Wegdromen met muziek + WINACTIE

door Daphne - verdraaid mooi
Nillkin-Phantom-II-lamp-speaker-review-2

Wegdromen met muziek, even aan niks denken en luisteren naar de klanken die uit de speaker komen. Ik sluit mijn ogen. Even kan ik alles aan en sta ik pijnloos op de dansvloer ritmisch mee te bewegen op de muziek. Dit kan muziek bij me teweeg brengen. Het geeft me een boost als ik veel last heb van de chronische pijn. Even een momentje waarbij ik alles kan loslaten. Hoe fijn is het dan om muziek door een fatsoenlijke speaker te horen in plaats van door bijvoorbeeld de speakers van mijn telefoon. Ik vond het dan ook erg leuk dat ik tussen de draadloze speakers mocht zoeken van Bluetoothspeakercenter.nl en er eentje uit mocht kiezen.

Nillkin-Phantom-II-lamp-speaker-review-7

Bluetooth speakers zijn naar mijn mening meestal niet meer dan apparaten waar geluid uit komt. Je ziet van een afstand al dat het een speaker is en het verdient lang niet altijd een schoonheidsprijs. Tot ik de Nillkin MC4 Phantom II LED Tafellamp Bluetooth Speaker tegen kwam.

Nillkin-Phantom-II-lamp-speaker-review-3

Deze speaker viel mij op, omdat het er juist in eerste instantie niet direct uit ziet als een speaker. Het design is elegant, strak en past erg goed bij mijn interieur!

De speaker kun je gemakkelijk koppelen aan je telefoon door middel van Bluetooth en heeft daarmee een draadloos bereik van 10 meter. Daarnaast werkt het op accu met een accuduur van 5 uur, waardoor je geen rekening hoeft te houden met een stopcontact.

Nillkin-Phantom-II-lamp-speaker-review-8

Het is niet alleen een draadloze bluetooth speaker, maar er zit ook nog een LED-lamp in verwerkt. De lamp is dimbaar en kun je dus naar wens instellen.

Nillkin-Phantom-II-lamp-speaker-review

De lamp kun je 360 graden draaien. Staat de speaker op een tafeltje en heb je aan de andere kant licht nodig? Dan kun je het dus gemakkelijk stellen.

Nillkin-Phantom-II-lamp-speaker-review-5

De lamp bestaat uit twee delen die je handig aan elkaar klikt. Het ronde pinnetje wat je op de foto ziet, zorgt er dus voor dat het draaibaar is.

Nillkin-Phantom-II-lamp-speaker-review-4

Door middel van touch knoppen kun je je telefoon koppelen aan de speaker, op pauze en play zetten en de lamp bedienen. Je bluetooth hoeft niet gekoppeld te zijn om het licht te kunnen bedienen. Dit staat los van elkaar. Lekker makkelijk als je wel gebruik wil maken van het licht, maar niet van het geluid.

Nillkin-Phantom-II-lamp-speaker-review-6

Bij mij staat de Nillkin MC4 Phantom II LED Tafellamp Bluetooth Speaker op de dressoirkast. De rechterkant van de dressoirkast is een donker hoekje die ik hiermee toch kan uitlichten. Daarnaast is het een mooie centrale plek in de woonkamer, waardoor het geluid de kans krijgt om fijn door de benedenverdieping te galmen. Aan de onderkant van de speaker zit antislip. Dit voorkomt ook nog eens dat het krassen kan maken op de kast.

Ik ben erg blij met deze bluetooth speaker, door zijn elegantie en kwaliteit. Er komt goed en mooi geluid uit de speaker en voelt solide aan. Een aanwinst voor mijn interieur!

Winactie

Ben jij enthousiast geworden en wil jij ook zo’n mooie speaker? Bijvoorbeeld een leuke muziek box die je gemakkelijk mee neemt naar het strand? Ik mag namens Bluetoothspeakercenter.nl € 20 shoptegoed weg geven aan een van jullie. Wat moet je ervoor doen om kans te maken?
– Laat een reactie achter onder dit artikel met een geldig e-mailadres (deze wordt niet getoond op de site) waarin staat dat je meedoet.
– Like de Facebookpagina van Bluetoothspeakercenter.nl
– Volg mij op Instagram @verdraaidmooi

Meedoen kan tot 31 juli. Daarna maak ik hieronder en op Instagram de winnaar bekend.

De Nillkin MC4 Phantom II LED Tafellamp Bluetooth Speaker is te koop bij Bluetoothspeakercenter.nl voor € 99,00. Op deze site vind je ook nog tal van andere speakers en accessoires, zoals een draagbare speaker.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

40 reacties

Kristof 3 juli 2018 - 09:23

Ziet er best een cool ding uit! Ik moet nu wel zeggen dat het op de eerste foto eerder op een wc-borstel lijkt dan op een speaker 🙂

Reply
Kool Family 8 juli 2018 - 11:32

Was ook mijn eerste idee…! 😀

Reply
laura 3 juli 2018 - 09:29

Wat een mooie speaker is dit. Ik ben ook echt dol op muziek. Ik kan echt niet zonder. Ik ga zeker mee Doen aan het winactie. liefs laura

Reply
Sandra 3 juli 2018 - 09:36

Mooie speaker! Handig dat er ook nog een lamp in zit 🙂

Reply
Lodi 3 juli 2018 - 09:49

Deze speaker is echt heel erg leuk en handig ook nog. Ik heb zelf onlangs een speaker ontvangen dus ik doe niet mee aan de winactie, want ik gun het een ander.

Reply
Brigitte schlichting 3 juli 2018 - 10:03

Wat een super actie! Deze lamp/speaker zou geweldig leuk staan bij ons! Handig ding ❤️

Reply
Felice Veenman 3 juli 2018 - 10:48

dat is weer eens wat anders dan een mega geluidsbox!! erg mooi vorm gegeven

Reply
Nicole Orriëns 3 juli 2018 - 10:49

Wat een mooie draadloze speaker is dat! Ik doe graag mee aan deze winactie.

Reply
Tess B 3 juli 2018 - 10:54

Heel erg herkenbaar! Muziek is soms echt het enige wat afleiding bied! Tijdens vervelende en lastige klusjes zoals de vaatwasser en stoffen vind ik het heerlijk om een muziekje op te hebben! Erg leuk deze actie, ik doe mee 🙂

Reply
Maaike 3 juli 2018 - 11:47

Handig en wat een mooie speaker! Ik heb net een niewe speaker gekocht dus doe niet mee met de winactie 😉

Reply
Marlies 3 juli 2018 - 11:48

Mooie vormgeving hoor, tof!

Reply
Elisabeth 3 juli 2018 - 11:57

Wat een leuke speaker en leuke winactie! Ik doe niet mee aan de winactie 😉

Reply
Stefaan BlogVivant 3 juli 2018 - 11:59

wat een leuk design, het lijkt wel op een pijp 🙂

Reply
Lianne 3 juli 2018 - 12:03

Heel chic! Dat is nogal een verschil met de boxen die ik vroeger had :’)

Reply
Felice Veenman 3 juli 2018 - 12:34

hier hebben al heel wat luidspreakers het begeven, maar die we nu hebben doen het goed. Hoewel ik het een mooie speaker vind , doe ik niet mee met de win-actie.

Reply
Charlotte 3 juli 2018 - 12:43

Super zeg!! mooi design en wat handig met die lamp erin!

Reply
Jasmijn Bult 3 juli 2018 - 23:19

Mooie speaker! Ik heb zelf ook een draadloze speaker die ik met veel plezier gebruik.

Reply
Dhini 3 juli 2018 - 23:35

Wat grappig ding en maar het ziet erg leuk uit. Leuk dat ook lampje is. Leuk dat je winactie regelt. Ik gun andere deelnemers

Reply
Melissa 3 juli 2018 - 23:40

Heb deze ook maar bij mij stoort de muziek om de haverklap als hij gekoppeld is met de speaker

Reply
Daphne - verdraaid mooi 4 juli 2018 - 00:03

Oh wat vervelend! Ik heb deze ervaring gelukkig helemaal niet! Heb je al contact opgenomen met bluetoothspeakercenter.nl? Wellicht kunnen zij je hierbij verder helpen.

Reply
Neeltje | Thoughts in Style 4 juli 2018 - 17:59

Wat een gave speaker is dit! Het is echt een decoratiestuk voor in huis 🙂

Reply
Danielle 4 juli 2018 - 23:59

Wat stijlvol zeg! Echt een eyecatcher in je interieur

Reply
Chaya 5 juli 2018 - 08:04

Wat een grappig ding. Mooie vormgeving.

Reply
Marjolein 5 juli 2018 - 15:34

Mooie speaker ziet er heel strak en trendy uit. Staat ook heel mooi op je dressoir

Reply
Gerdi 5 juli 2018 - 20:26

Wauw wat een speaker! Zo voegt het ook nog wat toe in je interieur.

Reply
Kool Family 8 juli 2018 - 11:33

Mooie speaker én winactie!!

Reply
Anita H. 9 juli 2018 - 14:14

Ik doe ook mee.

Reply
Fleur 11 juli 2018 - 11:17

Wat een gave speaker! Ik doe heel graag mee met je winactie

Reply
Patricia Lubbertje 17 juli 2018 - 08:27

Wat een leuke prijs. Ik maak erg graag kans. Een speaker staat hoog op mijn verlanglijstje. Lijkt me erg leuk en handig

Reply
Lisa 17 juli 2018 - 18:10

Wat een mooie speaker! Deze ziet er zeer mooi uit, mooi design, veel beter dan de ‘standaard” speakers, deze past precies bij mij.

Reply
Lisanne Bons 17 juli 2018 - 21:22

Dat zou echt super zijn. Mijn pluszoon heeft mijn speaker permanent geleend. Zou graag een nieuwe uitzoeken .

Reply
Marian B 18 juli 2018 - 21:28

Hahaha, ik moest toen ik de (eerste) foto zag eerst ook aan een wc-borstel denken 😉 De andere foto’s maakten me toch wel erg enthousiast en ik zou het graag in huis neerzetten.

Reply
Rianne 19 juli 2018 - 08:33

Hij is echt heel mooi. Leuke win actie!

Reply
kempenaers anita 19 juli 2018 - 15:29

shoptegoed altijd leuk , doe graag mee en mijn kleinzoon mag een kinderspeaker uitkiezen

Reply
brants harry 20 juli 2018 - 19:38

mijn kleindochter mag voor het shoptegoed iets kiezen

Reply
m chen 25 juli 2018 - 14:11

Een prachtige speaker, heeft een mooi design een echte sfeermaker voor het interieur en meerdere functies zowel audio, visueel en functioneel. Zal het heel erg graag willen winnen deze item is voor mijn huiskamer (of ergens anders in huis) een win-win-win, doe dus zeker mee aan deze winactie!

Reply
Claudia Diependaal 27 juli 2018 - 13:54

Toffe actie! Ik doe dan ook heel erg graag mee! Ik like je op Instagram en Facebook!

Reply
Nelly 29 juli 2018 - 09:09

Ik loot graag mee.

Reply
Shiela 30 juli 2018 - 10:34

Alle stappen gedaan. ❤✔ Ik hoop dit leuk winactie te winnen. 🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞

Reply
Daphne - verdraaid mooi 2 augustus 2018 - 13:15

Gefeliciteerd Rianne! Jij bent de winnares van deze actie! Stuur je me een berichtje?

Reply

Plaats een reactie