Wella Deluxe Wonder Volume review

door Daphne - verdraaid mooi
wella deluxe wonder volume review

Extra volume kan mijn haar altijd wel gebruiken. Zeker nu het wat zwaarder is en wat sluik valt, omdat het te lang aan het worden is en we helaas niet naar de kapper kunnen. Gelukkig ontving ik wat items van Wella die voor de juiste portie volume zouden zorgen. Of het werkt? Ik testte het en daarom lees je hier de Wella Deluxe Wonder Volume review met de mousse en haarspray.

wella deluxe wonder volume review-3

Kerashield 5 complex & beloftes

Wella Deluxe beschermt je haar en biedt het de ultieme styling dankzij het Kerashield 5 complex. Dat gaat de vijf tekenen van haarbeschadiging tegen, waardoor je zorgeloos en oneindig je haar kan blijven stylen zonder dat je jouw gezonde en stralende lokken beschadigd. Deze technologie bestaat uit een speciaal keratineschild vol met verzorgende ingrediënten zoals jojoba olie en pro-vitamine B4. Zo zorgt de lijn voor 7 keer minder pluis, maakt het haar 70% zachter en 15% meer glans, beschermt het tegen UV stralen en beschadiging door de hitte van stylingapparaten en voorkomt uitdroging.

wella deluxe wonder volume review-1

De extra strong mousse geeft tot wel 24 uur zichtbaar meer dikte en daardoor extra volume aan je haren. De extra strong haarspray zorgt er daarbij voor dat je lokken de hele dag perfect in model blijven zitten. Het resultaat volgens Wella is glanzend, zacht en gezond haar met volume alsof je net van de kapper komt.

wella deluxe wonder volume review-2

Gebruik & review Wella Deluxe Wonder Volume

Je gebruikt de mousse door het product eerst goed te schudden voor gebruik. Houd het hoofd ondersteboven bij het aanbrengen van het product. Heb je middellang haar? Gebruik dan een hoeveelheid ter grootte van een appel. Zo heb je een richtlijn hoeveel je nodig hebt. Verdeel het dan gelijkmatig over vochtig haar en föhn het haar of laat het drogen. Je gebruikt de haarspray door het gelijkmatig over het haar te sprayen met een afstand van ongeveer 20 tot 30 centimeter of op bepaalde lokken om ze te accentueren. Daarom kun je het dus over je hele haar sprayen of op de haaraanzet en bewerk je haar voor zichtbaar meer volume.

wella deluxe wonder volume review-4

De mousse maakt mijn haar extreem zacht en de pluizen zijn enorm verminderd. Daarbij glanst mijn haar enorm mooi en ruikt het ook nog eens heerlijk. Ik heb alleen niet het idee dat het mijn haar nou echt volume geeft. Zeker niet omdat het mijn haar zo zacht maakt en voor volume heb ik bij mijn haar juist meer een stug product nodig. De haarlak zorgt wel voor volume en laat mijn haar goed in model zitten. Het geeft niet hetzelfde volume als dat mijn kapper voor elkaar krijgt, maar dat zegt misschien meer iets voor de kennis van mijn kapper dan dit product. 😉

wella deluxe wonder volume review-look

De Wella Deluxe Wonder Volume mousse en haarspray zijn beiden verkrijgbaar voor € 5,99 per stuk bij Kruidvat en kruidvat.nl. Je hoeft de deur dus niet uit om de items te kopen. Wil je toch liever naar een fysieke Kruidvat store? Houd je dan alsjeblieft aan de 1,5 meter afstand.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

5 reacties

Rachel Kromdijk 21 april 2020 - 09:16

Zelf gebruik ik eigenlijk nooit mousse, mijn moeder wel.. al klinkt het wel enorm goed!

Reply
Fabienne, Enjoyyourownbeauty 21 april 2020 - 19:55

Ondanks dat de mousse misschien niet voldoende volume geeft lijkt het me wel een fijn product, dat het mijn haar zacht maakt. 🙂

Reply
Jeanelle 21 april 2020 - 20:47

Nu we niet naar de kapper kunnen wordt ook mijn haar langer en voller en dus ook zwaarder. Ben erg benieuwd naar dit product.

Reply
Iris 22 april 2020 - 20:47

Je haar is prachtig op de foto! Ik heb de producten aan mijn mama geschonken want die verslindt ze echt met haar korte haar haha, ik kan zelf niet heel goed uit de voeten met mousse bijvoorbeeld 🙁

Reply
Ankie 6 maart 2021 - 18:26

het spuitmondje van de Wella producten raakt heel gauw verstopt. Herken je dit en wat kan ik daar aan doen?

Reply

Plaats een reactie