Vedax Heemst keelsiroop

door Daphne - verdraaid mooi
vedax heemst keelsiroop

De R zit weer in de maand en dat betekent dat je extra aandacht moet besteden om je weerstand op peil te houden. Toch last van een kriebelhoest of verkoudheid? Dan kan een keelsiroop helpen. Ik vertel je vandaag meer over de Vedax Heemst keelsiroop, maar hoop hem niet te hoeven testen voor jullie! 😉

Werking heemstwortel

Deze keelsiroop is 100% plantaardig en is op basis van onder andere heemstwortel en honing. Vandaar dat ik bij het perspakket ook een honinglepel kreeg. Zo creatief! Heemstwortel heeft een tweevoudige werking. De slijmstoffen in deze plant leggen een natuurlijk beschermlaagje op de darmen. Klinkt gek, maar een belangrijke grote zenuw is verbonden met zowel de darmen als de longen en die geeft zo minder prikkels af. Verder zorgen de verzachtende slijmstoffen uit die wortel ervoor dat een beschermende slijmlaag zich in de keel vormt. En dat betekent minder hoesten en minder kans op een irritante droge kriebelhoest.

Andere ingrediënten & gebruik

Per dagdosering zit er 700 mg Heemstwortel extract in. Vedax kiest bewust voor het extract uit de wortel, omdat het extract uit de bladeren veel minder krachtig is. Daarnaast vind je nog natuurlijke ingrediënten in dit siroop die de verzachtende werking van de heemstwortel versterken, zoals appelconcentraat en zuivere bijenhoning.

vedax heemst keelsiroop-1

Maltodextrine en kaliumsorbaat worden gebruikt als verdikkingsmiddel en als conserveringsmiddel is natriumbenzoaat toegevoegd. De siroop is vrij van lactose, gluten, GMO en vis-, schelp- en schaaldieren. Wel kan het sporen van soja bevatten.

Als volwassene kun je het siroop 3 maal daags en voor het slapen één dessertlepel innemen. Voor kinderen vanaf één jaar is de dosering hetzelfde, alleen gebruik je dan één tot twee theelepels. Er zit ook een doseerdopje bij, dus dat is ideaal voor onderweg.

De Vedax Heemst keelsiroop is verkrijgbaar bij geselecteerde drogisterijen en op vedax.nl voor € 11,95 – 200 ml. Dit product is vegetarisch.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie