Versace Dylan Purple Pour Femme Eau de Parfum review

door Daphne - verdraaid mooi
Versace Dylan Purple Pour Femme Eau de Parfum geurnoten top hart basis review

Goedkoop hoeft wat betreft parfums lang niet altijd duurkoop te zijn, maar waar de high-end merken zich wél echt in onderscheiden, zijn toch wel de bijzondere flacons. De Versace Dylan Purple Pour Femme is zo’n parfum waar ik echt op het uiterlijk gevallen ben en waarbij ik na de aankoop ervan pas de geurnoten heb kunnen ervaren. Ben je benieuwd naar de geur? Scroll dan snel verder voor de Versace Dylan Purple Pour Femme Eau de Parfum review.

Versace Dylan Purple Pour Femme Eau de Parfum review

Het jonge, dynamische model Iris Law is het gezicht van de geur. “Het perfecte gezicht voor onze nieuwe geur; vrijgevochten, uniek, slim en een beetje wild”, volgens Donatella Versace.

Geur & flacon

Topnoten: bittere sinaasappel, bergamot
Hartnoten: freesia, mahonie, pomarose
Basisnoten: Iso E Super (synthetische geurstof), Sylkolide, Belambre, Virginia cederhout, Ambrofix

Versace Dylan Purple Pour Femme Eau de Parfum geursensatie review

Deze Eau de Parfum is opvallend fris en kleurrijk met lichte fruitnoten die overgaan in een explosie van kleurrijke bloemen die neerdaalt op een rots van muskachtige noten. Het laat elke vrouw sensueel en zelfverzekerd achter.

De flacon is verrijkt met Versace’s befaamde Medusa logo, waarbij de flacon geïnspireerd is op de Griekse mythologie met een kleurstelling die regelrecht van de catwalk komt. Verder staan letters Versace in de prachtige barokstijl. Volgens het merk doen de elegante rondingen van de fles denken aan een amfoor.

Review Versace Dylan Purple Pour Femme

Purple Pour Femme opent verrassend fris, licht en fruitig dankzij de topnoot van sinaasappel. De geursensatie wordt bij de hartnoten bloemiger en heerlijk sprankelend, maar wel een tikkeltje houtig dankzij de combinatie van verschillende bloemen en mahonie. Die houtige geurnoot komt in de basisnoten meer naar de voorgrond, maar de warme tonen blijven behouden en vloeien mooi samen. Oftewel een heerlijke, sensuele geur die op elk moment van de dag perfect past én lang blijft hangen.

De Versace Dylan Purple Pour Femme Eau de Parfum shop je op notino.nl voor € 59,00 | 50 ml. Je kunt ook kiezen voor een 30 of 100 ml flacon.

Versace Dylan Purple Pour Femme Eau de Parfum flacon medusa logo barokstijl review

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie