Webecos bodyproducten | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
webecos-matcha-sencha-shiro

Het Hollandse beautymerk Webecos heeft zich voor haar douche- en bodyproducten laten inspireren door de frisse Japanse groene- en witte theesoorten. Matcha, Sencha en Shiro zorgen voor een heerlijke geursensatie onder de douche.

Alles wat Webecos ontwikkelt, komt uit eigen koker. Daarbij wordt er bij de productie niets overbodigs toegevoegd. De gebruikte, actieve ingrediënten zijn vrijwel uitsluitend afkomstig uit natuurlijke bronnen. Hierdoor ontstaat huidvriendelijke cosmetica met therapeutische niveaus van plantenstoffen, kruidenextracten, essentiële vetzuren, botanische oliën, vitaminen, mineralen, zuivere etherische oliën en antioxidanten.

webecos-matcha

Matcha: Japan ontmoet Hawaii
De Matcha shower gel & body milk van Webecos zijn een ware sensatie voor de zintuigen. Ze combineren namelijk frisse groene thee-extracten met de zachte Hawaïaanse Frangipani en de ontspannende geur van mango.

webecos-sencha

Sencha: zachte verzorging
Het geheim van de Sencha bodylijn is de frisheid van groene thee en de energie van de heerlijke geur van perzik. Zachte en pure sensatie om de huid te verwennen en weer in balans te brengen.

webecos-shiroShiro: witte thee & kersenbloesem
Witte thee bevat een hoog gehalte aan polyfenolen, flavonoïden en vitamines A,B,C en E. Daarnaast heeft het hydraterende eigenschappen die de huid verzorgen en soepel houden. Samen met de kersenbloesem ‘sakura’, dat het symbool is van de vergankelijke schoonheid in Japan, zorgt de Shiro Shower Foam voor een geweldig geurende, luxe douchebeleving.

Matcha en Sencha hebben naast de body wash, ook een bijpassende body milk. Zo krijg je een fluweelzachte en ultiem verzorgde huid.

De body wash is verkrijgbaar voor € 17,20 – 250 ml.
De body milk is verkrijgbaar voor € 18,30 – 250 ml.

De Webecos bodyproducten zijn verkrijgbaar via webecos.com.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube?

Plaats een reactie