Wereld Bijendag | essence

door Daphne - verdraaid mooi
wereld bijendag 20 mei essence

20 mei is uitgeroepen tot Wereld Bijendag. En dat is niet voor niets. Helaas is er namelijk wereldwijd een afname te zien van het aantal bijen, terwijl ze onwijs belangrijk zijn. Een groot deel van de planten op aarde is afhankelijk van bijen, want zij bestuiven de planten, zodat zij zich weer verder kunnen voortplanten. essence wil graag stilstaan bij dit kleine beestje en heeft daarom zelf haar steentje bijgedragen. Ik vertel je er alles over en laat je wat gele essence producten zien, die natuurlijk helemaal bij het thema passen.

essence doneert € 20.000 aan het Green Forest Fund, die is opgericht om een bijen-paradijs van 3.500 m2 te creëren. Dit paradijs zal bestaan uit een diversiteit aan planten en bomen om voor de lange termijn als natural-habitat te dienen voor de bijen.

BEE supportive, BEE kind & BEE caring voor dit geel-zwarte wondertje. 

BEE PROTECTED | PRIME +STUDIO PROTECTING + skin perfecting primer – € 3,59

eessence prime studio protecting skin perfecting primer

Met deze primer zet je de eerste stappen naar een mooie make-up look. Het verlengt namelijk de houdbaarheid van de foundation, waarbij ook nog eens de poriën zichtbaar verfijnd worden. Daarnaast wordt je huid beschermd tegen zonnestralen door de toegevoegde SPF 20.

BEE HYDRATED | HELLO, GOOD STUFF! face serum – € 4,59

essence good stuff face serum

Dit serum ruikt naar ananas en zorgt voor een stralende en gehydrateerde huid. Daarnaast bestaat de siliconenvrije formule voor 97% uit natuurlijke ingrediënten. Ik schreef eind 2020 al een review over dit face serum. 

BEE NOURISHED | repair nail oil – € 1,99

essence repair nail oil

Deze rijke olie zorgt ervoor dat je nagels en nagelriemen goed gevoed en beschermd worden. Zo creëer jij in een mum van tijd goed verzorgde nagels.

BEE POLISHED | shine, last & go! gel nail polish – € 1,69

essence shine last go walking on sunshine

Dit is een sneldrogende nagellak met een intense kleur en een geweldige glans. Het is beschikbaar in 44 (!) kleuren, zodat je gegarandeerd een matchend lakje bij jouw outfit vindt. Ik laat je hier tint 62 walking on sunshine zien.

Ik heb al heel wat tinten van deze lijn en ik vind ze echt fantastisch! Het borsteltje is lekker breed, de pigmentatie is top en het droogt in no time! Ik kon bovenstaand kleurtje even niet voor je swatchen, omdat ik andere nagellak aan het testen ben. Gelukkig heb ik het al een keer geswatcht in het Pride Amsterdam nail art artikel. 

BEE VOLUMIZED | get BIG! LASHES volume BOOST mascara – € 2,39

essence get big lashes volume boost

 Door deze grote, ronde borstel wordt geen enkele wimperhaar overgeslagen en creëer je zo prachtig, volumineuze wimpers. Ik ken deze mascara al en volume geeft het zeker! Ik heb het alleen nog nooit op mijn blog gereviewd… Daar moet misschien maar eens verandering in komen!

Wanna bee my honey?

wereld bijendag essence

Als je een specifiek product hebt waar je erg nieuwsgierig naar bent (waar nog geen review over online staat), laat het me dan vooral weten! Wie weet maak ik er dan een volledige review over! essence shop je bij Kruidvat, Etos en Boozyshop.

PS: op de bovenste foto zie je geen bij, maar een hommel. Helaas kon ik alleen geen bij vinden om te fotograferen voor dit artikel. Dat maakt gelijk pijnlijk duidelijk hoe zeldzaam dit beestje is geworden.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

bychristiana 20 mei 2021 - 12:33

Wat een mooie foto’s Daphne, heel sfeervol! Oef, lijkt me wel moeilijk om een vliegende bij te ‘vangen’ op een foto! Wij hebben soms al moeite met Sketch, alhoewel die met haar kleine formaatje natuurlijk wel nog altijd velen malen groter is dan een bij;-)

Reply

Plaats een reactie