Van Gils I for her review

door Daphne - verdraaid mooi
van-gils-i-for-her-review-1

Bij Van Gils denk ik aan vrij karakteristieke mannengeuren en natuurlijk hun kledinglijnen, maar ze hebben ook wat damesgeuren uitgebracht. Je leest hier de Van Gils I for her review, die fris en sensueel zou zijn. Of ik het ook zo ervaar, lees je hier.

De I for her staat niet op zichzelf, maar is verbonden met de I for him. De connectie tussen beiden wordt gevormd door het zachte van de iris en de warmte van de patchoeli. Qua uiterlijk kun je ze trouwens, buitenom dat ze dezelfde looks hebben, makkelijk uit elkaar houden. De mannenvariant is blauw en die voor vrouwen is rood.

van-gils-i-for-her-review

De flacon zit in een bordeauxrode, kartonnen doosje met daarop in het goud de naam van het merk en de geur. Het glas van de flacon verloopt van krachtig rood naar vrij doorzichtig rood.

van-gils-i-for-her-review-2

De dop maakt de verpakking extra robuust en krachtig door het leren effect in dezelfde krachtige, bordeauxrode tint. De gouden details komen terug in zowel de kleur tekst, als de gouden randen van de dop en het spuitdopje zelf.

van-gils-i-for-her-review-3

Topnoten: framboos, roze peper, pikante bergamot en kardemom
Hartnoten: abrikoos, calla lelie, heliotroop, iris en patchoeli
Basisnoten: sandelhout, vetiver, vanille, tonka boon en musk

Review Van Gils I for her

De flacon straalt precies uit wat de geur zelf ook is: krachtig, stoer en een vleugje chique. Als je de geur net opsprayt, dan opent het al zeer krachtig en zelfs een tikkeltje zwaar in combinatie met het pikante van de bergamot en het fruitige van de framboos. Dan maken die geurcombinaties plaats voor bloemige en warme hartnoten. Daarna volgen de basisnoten, die alsnog zeer rijk ruiken. De geur van het houtige van de sandel en het zoete, romige van de vanille komt sterk terug. In combinatie met de andere basisnoten heb je een geur die lang blijft hangen, voor diepgang zorgt en zeer rijk is. Ik vind het de perfecte geur voor de herfst en de winter.

van-gils-i-for-her-review-4

De Van Gils I for her is verkrijgbaar bij Kruidvat in twee formaten, namelijk 50 ml voor € 29,95 en 100 ml voor € 39,95.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 7 februari 2020 - 06:59

Ik vind de doosjes van Van Gils er altijd een beetje ‘goedkoop’ uitzien, maar als ik zo deze flacon zie, vind ik die wel oprecht erg mooi. De geur zelf, zoals jij hem omschrijft spreekt me ook zeker aan.

Reply
Tessa 7 februari 2020 - 18:44

Wat een mooie flacon, ik ben erg benieuwd naar de geur nu!

Reply

Plaats een reactie