Winactie + review Louis Widmer Douchecrème

door Daphne - verdraaid mooi
louis widmer douchecreme review

Een doucheproduct moet je huid natuurlijk goed reinigen, maar tegelijkertijd lief zijn voor je huid. Louis Widmer begrijpt dat en heeft zo’n douchecrème. Ik testte het én ik mag er twee weggeven onder mijn lezers en volgers, zodat je dit product misschien zelf wel kunt testen! Je leest dus hier de Louis Widmer Douchecrème review. Onderaan het artikel kun je lezen hoe je kans kunt maken op de douchecrème.

louis widmer douchecreme review-2

Je kunt kiezen uit de licht geparfumeerde variant en de variant zonder parfum. Ik laat je de geparfumeerde variant zien. De douchecrème zit in een handige tube, waardoor je het product makkelijk kunt gebruiken en doseren. De tube zit in een kartonnen doosje met de kenmerkende kleuren van het merk, waarop je meer informatie en de bestanddelen kunt vinden.

louis widmer douchecreme review-1

Alle ingrediënten kun je lezen op de foto hierboven, waarvan ik er een paar zal uitlichten. Het bevat onder andere vijf ultra milde tensioactieve stoffen, die de huid grondig en mild reinigen en uitstekend door de huid worden verdragen. De volgende ingrediënten hebben een hydraterende en voedende werking: plantaardige oliën (amandelolie (10%) en zonnebloemolie (8%)), karitéboter, panthenol, vitamine E-acetaat en betaïne. De pH-waarde van de douchecrème (pH 5,5) stemt overeen met die van de huid.

Belofte & review Louis Widmer Douchecrème

Louis Widmer belooft met deze douchecrème een grondige, maar milde reiniging die uitstekend door de huid wordt verdragen. Daarnaast zou het de huid verzorgen, hydrateren, voeden, soepel maken en zijdezacht aan laten voelen.

louis widmer douchecreme review-3

Vergelijk deze douchecrème niet met je reguliere douchegel, want het ziet eruit als een crème en het voelt ook zo! Het heeft een zachte katoenbloemige geur en voelt heel fijn en zacht aan op de huid. Zowel tijdens het douchen als daarna. Daarnaast schuimt het zacht en verzorgt het mijn huid merkbaar. Daarnaast heb ik na het douchen geen droge huid en blijft de heerlijke, fijne geur nog even hangen. Doordat het zo’n mild doucheproduct is, zou ik ook meedoen aan de winactie als je een gevoelige huid hebt.

De Louis Widmer Douchecrème kost € 13,75 – 200 ml en is vegan. De producten zijn verkrijgbaar via geselecteerde Louis Widmer verkooppunten, die je hier vindt. Wil je nog meer informatie of ben je benieuwd naar de andere producten van het merk? Neem dan ook even een kijkje op de site, want daar vind je hele uitgebreide informatie per product.

Winactie Louis Widmer Douchecrème

Als je kans wilt maken op één van de twee Louis Widmer Douchecrèmes, volg dan onderstaande stappen en wie weet komt het pakket wel jouw kant op!

louis widmer douchecreme review-winactie

  • Laat hieronder in een reactie weten dat je mee doet. Ik vind de reden ook altijd leuk om te lezen!
  • Like Louis Widmer op Facebook.
  • Dubbel kans maken? Ga dan ook even naar de winactie op mijn Instagram account @verdraaidmooi. Daar vind je alle voorwaarden om ook via die weg kans te maken.
  • Je kunt meedoen t/m 17 juli. Daarna krijgen de winnaars een e-mail of DM op Instagram.

De winactie loopt dus zowel via mijn website als Instagram en je kan via beide kanalen meedoen! Good luck!

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld voor de winactie. Als je meedoet aan de winactie, dan ga je automatisch akkoord met de voorwaarden die je bij de disclaimer kunt lezen.

15 reacties

Jeanelle 9 juli 2020 - 10:44

Wat een leuke winactie! Nieuwe fase in mijn leventje, dus ben goed bezig om mijzelf goed te verzorgen en er fris en fruitig uit te blijven zien. Zou heerlijk zijn met deze producten.

Reply
VWILLEMSE 9 juli 2020 - 10:56

Heel leuk deze win actie (ik heb helaas geen FB om te liken , maar wel instagram)
Ik doe graag mee, ik gebruik al enkele producten van Louis Widmer ivm gevoelige droge huid.
Deze douchecreme ken ik nog niet maar hij klinkt in ieder geval heel veel belovend.

Reply
Marijke 12 juli 2020 - 14:55

Ik die graag mee met deze mooie winactie ☺️
Een douche creme mogen gebruiken van een fantastisch A-merk , ik ben reuze benieuwd..
Rest mij nog te duimen..🍀👍🍀👍🍀👍

Reply
Britt 9 juli 2020 - 12:51

Oeh leuk! Ik doe graag mee met de winactie. Ik heb al van vele gehoord dat dit een fijne douchecreme is, dit is dus de perfecte manier om deze te testen. 🍀

Reply
Marian B 9 juli 2020 - 21:18

Ik hou van de luxe van douchecrème. Louis Widmer is een fijn merk, de dagcrème gebruik ik al. Ik zou graag kennis maken met dit product, ziet er ook mooi uit trouwens.

Reply
Kimberly 10 juli 2020 - 18:53

Wat een geweldige winactie! Ik doe heel graag mee! Lijkt mij heel leuk om mijn moeder te verrassen. Ze is een grote fan van dit merk.

Reply
Yentel Bleus 11 juli 2020 - 13:45

Heb al zoveel goede reacties gehoord over deze producten, en zou zo graag deze zelf eens uitproberen. Dus zou super zijn om deze producten te winnen. Zelf we verpakking ziet er echt leuk uit sober maar toch heeft het iets dus Lets hope 🤞🏻💕

Reply
Fabienne, Enjoyyourownbeauty 12 juli 2020 - 10:01

Super leuke winactie!
Als blogger doe ik niet mee, maar anders haha..

De producten van louis Widmer zijn altijd goed. 🙂

Liefs
X

Reply
Natiza 12 juli 2020 - 10:25

Wat super leuke win-actie zeg! Ik doe zelf niet mee, maar succes iedereen!

Reply
Diny Gijsberts 12 juli 2020 - 12:56

Ja leuk ! Met mijn 55+ huid die om extra verzorging vraagt omdat ik in de overgang zit, want het lijdt onder de constante hormoonschommelingen ! Ik volg op ig onder Momzymom en Facebook onder dinygijsberts twitter onder MissMomzy en pinterest onder DinyG

Reply
Dina 14 juli 2020 - 13:17

Ooh zo leuk! Graag doe ik mee 😊 altijd al handcreme van Louis widmer in mijn handtas. Benieuwd naar deze producten. Fan van de heerlijke geur 🍀

Reply
Ophelie Labeeu 14 juli 2020 - 14:31

Oh, wat fijn! Ik gebruik heel graag de producten van Louis Widmer! Ze zijn echt zacht voor mijn huid. Ik gebruik nu vooral lotions en de spray olie van Louis Widmer.

Reply
Josefien Bongaerts 14 juli 2020 - 15:35

Leuke winacti!✨Louis Widmer is een merk dat ik al lang is wil uittesten dus zou echt iets leuk zijn om te winnen. Ik heb alles op instagram en facebook gedaan!💗🍀

Reply
aza 14 juli 2020 - 19:03

doe graag mee want ze lijken me super lekker als cadeau voor mijn moeder die een gevoelige huid heeft maar graag geniet van cosmetica 🙂

Reply
Laure_covent 16 juli 2020 - 13:14

Ik doe mee! Het is altijd fijn om de dag te beginnen of eindigen met een heerlijke douche, zeker in de zomer. En als het dan kan met een heerlijke douchegel geniet je direct veel meer van het douchen vind ik. 🚿🧴

Reply

Plaats een reactie