.
Dit palette blijft zo mooi, Love it!

Reply
Marja (scorpio062) 4 maart 2019 - 14:37

Nogmaals gefeliciteerd met je jubileum 🎉🎈 en wat een prachtige palette.Ik popel om er mee aan de slag te gaan nu ik jou voorbeelden heb gezien,en ben benieuwd of ik het ook zo mooi krijg 🤞🏼🍀

Reply
Laura Depascale 4 maart 2019 - 14:38

Gefeliciteerd met je 1-jarig bestaan! Wat een mooi palette, ik doe graag mee!

Reply
Willy 4 maart 2019 - 14:55

Proficiat met je eenjarig jubileum en op naar de volgende succesvolle jaren! Wat een prachtig kleurenpalette, om oogverblindend mee te voorschijn te komen!

Reply
ilse 4 maart 2019 - 15:03

gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan! en wat een mooi palette. ik vind de ooglook die je hebt gemaakt heel mooi en ook voor dagelijks gebruik. lijkt me leuk om dit te winnen voor de verjaardag van mijn bestie die helemaal verliefd is op urban decay en dit palet al heel lang wilt. xx Ilse

Reply
Femke Wiebers 4 maart 2019 - 17:36

Gefeliciteerd met je jubileum!
Klein kansje, maar ik doe graag mee.
De reden: Sinds de geboorte van ons kindje (negen maanden alweer!) schiet mijn uiterlijke verzorging er erg bij in. De keren dat ik make-up op heb gehad zijn echt op twee handen te tellen. Tijd voor weer wat motivatie door zo’n mooie palette!

Reply
Britt 4 maart 2019 - 19:07

Oeeh wat een mooi palette en gave looks heb je gemaakt!

Reply
Cindy 4 maart 2019 - 19:12

Wauw,deze is mooi!!
Doe graag mee!

Reply
Josje 4 maart 2019 - 19:20

Voor iedere maand dat je bestaat een kleurtje in het palet! Kan geen toeval zijn. Gefeliciteerd! Waarom dit doosje bij mij in goede handen is? Ik ben dol op uitgaan en zo’n doosje gaat bij mij tot op de laatste korrel op. Make-up staat voor maak-op, toch? 😉

Reply
Anna Wienen 4 maart 2019 - 19:21

Ik doe heel graag mee

Reply
Nadine 4 maart 2019 - 19:44

Ik doe graag mee! Ik vind het namelijk prachtig staan bij jou. Hopelijk ga ik er ook zo mooi uitzien met dit palet!

Reply
Francien Kramer 4 maart 2019 - 19:56

Wauw wat mooi!! Ik ben fan van Urban Decay.

Reply
Deb 4 maart 2019 - 20:06

Ik vind dit een geweldig palette! Het zijn stuk voor stuk draagbare tinten die ik elke dag zou kunnen dragen. Je looks ermee vind ik ook super mooi geworden. Wat ontzettend lief dat je een palette weg geeft ter ere van je 1e blog birthday! Ik doe graag mee omdat mijn Naked palette, dat ik in 2010 kocht en na 9 trouwe dienst jaren wel aan vervanging toe is 😊. Ik volg je al op Insta en ga ook daar nog even kijken voor een extra winkansje.

Reply
Marina 4 maart 2019 - 20:11

Ik doe graag mee! ik vind dat je zoveel looks kunt bereiken met oogschaduw.. ik probeer de looks uit deze blog graag zelf!

Reply
Caitlin de Keijzer 4 maart 2019 - 21:04

Gefeliciteerd met het jubileum!!
Ik wil meer oogschaduw gaan dragen en het lijkt me super leuk met dit palette dingen uit te gaan proberen!! 😊😊

Fingers crossed ….

Reply
Lindsey Verhoeven 4 maart 2019 - 21:09

Natuurlijk ken ik dit palette! Ik ben een trouw volger van alle beautyvloggers en dan ken je bijna alles. Ik zou zo ongelofelijk happy zijn als ik dit win. Het is echt een geweldige prijs, maar normaal voor mij onbetaalbaar. Ik ga zo ontzettend uit mijn dak als ik zou winnen! Volgens mijn moeder is de kans nihil, maar ik ben altijd positief en doe daarom gewoon mee (wat zal ik lachen als ik zou winnen).

Reply
renske 4 maart 2019 - 21:39

Ziet er prachtig uit, ik zou graag meedoen!

Reply
Yvette 4 maart 2019 - 23:01

Prachtig! Deze komt direct op mijn wishlist, maar hem winnen is natuurlijk nog leuker.

Reply
Lisa 4 maart 2019 - 23:26

Heel erg leuk! Ik zit samen met je in de scoliose groep vandaar dat ik je ken! Het lijkt me erg gaaf om te winnen omdat ik ook heel erg van beauty hou!😍

Reply
Nina Mol 5 maart 2019 - 04:57

Hartelijk gefeliciteerd! Ik vind je er prachtig uitzien! Ik hoop dat ik dat na kan doen 😉

Reply
Maria 5 maart 2019 - 07:34

Verdraaid mooi! Bij jou en om te winnen.
Het past ook bij mijn eigen stijl, en dan ben je het allermooist, toch?

Reply
Joany 5 maart 2019 - 07:55

Wow! 🤩

Reply
Linda Tromp 5 maart 2019 - 08:19

Wowww er helemaal de blitzzz uitzien dat gaat echt wel lukken met dit palette mooie kleurtje op slag verliefd op😍

Reply
Vera Limpens 5 maart 2019 - 08:22

Heel cool! Je bent echt goed in eye-looks! Ik doe graag mee, want ik hou gewoon van make-up! 🙂
Liefs Vera

Reply
wilmsen anita 5 maart 2019 - 08:37

ik vind de kleuren prachtig

Reply
Priscilla 5 maart 2019 - 08:52

Wauw wat een plaatje weer. Ik ben dol op de UD paletten en toe daarom graag mee. Ik heb precies. Nog ruimte voor een palette over.

Ik heb ook de stappen gevolgd op insta met @prissleforshizzle

Reply
lana 5 maart 2019 - 09:00

ik wil via hier ook graag mijn kansje wagen 😀 je hebt er een heleboel leuke looks meegemaakt! Het ziet er mij echt een leuk palletje uit met kleuren die mooi te combineren zijn!

Reply
Elke Beyers 5 maart 2019 - 09:16

Wauw heel mooi! Ik vind look 2 het leukste. Zo een zachte kleuren en toch geeft het je oog heel wat shine!
Heel leuk!
Ik zou hem graag winnen om ook wat te kunnen testen. Ik ben heel benieuwd! Proficiat btw, geniet van deze reaties! Liefs, Elke

Reply
pascale 5 maart 2019 - 10:29

Wat een prachtig pallet kleuren. Doe heel graag mee en hoop dat ik mijn ogen binnenkort met de mooie oogschaduw kan opmaken!!

Reply
Sanne 5 maart 2019 - 10:42

Gefeliciteerd! Ik doe zeker mee. Mijn zus is dol op make – up en een naked palette mist nog in haar stash. Stiekem zou ik hem wel bewaren tot haar verjaardag in mei, want het is echt een heel gaaf cadeau.

Reply
Claudia 5 maart 2019 - 11:06

omdat ik meer aandacht wil besteden aan mezelf.

Reply
Britt 5 maart 2019 - 11:36

I’m in! Ik ben veel met beauty en make-up bezig en het lijkt me super tof om dit palette uit te testen. Hij ziet er prachtig uit en ik denk dat je er een heleboel leuke, diverse looks mee kunt maken. Ik vind hem eigenlijk ook wel wat weg hebben van het Urban Decay Heat palette maar dan is deze iets minder oranje. En wat fijn dat jij er zo enthousiast over bent! Nu kan ik écht niet wachten om gebruik te maken van dit prachtpalette!

Reply
Roëlle 5 maart 2019 - 11:36

Wauw 1 jaar alweer, gefeliciteerd! Nog vele jaren gewenst 🤩
Wat een prachtig palette ook, mijn zus trouwt in juni dit jaar en ik mag haar make-up doen. Dit palette zou hiervoor heel mooi zijn 😍✨
Liefs, Roëlle

Reply
Amelie 5 maart 2019 - 11:48

Wow, wat een geweldige prijs. Ik heb onlangs make-up advies gekregen omdat ik het altijd lastig vind om de juiste kleur te vinden die matched bij m’n oogkleur. Daar kwamen deze kleuren uit! Als het goed is gaan ze er enorm van knallen en dat is natuurlijk wat ik graag wil.
Van harte gefeliciteerd met je 1-jarig jubileum, een hele prestatie!

Reply
Tess 5 maart 2019 - 11:49

Gefeliciteerd! Het is een prachtig pallette! Ik doe zeker mee met de winactie! 😍😍
liefs, Tess

Reply
lottie 5 maart 2019 - 11:58

Wauw! Wat een prachtige make-up set! Ik doe graag mee!

Reply
Tamara V 5 maart 2019 - 13:11

Ik koop altijd losse doosjes oogschaduw maar ik ben helemaal weg van deze palette en die schitterende kleuren die precies bij me passen.
Ik zou het te gek vinden om uit zoveel mooie kleuren te kunnen kiezen en af te stemmen met mijn outfit.Prachtig.

Reply
noor van hoek 5 maart 2019 - 16:34

gefeliciteerd!!! ik hou echt super erg van make-up en wil ook graag visagist worden, vandaar dat ik super graag mee wilt doen 🙂 echt super mooie makeup looks heb je gemaakt <3

Reply
Jan 5 maart 2019 - 16:54

Elke dag mooi verzorgd het leven tegemoet .

Reply
lizette 5 maart 2019 - 18:29

Ik koop eigenlijk nooit iets voor mijzelf, alleen maar voor mijn man en zoontje. Het zou dus geweldig zijn als ik deze actie win.

Reply
dennis 5 maart 2019 - 18:29

Ik doe graag mee voor mijn vrouw, dan heeft ze ook een keer iets helemaal voor haarzelf.

Reply
Loes Abbink 5 maart 2019 - 18:51

Ik doe zeker mooi! Hoe mooi 😍

Reply
Brechje 5 maart 2019 - 19:00

Omggg dit is zo cool !! Dit is echt zo goalss 😻😻

Reply
Paula 5 maart 2019 - 19:44

Ik vind zo’n pallet altijd mooi om kleuren te combineren. Nu zie ik op jouw foto’s dat het ook heel mooi is om juist 1 kleur te gebruiken. Daar worden je ogen mooi sprekend van.
Ik heb zelf lichtgroene ogen. Ik denk dat deze kleuren ook bij mijn ogen passen. Ik hoop dat ik dat mag gaan testen. 😉

Reply
Joy van Dijke 5 maart 2019 - 20:08

Ik wil graag winnen want ik vind dit palette heel mooi. Die mooie warme bruintinten😍😍

Reply
Bertine 5 maart 2019 - 20:14

Wat een mooie palette. Na een pittig eerste jaar achter de rug te hebben na het krijgen van een baby, ben ik er weer aan toe om mezelf eens te verwennen en mooi te maken. Eindelijk heb ik weer een beetje tijd om wat te tutten en de aandacht van mijn wallen af te leiden. De kleuren in dit palette zijn daarbij ook nog eens precies mijn kleuren.

Reply
Sonja Van de Sande 5 maart 2019 - 20:17

Zoooooooooo gaaf! Ik heb het nog nooit gedaan met UD! Ben nog maagd!

Reply
Marian B 5 maart 2019 - 21:25

Nog gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag. Op naar de volgende! Een mooie palette daar zeg ik geen nee tegen, dus ik loot ook graag mee.

Reply
Yvette 5 maart 2019 - 21:45

Gefeliciteerd met de eerste verjaardag van je blog! Ik vind UD echt geweldig maar helaas zit het vaak boven mijn budget. Ik hoor altijd zulke goede verhalen en zeker met looks zoals je laat zien, ben ik echt verliefd op dit palette!! Ik zoek ook echt precies deze kleurrange dus ik zou hem heeel graag winnen!

Reply
iris 5 maart 2019 - 22:21

Proficiat! Ik doe graag mee, ik hou van make up. Matchen met de kleding en how the way I feel😊

Reply
Lydwien 5 maart 2019 - 22:44

Gefeliciteerd met de verjaardag van je leuke blog!
De looks die je hierboven laat zien zijn erg mooi en natuurlijk en het kleurenpalet is sowieso prachtig.
Ik maak graag kans om hiermee te gaan experimenteren.
Pas geleden heb ik samen met mijn vriendin een make-up cursus gehad en hoe leuk zou t zijn om samen nog meer looks uit te gaan proberen met alle tips en tricks die we hebben gehad.
En we blijven leren natuurlijk ook van jouw blog!
Dank voor de kans, we gaan duimen,

Reply
Chantal 5 maart 2019 - 23:30

Gefeliciteerd! Een verdraaid mooi resultaat, zowel deze review als het jubileum. Ik maak graag kans op deze verdraaid mooie palette. Het zijn precies de kleuren waar ik van hou en waarmee mijn ogen mooier uitkomen. Het is lastig om deze tinten te vinden, tenminste ik kom ze weinig tegen, gelukkig kon jij met deze palette. Vooral de middelste kleuren spreken mij erg aan waarbij reputation favoriet is. Ik hoop dat ik binnenkort ook aan de slag kan met deze kleuren.

Reply
Iris 6 maart 2019 - 01:35

Gefeliciteerd! Heel mooi palette, heb mijn naked palette 1 kapot laten vallen tijdens de verhuizing. Zou leuk zijn deze te mogen winnen. Heel benieuwd 🙂

Reply
Petra 6 maart 2019 - 09:42

Dit is nu een pallet waarin alle kleuren mij aanspreken. Soms worden er maar één of twee kleuren door mij gebruikt, omdat de andere kleuren mij niet aanspreken. Voor mij dus geen blauw of groen, maar deze mooie sprekende kleuren!

Reply
Kim van Doesburg-Berndsen 6 maart 2019 - 13:51

Van harte proficiat met je 1 jarige jubileum !! Wauw wat een mooie kleuren zitten er in dit pallet, het staat je ook prachtig. Ik waag graag een kansje! Als mama zijnde gaan bijna al mijn centjes naar mijn jongens, ik zou dit dus niet snel voor mijzelf kopen maar wil er wel altijd leuk bijlopen dus ik zou er enorm blij mee zijn! Ik ga duimen 🍀!

Reply
Francis 6 maart 2019 - 14:20

Heel mooi en subtiel palette! Vorig weekend voor het eerst een make-up workshop gedaan en erachter gekomen dat het toch wel weer heel leuk is om meer tijd in mn make-up te steken; oogschaduw heb ik zelf amper, dus dit zou heel leuk zijn!

Reply
Karin Noordzij 6 maart 2019 - 15:01

Wauw…………prachtig. IK kom vaak niet verder dan een zwart streepje, maar wat ik zou ik mij hier graag in willen verdiepen.

Reply
Noortje 6 maart 2019 - 17:46

Omg dit is zoooo’n mooj pallete😍 love de looks die je er mee hebt gemaakt ook!!!! En natuurlijk gefeliciteerd met je 1 jaar van blog!

Reply
Yvon 6 maart 2019 - 19:25

Ik vind het altijd zo moeilijk om mijn ogen op te maken. Je hebt hele duidelijke foto’s gemaakt en de beschrijving erbij maakt het misschien zelfs voor mij haalbaar om er verdraaid mooi uit te zien. Ik doe graag mee voor de pallette! Ik volg je ook op Insta

Reply
Danielle 6 maart 2019 - 19:40

Erg mooi! ik ben nog niet zo goed in opmaken maar oefen wel elke dag. Bruine tinten passen goed bij mijn bruine ogen. 🙂

Reply
SophiaG 6 maart 2019 - 21:03

Wat een prachtige kleuren. Ik maak dolgraag kans.

Reply
Sharon van Bregt 7 maart 2019 - 11:35

Ik doe graag mee! Ik ben alweer toe aan een nieuw pallet. Mijn dochters worden ouder en soms ben ik gewoon mijn make-up kwijt.

Reply
An Hendriks 7 maart 2019 - 15:59

Hallo
Ik ben al wat ouder,
helaas niet wat rijker
Maak mij wel elke dag op, ben dol op make-up
Die bestel ik dan bij Aliexpress
Ook doosjes zoals deze mooie palette <3
Maar dan zijn de pigmenten natuurlijk niet zo mooi 🙁

Vroeger had je deze mooie pallete doosjes ook, van Theater,jammer dat die niet meer bestaan

ik loot graag mee

Reply
Maïté Goddyn 7 maart 2019 - 20:00

Leuke looks heb je er mee gemaakt! Ik zag de winactie op je instagrampagina en wil graag meedoen. Ik heb al heel wat palettes in mijn make-up ‘collectie’, maar heb nog nooit de naked-serie van Urban decay uitgeprobeerd. Alvast een dikke proficiat mer jouw blogverjaardag!

Reply
Rani 7 maart 2019 - 22:23

Suuuuuuuper mooie oogschaduw 😍

Reply
Nicole Elisabeth 8 maart 2019 - 13:45

wat een supermooi set!!! ik maak graag kans

Reply
Esther 8 maart 2019 - 19:31

Wauw, deze is heel erg mooi, ik doe graag mee! Je ogen springen er echt uit met deze kleuren!

Reply
Roos 8 maart 2019 - 21:32

wauwwieee die swatches 🤩🤩 ik vind de eerste look echt heel heel heel erg mooi gelukt💞

Reply
Wendy van Zetten 9 maart 2019 - 04:19

😍😍Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag deze prachtige Pallete van Urban Decay willen winnen wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij van deze prachtige Palette wordt ik zeker mega blij het zijn precies mijn
Favoriete kleuren 💞 Volg graag mee op Instagram. Nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze fijne prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan de lente en zomer heerlijk met stralende ogen beginnen🍀💕🍀#FingersCrossed

Reply
Anneliese de Waal 9 maart 2019 - 14:40

Ik vind de kleuren prachtig, deze kleuren passen prachtig bij mijn blonden haar, doe erg graag mee.
Een erg leuke actie.

Reply
Yvonne D. 9 maart 2019 - 16:54

Gefeliciteerd nog met deze pijlpaal! 😀
Ik vind deze kleuren echt prachtig! Ik heb een mini-oogschaduwpalette met soortegelijke warme tinten. Dat is alleen bijna op en heeft ook lang niet zoveel als dit palette heeft! Omdat deze tinten gewoon het beste bij mij passen zou ik ook heel graag kans maken!

Reply
Sam van der linden 9 maart 2019 - 17:16

Hey
Super leuk artikel weer
Gefeliciteerd met je jubileum

Reply
Bodil 9 maart 2019 - 23:18

Happy blogverjaardag! 😀
Mooie looks heb je gemaakt. Zelf heb ik vrij donkere ogen, deze prachtige kleuren zouden daar ook perfect bij passen. Ik doe dus graag mee!

