Van Der Valk Tiel review | Parijs suite

door Daphne - verdraaid mooi
hotel van der valk tiel review ervaring parijs suite

Van Der Valk Tiel Antartica suite

van der valk tiel antartica suite foto's slaapkamer

De Antartica suite is een lichte en rustige, maar sfeervolle kamer van 65 m2. Qua indeling is hij totaal anders ten opzichte van de Parijs suite. Bij binnenkomst valt je gelijk het ruime kingsize bed op die in het midden van de ruimte staat met daarnaast aan beide zijden dubbele nachttafeltjes, een nachtlampje en een stopcontact.

van der valk tiel antartica suite foto's toilet

Rechts naast het bed vind je twee deuren, waarbij je achter de eerste deur een kast vindt met kluisje en zowel ruimte voor hangkleding als planken voor liggende kleding. Achter de tweede deur vind je het ruime toilet met een fonteintje en spiegel.

van der valk tiel antartica suite foto's slaapkamer zitgedeelte

Tegenover het bed vind je de koffie- en theefaciliteiten met een waterkoker, een apparaat met Nespresso cups en een gevulde (gratis) minibar. Daar vind je ook direct de sap- en wijnglazen.

van der valk tiel antartica suite foto's koffie thee faciliteiten

Naast deze kast staat een bureau met een verplaatsbare spiegel, twee stoffen krukjes, natuurlijk de TV (waarmee je series vanaf je telefoon kunt casten) en de kofferstandaard. 

van der valk tiel antartica suite foto's badkamer bad

Tussen de slaap- en de badkamer zitten een lange, smalle gang met een langwerpig bubbelbad. Daar heb je trouwens ook echt veel ruimte om je handdoek neer te leggen of spullen neer te zetten. Dat heb je ook wel nodig, want in vergelijking met de Parijs suite heb je bij de wastafels in de Antartica suite veel minder ruimte voor je toilettassen. Anders dan bij de Parijs suite zul je hier zelf een beeldscherm mee moeten nemen als je vanuit bad een serie wilt bekijken, want hier vind je geen tweede tv-scherm. 😉

van der valk tiel antartica suite foto's badkamer bad

In de badkamer vind je een dubbele wastafel, een dubbele regendouche en een infraroodsauna waar je ook met twee personen in kunt.

van der valk tiel antartica suite foto's badkamer wastafel

Een voordeel ten opzichte van de Parijs suite is dat er bij het douchegedeelte een bankje is waar je op kunt zitten. 

van der valk tiel antartica suite foto's badkamer wastafel douche

Dit is dus echt een fijne kamer als je van luxe wilt genieten zonder al teveel prikkels rondom je.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie