Wilkinson Intuition Complete review

door Daphne - verdraaid mooi
wilkinson intuition complete review

Ik gebruik al jaren het Quattro for women scheermesje van Wilkinson, maar ik ruil hem deze keer in voor de nieuwe telg uit de familie: Intuition Complete. Volgens Wilkinson hét scheermesje voor al die moeilijk bereikbare lichaamsdelen. Aangezien het kwik omhoog gaat en daarmee de lagen kleding uit, wordt het hoog tijd om alles summer ready te maken. Daarom lees je hier de Wilkinson Intuition Complete review.

wilkinson intuition complete review-1

De nieuwe Intuition Complete is speciaal ontworpen om het scheren van lastige plekjes een stuk gemakkelijker te maken. Daarom zou je met de smalle, slanke scheerkop gemakkelijk bij alle lastig bereikbare lichaamsdelen komen, zoals je bikinilijn. Zonder dat je acrobatische kunsten uit hoeft te halen.

wilkinson intuition complete review-2

De scheerkop bestaat uit vijf mesjes. Daarnaast vind je rondom de mesjes de skin-protect gel. Die helpt het scheersysteem soepel over je huid te laten glijden. Die combinatie zou voor een fluweelzacht scheerresultaat zorgen zonder irritatie.

wilkinson intuition complete review-4

Wellicht handig om te weten is dat je het Intuition Complete scheerapparaat kunt combineren met alle Intuition Complete en Intuition f.a.b. scheermesjes. Het enige wat ik niet tegenkom in de verpakking en daarom mis ten opzichte van mijn all-time favorite Quattro scheermesje, is het hard kunststof beschermkapje voor rond het scheermesje. Als ik het los in mijn toilettas gooi, dan ben ik toch bang dat ik mezelf ineens snijd.

wilkinson intuition complete review-3

Review Wilkinson Intuition Complete

Door de rosé gouden kleur is het een echte eyecatcher in de badkamer en past het ook helemaal bij de laatste trends. Niet dat het moet matchen met je kleding als je onder de douche staat, maar het staat gewoon net wat leuker. Daarnaast heeft het mesje een prettige, ergonomische vorm met een rubberen grip. Zo glijdt het met je zeephanden niet snel uit je handen en ligt het lekker in de hand tijdens het scheren.

Het mesje van de Intuition Complete lijkt wat groter dan mijn ‘oude’ Quattro scheermesje. Alleen is de Intuition Complete wat ronder gevormd en staan de mesjes wat anders achter elkaar. Ze lijken ook wat dichter bij elkaar te staan. Daarnaast voel ik bij het Quattro scheermesje de mesjes echt over mijn benen glijden, terwijl je bij de Intuition Complete het gevoel hebt dat je je benen gewoon aan het strelen bent. Daarom had ik eerst het idee dat het mesje niks gedaan had tot ik er met mijn hand overheen ging. De haren zijn weg!

wilkinson intuition complete review-5

Scheerschuim of iets dergelijks heb je ook niet meer nodig, want door de skin-protect gel glijd je al onwijs soepel en makkelijk over de huid. Ook bij de moeilijk bereikbare zones. Daar is het apparaat ook perfect voor, niet alleen qua scheergemak, maar ook op de manier hoe het apparaat in je hand ligt. Die acrobatische kunsten kun je dus echt achterwege laten!

Wilkinson Intuition Complete is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen voor € 7,99.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

8 reacties

Rachel Kromdijk 17 april 2020 - 10:18

Wat een prachtig mesje en wat heb je mooie benen zeg, jaloers!

Reply
Riek Muijen 17 april 2020 - 21:15

Idd een erg mooi mesje. Ik moet ook nodig nog met me benen bezig.

Reply
Diana 18 april 2020 - 00:59

ik gebruik nu de quatro en heb nieuwe mesjes nodig, dus denk dat ik ook ga overstappen naar deze. thnx voor de review.

Reply
Fabienne, Enjoyyourownbeauty 18 april 2020 - 14:54

Dit scheermesje ziet er zo goed uit! Misschien moet ik daar deze zomer eens voor gaan kijken. Meestal gebruik ik die wegwerpscheermesjes haha. Leuke review! 🙂

Liefs
X

Reply
Beauty By Bibi 18 april 2020 - 18:32

Mooi mesje is het he! Heb m ook ontvangen en over geschreven. Ik vind hem heel fijn. Mooie foto’s! Fijn weekend!

Reply
Deb 18 april 2020 - 20:44

Mooi mesje! Ziet er heel stijlvol uit. Ik heb ook een Wilkinson gehad, maar daarvan liet het mesje steeds los dus ik heb er nu een van Gilette. Die heeft ook geen beschermkapje. Ik heb dat liever ook want je kunt je er (als je pech hebt) behoorlijk aan bezeren.

Reply
bychristiana 19 april 2020 - 07:59

Ik heb volgens mij ook eens een keer zoiets gehad, waar je dus geen scheerproduct meer nodig had. Heel handig, ik vind altijd dat er een groot verschil zit tussen ‘budget’ en de wat duurdere mesjes. Zelf koop ik altijd de roze wegwerpmesjes van Gillette en daar ben ik heel tevreden over.

Reply
Pamela 21 april 2021 - 01:57

Ik zou deze graag willen proberen, maar de kruidvat verkoopt deze niet. Iemand een andere tip welke winkel de startset verkoopt?

Reply

Plaats een reactie