Reply
E. Wout 10 maart 2019 - 14:20

Ik doe heel graag mee; super mooie warme kleuren 🍀

Reply
Daimy 10 maart 2019 - 14:37

Alertst van harte met je jubileum!! En wat een gave winactie! Dit is zo’n typisch product die ik heeeel graag wil maar die ik niet snel koop omdat je altijd nog wel wat anders hebt.. helaas! Dit zou dan ook een unieke kans zijn om mezelf een frisse, nieuwe look te geven! Wat ziet deze palette is ook fantastisch uit!

Reply
Nanou van den Brule 10 maart 2019 - 14:37

Ik doe heel graag mee! Ik heb een vriendinnetje die ik heel graag blij zou maken hiermee. Ze heeft het de laatste tijd niet makkelijk en daarom vind ik dat ze het heel erg verdiend om tijd voor zichzelf te maken en dit nieuwe palet uit te proberen!

Reply
Nienke V 10 maart 2019 - 19:22

Super leuk! Ik ben nog niet zo goed in make-uppen, en dit lijkt me een prachtige set om mee te beginnen!

Reply
Margret 10 maart 2019 - 20:02

Leuk hoor! Ik doe heel graag mee.

Reply
Anne 12 maart 2019 - 16:10

Wauw! Ik doe graag mee! Met deze mooie kleuren moet het mij lukken een mooie eye-look te creëren!

Reply
Fianca 14 maart 2019 - 09:26

Wat een mooie ooglooks heb je er mee gemaakt!

Reply
Suus 14 maart 2019 - 10:47

Gedeliciteerd! En bedankt voor je duidelijke reviews.
Ik heb nét mijn oude Naked hélemaal gepand, dus ik ding graag mee naar deze waardige vervanger.

Reply
amber 14 maart 2019 - 12:09

Ik vind make up heerlijk! ik doe elke dag make up op, foundation, concealer, wenkbrauw pomade, oogschaduw, eyeliner, mascara, contour, highlight, en probeer na te doen wat youtubers vaak doen.
Ik heb Urban Decay nog niet in mijn collectie omdat het best prijzig is, dus daarom nomineer ik mezelf!

Reply
Michelle 14 maart 2019 - 16:32

Wauw, zo mooi!😍
Ik doe graag mee met de winactie.

Reply
Myrthe 14 maart 2019 - 17:04

Gefeliciteerd 🙂
Wat een mooie naturelkleuren zitten er in het palet. Ik ben bescheiden qua stijl, dus deze kleurtjes passen daar goed bij, met een glittertje voor toch die sparkle 😀

Reply
www.nicolenicole.nl 14 maart 2019 - 17:47

Gefeliciteeerd meid! Een mooie mijlpaal waar er nog veel meer mogen bij komen. Wat een toffe win actie, ik doe graag mee

Reply
Daphne - verdraaid mooi 15 maart 2019 - 14:30

Wauw wat een onwijs lieve, leuke en mooie reacties! Op zo’n moment lijkt het me wel leuk om Oprah te zijn🙈. YOU GET A PALETTE AND YOU GET A PALETTE…😂

Super bedankt allemaal voor het meedoen! De winnares heeft inmiddels een bericht ontvangen. Heb jij geen bericht ontvangen? Niet getreurd! Er komt heel binnenkort nog een leuke winactie aan!

Reply
sabrina 20 maart 2019 - 10:41

Gefeliciteerd, beetje laat maar ik ben je blog pas vandaag tegengekomen! Ben meteen op bloglovin gaan volgen en instagram en facebook gaan nog wel volgen 🙂
Nog vele jaren!

Reply
Daphne - verdraaid mooi 20 maart 2019 - 18:46

Wat lief, dank je!😘

Reply

Plaats een reactie