Verrassende geschenksets voor hem en haar

door Daphne - verdraaid mooi
Verrassende geschenksets voor hem en haar feestdagen kerst christmas

Het hele jaar door moet ik al op mijn handen zitten om niet alles te kopen wat betreft beautyproducten, maar rond de feestdagen word ik extra op de proef gesteld. Wat zijn er toch altijd leuke cadeausets! Ik vind het ook een ideaal geschenk. Het is vaak super leuk ingepakt, zit vol met producten die op elkaar afgestemd zijn en zo’n set is vaak nét wat leuker geprijsd dan dat je de producten los zou kopen. Wil je even wat inspiratie opdoen? Scroll dan snel verder voor leuke geschenksets voor hem en haar.

Geschenksets voor beauty liefhebber

Beautysets heb je het hele jaar door met voornamelijk limited editions met óf huidverzorging óf make-up. Sets van high-end parfummerken daargelaten. 😉 Die zijn ook ideaal als cadeautje, maar vaak wat afgezaagd. Daarom staat het ook wel bekend als ‘doorgeefcadeau’. Ik heb er niks aan dus op naar de volgende die als eerste jarig is. 😉 Juist rond de feestdagen vind je unieke cadeau met combinaties van make-up, huidverzorging en parfum. De keus is een stuk ruimer en de sets gevarieerder. Eindelijk kun je écht een passende set cadeau doen, waar de ander iets aan heeft. 

Geschenksets voor beauty liefhebber uniek origineel beautyset

De combinatie van die productgroepen maakt het uniek en de kans is minder groot dat de ontvanger toevallig al die producten al heeft óf dat je net verkeerd kiest. Qua budget kun je het zo gek maken als je zelf wilt. De sets van L’Oréal Paris en Maybelline liggen bijvoorbeeld rond de € 20, terwijl merken als Sigma Beauty en YSL al richting de € 100 gaan.

Ik heb zelf ooit een luxe kwastenset met bijpassend make-uptasje van Sigma Beauty gekregen en daar maak ik nog steeds dankbaar gebruik van. Zeker omdat goede kwaliteit kwasten écht verschil maken tijdens het opmaken. 

Geschenksets voor de verzorgde man

Ik heb al meer dan eens een houten kratje met bier gegeven, maar nooit met huidverzorging. Toen ik de giftset van Old Spice zag, wist ik: dit is uniek. Net als de Cuba Original. Eau de Toilette in de vorm van een sigaar. Ik heb geen idee of de geur lekker is, maar het design krijgt van mij 10 punten. Een sigaar die niet slecht is voor je gezondheid en zonder smerige lucht. Schitterend! 

Geschenksets voor de verzorgde man unieke set origineel feestdagen kerst cadeau

Misschien ben ik bevooroordeeld, maar ik denk dat het bij mannen belangrijk is om qua huidverzorging een set te geven waar alle essentials al in zitten. Dan is de kans groot dat hij het ook in die volgorde gaat gebruiken. 🙈 En die sets van NIVEA zijn ook al zo origineel! Waarom zijn er zo weinig cadeaus met een knipoog voor vrouwen? Nu laat ik je hier vooral gezichtsverzorging zien, maar als je de huidtype niet goed kent, dan is een lichaamsverzorging wellicht een veiligere optie.

Geschenksets man huidverzorging unieke set origineel feestdagen kerst cadeau

Geschenksets voor koppels

Als het verzinnen van mooie cadeaus niet al moeilijk genoeg is, zijn er ook gelegenheden waarbij je cadeaus voor koppels moet vinden die leuk moeten zijn. Dan denk je natuurlijk snel aan erotische cadeaus, dus helemaal ‘schoonfamilie-proof-gezellig-bij-het-kerstdiner’ is het niet, maar ach… Je weet wel dat ze plezier gaan hebben van met het cadeau. 😉 En grote kans dat jij al de voorpret gehad hebt! Hoe leuk is bijvoorbeeld de, nog vrij onschuldige, Dark Chocolate Body Paint?! Een dinerbon of nachtje weg is ook leuk, maar dan weer net een tikkeltje afgezaagder. 

Geschenksets voor koppels cadeau feestdagen kerst erotiek erotisch

Mocht je nou echt denken van HELP… Een cadeaubon is natuurlijk ook altijd nog een optie. 😉

Happy Holidays!

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie