Vanan voedingssupplementen | kruiden

door Daphne - verdraaid mooi
vanan voedingssuplementen review

Voorkomen is beter dan genezen. Een gezegde wat je ongetwijfeld kent en waarschijnlijk ook al ontelbaar keer gehoord en gebruikt hebt. Toch gedragen we ons niet altijd zo. Vanan biedt een scala aan kruidensupplementen ter ondersteuning van gezonde lichaamsfuncties. Zo wordt het je eigenlijk gewoon makkelijk gemaakt om je te gedragen als het spreekwoord. In dit artikel vertel ik je alles over de supplementen en laat ik je de top vijf zien. Ben je benieuwd? Scroll dan snel verder voor alle info over de Vanan voedingssupplementen.

vanan voedingssuplementen press pr review

Hoe onwijs leuk en passend is dit pr-pakket!😍

Ik begin gelijk met een kleine disclaimer: ik vind dat ik je niet eerlijk kan vertellen wat ik van de werking vind. Het resultaat is van veel factoren afhankelijk en ik heb geen nulmeting kunnen doen. Misschien niet het antwoord waar je op hoopte, maar ik wil wel transparant en eerlijk blijven. Wel ga ik je alle info geven, want dankzij de mooie ingrediënten kan het niet anders dan dat positief bijdraagt aan je lichaam en gezondheid. Alle gezondheidsclaimes van de producten zijn dan ook wetenschappelijk gevalideerd door de KOAG KAG. Dat zijn keuringsinstanties die toezien op de regels voor publieksreclame voor gezondheidsproducten

Vanan | Ayurveda

Vanuit de holistische kijk op gezondheid en beauty biedt Vanan een scala aan kruidensupplementen ter ondersteuning van gezonde lichaamsfuncties. Hierbij legt het merk de nadruk op duurzaamheid en ecovriendelijkheid, want de producten zijn biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Daarbij zijn de supplementen vegan, halal, koosjer en cruelty free. Verder zijn alle producten 100% natuurlijk en vrij van kunstmatige bewaarmiddelen, smaak- en geurstoffen, suiker, zout, gist, tarwe, soya, gluten of zuivel.

De supplementen van Vanan zijn gebaseerd op de principes van de Ayurveda en werken op een van de drie energieniveaus. Volgens Ayurveda is iemand namelijk in evenwicht zodra de drie levensenergieën of dosha’s in balans zijn. Dat zijn Vata (lucht en ether), Pitta (water en vuur) en Kapha (aarde en water).

Top 5 Vanan voedingssupplementen

Hieronder vind je de top vijf van de Vanan voedingssupplementen.
* Evaluatie gezondheidsclaim is lopende

Vanan Ashwagandha | blijf stress de baas

vanan ashwagandha supplementen review stress

Deze supplementen helpen je om lekker in je vel te blijven tijdens drukke periodes. Het ondersteunt dan ook het algemeen welzijn en de geestelijke balans. Ashwagandha (oftewel Indiase Ginseng) wordt al meer dan 3.000 jaar gebruikt om stress te verminderen*, het energieniveau te ondersteunen* en de concentratie te verbeteren*.

vanan ashwagandha supplementen review stress ingredienten werkstoffen

Je shop hem in een flacon van 60 capsules voor € 17,99

Vanan Senna | lief voor je darmen

vanan senna supplementen review darmen

Deze supplementen ondersteunen een goede darmwerking en worden al jaren gebruikt als korte termijn middel tegen obstipatie door de stoelgang te stimuleren. De supplementen bevatten Senna alexandrina. Dat is een natuurlijk extract van de Senna alexandrina bladeren dat de normale darmwerking ondersteunt*.

vanan senna supplementen review darmen ingredienten werkstoffen

Je shop hem in een flacon van 60 capsules voor € 15,99

Vanan Triphala | tripple power

vanan triphala supplementen review ingredienten werkstoffen tripple power

Deze supplementen zijn verrijkt met drie kruidenextracten die de spijsvertering helpen te ondersteunen*. Ook heeft het een antioxidantwerking en draagt zo bij aan een goede afweer*.  Als je lichaam in disbalans is, merk je dat vaak direct aan je spijsvertering en verlaagde weerstand. Dan zijn deze supplementen een goede ondersteuning.

vanan triphala supplementen review tripple power

Je shop hem in een flacon van 60 capsules voor € 15,99

Vanan Turmeric | geel = gezond

vanan turmeric supplementen review curcumine

In kurkuma zit geeloranje curcumine. Dat ondersteunt in ons lichaam de normale werking van hart en bloedvaten, een normaal cholesterolgehalte, de normale functie van spijsvertering en een gezonde huid*. Naast curcumine is het supplement ook verrijkt met zwarte peper, omdat daarin piperine zit. Dat verbetert de biologische beschikbaarheid van curcumine en zo wordt het beter opgenomen in het bloed.

vanan turmeric supplementen review curcumine ingredienten werkstoffen

Je shop hem in een flacon van 60 capsules voor € 25,99

Vanan Boswellia | voor sterke botten en soepele spieren

vanan boswellia supplementen review sterke botten soepele spieren

Naarmate we ouder worden, neemt de botdichtheid af en kunnen spieren verslappen met mogelijk stijfheid als gevolg. Deze supplementen bevatten Boswellia serrate (Indiase wierook) oleohars extract. Dat is een kruidenextract dat sterke botten en soepele gewrichten helpt te behouden*. 

vanan boswellia supplementen review ingredienten werkstoffen sterke botten soepele spieren

Je shop hem in een flacon van 60 capsules voor € 25,99

Vanan voedingssupplementen

Ik begon het artikel met een disclaimer, maar toch wil ik er wel aan toevoegen dat ik merk wanneer ik goed voor mijn lichaam zorg met de juiste voeding en supplementen. Zeker de Senna supplementen zijn voor mij met mijn spastische darmen, die doen waar ze zin in hebben op de meest onhandige momenten, erg waardevol. Ook de Boswellia supplementen neem ik graag in, omdat ik door mijn rugaandoening heel goed op mijn spieren en botten moet letten.

vanan voedingssuplementen ervaring review

Vanan supplementen zijn verkrijgbaar op vananherbal.eu en bij de betere drogisterijen. 

Gebruik jij voedingssupplementen?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naarde disclaimer.

Plaats een reactie