Wilkinson hi audrey by Intuition review

door Daphne - verdraaid mooi
wilkinson hi audrey by intuition review

Ik had net een nieuwe voorraad Wilkinson Intuition Complete mesjes ingeslagen toen ik de nieuwste variant van het merk ontving: hi audrey by Intuition. Speciaal voor de gevoelige huid. Ik vertel je er alles over en fris je geheugen nog even op door je twee andere scheersystemen te laten zien van Wilkinson. Zo kun je kijken welke het beste bij jouw wensen past. Je leest hier de Wilkinson hi audrey by Intuition review en laat je de Intuition Complete en de Intuition Sensitive Care zien.

wilkinson hi audrey by intuition review scheerapparaat scheermesje

Het hi audrey scheersysteem heeft vijf mesjes voor een makkelijk en glad resultaat voor een fluweelzachte huid. Door het duo-intense serum zorg je ervoor dat het mesje soepel over de huid kan glijden. Daarnaast wordt zo de vochtbalans verbeterd tijdens het scheren en help je zo irritaties te voorkomen. Daarom is het ideaal voor de gevoelige huid.

wilkinson hi audrey by intuition review

Het design van het scheersysteem is eenvoudig (Wilkinson noemt het monochroom), maar heeft een geweldige marshmallow purple kleur en is daarom alsnog een eyecatcher in je badkamer. Door de soft touch grip en het ranke design creëer je een comfortabele scheerervaring en ligt het lekker in de hand. 

Leuk feitje: het handvat is gemaakt van 30% gerecycled plastic en de verpakking is van 90% gerecycled materiaal.

Wilkinson Intuition Complete | € 14,99

wilkinson intuition complete review

Dit mesje is perfect voor alle moeilijk bereikbare zones. Het scheersysteem heeft namelijk een smalle, slanke scheerkop en is speciaal ontworpen om lastige en intieme plekjes te scheren.

Ik schreef hier vorig jaar al een uitgebreide review over. Daar vergeleek ik het met mijn favoriet van dat moment: het Wilkinson Quattro for women scheersysteem. Die ligt inmiddels achterin de kast, toen ik de Intuition Complete had ontdekt.

Wilkinson Sensitive Care | € 12,99

wilkinson sensitive care review

Dit is een scheerschuim en scheersysteem in één en heeft daarom een wat grotere kop. Het reinigt, scheert en hydrateert je huid en het enige wat je hoeft te doen, is water toevoegen. Daarom is het een prettige optie wanneer je weinig tijd hebt en wanneer je een droge en gevoelige huid hebt. 

Persoonlijk vind ik dit systeem handig voor het scheren van mijn benen wanneer ik weinig tijd heb, maar door de brede kop geeft deze variant niet mijn voorkeur. Zeker voor de lastig te bereikbare zones werkt het net wat minder makkelijk. Gelukkig heeft het merk daarom meerdere systemen en voor ieder wat wils. 😉

Review Wilkinson hi audrey by Intuition

Yeah! Bij dit scheersysteem is het hard kunststof beschermkapje voor rond het mesje weer terug! Die miste ik enorm bij de Intuition Complete variant. Zeker wanneer ik het mesje meenam in mijn toilettas. Het is misschien een klein detail, maar ik vind het gebruiksgemak er behoorlijk op vooruit gaan tijdens bijvoorbeeld weekendjes weg.

wilkinson hi audrey by intuition review

Ik heb geen gevoelige huid, maar de huid bij mijn knieën is dat vaak wel. Ik krijg het namelijk altijd voor elkaar (welk mesje ik ook gebruik) om ze open te halen. Het lijkt af en toe wel een aflevering van Crime Scene Investigation in de douchecabine en daarom is een mesje met een niet irriterend serum erg prettig. Toch merk ik in gebruik niet veel verschil ten opzichte van het Intuition Complete mesje. Waar ik wel duidelijk verschil in merk is de houder zelf. De hi audrey houder is net wat zwaarder en voelt daarom erg luxe aan. Door de soft touch grip, dat wat rubberachtig aanvoelt, kun je jezelf gemakkelijk scheren en houd je de controle over het mesje. De Intuition Complete heeft een net wat meer ergonomisch design, maar door dat zware, luxe gevoel gaat mijn voorkeur nu toch naar hi audrey. Gelukkig hoef ik mijn net aangeschafte Wilkinson Intuition Complete mesjes niet aan de kant te schuiven als ik toch liever de houder gebruik van de hi audrey variant. Beide mesjes passen namelijk!

wilkinson hi audrey by intuition review scheerapparaat scheersysteem

Een paar weken terug was ik bij de Rossmann in Duitsland en daar zag ik de hi audrey shave cream. Ik heb dit product nog niet in Nederland gespot. Heb jij dit product wel al gezien of wil je er een volledige review over (waarbij ik de ingrediëntenlijst uitpluis)? Laat het dan hieronder weten!

wilkinson hi audrey shave cream

Wilkinson hi audrey by Intuition is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 14,99. De andere twee varianten zijn bij diverse drogisterijen verkrijgbaar. 

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

4 reacties

bychristiana 26 juli 2021 - 08:24

Ik heb momenteel de Wilkinson Intuition Complete in gebruik en die vind ik erg fijn, ik merk ook dat ik me hiermee veel minder gauw snij. Hierna is de Hy Audrey aan de beurt om uit te proberen;-)

Reply
theNextG1rl 26 juli 2021 - 13:31

Die zien er goed uit!

Reply
Yaika 26 juli 2021 - 14:16

Toffe review! Ik gebruik de Wilkinson Sensitive Care al jaren én hier ben ik nog steeds heel blij mee!

Reply
Natascha - Beautyopinie 26 juli 2021 - 20:43

Ik gebruik vrijwel altijd heren scheermesjes (al ben ik nu trouwens even overgestapt op Flamingo) omdat dat de enige mesjes zijn waarmee ik mijn knieen niet ook open haal haha.

Reply

Plaats een reactie