Valentijnscadeaus voor haar met zacht prijsje

door Daphne - verdraaid mooi
valentijn cadeau voor haar budgetproof zacht prijsje

We zeggen natuurlijk altijd dat we echt geen cadeautje willen voor Valentijn, maar stiekem is het eigenlijk wel leuk als je verrast wordt. Het hoeft alleen zeker niet duur te zijn en daarom laat ik je in dit artikel wat leuke items zien voor een zacht prijsje. Wil je je partner stille hints geven? Laat dit artikel dan ‘slingeren’ op je tablet, laptop of telefoon en bekijk het éxtra goed als hij naast je zit. 😉 

Geef me-time cadeau

Ik ken geen vrouw die niet kan genieten van een beetje me-time. Even jezelf uitschakelen van de buitenwereld en focussen op jezelf. Wat past daar nou beter bij dan een heerlijk maskertje? Ik ontdekte verschillende masker geschenksets die geschikt zijn voor verschillende huidbehoeften, zoals van het Koreaanse merk Korika. Ideaal, want zo heb jij altijd het perfecte masker voor het juiste moment én hoeft je partner zich niet bezig te houden met huidtypes en -behoeftes. Win-win voor jullie allebei!

valentijnsdag cadeau geschenkset maskerset korika me-time

Over maskers gesproken… Hoe fijn is het om zachte, kissable lips te hebben op Valentijnsdag? Deze te schattige lipmaskers hydrateren jouw lippen en lipcontouren én in de tussentijd kun je écht niet praten en zeggen waar iets ligt of hoe iets werkt. Wat vervelend nou. 😉 Wil je wel lekker kunnen blijven kletsen, dan is de essence lip care booster overnight lip mask een fijn item die de huid hydrateert, verzacht en vernieuwd. Het werkt als een lipbalm, maar dan nog met een tikkeltje meer voeding.

Laat je verrassen met… make-up!

Make-up riskant om cadeau te krijgen van je partner? Misschien. Aan de andere kant komt hij wellicht juist met iets thuis wat een schot in de roos is, waar jij anders totaal niet voor gekozen zou hebben. Daarbij vind ik het persoonlijk juist leuk om te ervaren wat zijn smaak daarin is. Zo weet ik dat mijn vriend rode lippen prachtig vindt, maar niet als ze afgeven. De Maybelline SuperStay Vinyl Ink heeft een scala aan lipkleuren, een heel fijn draagcomfort, blijft tot 16 uur zitten én geeft niet af. Oftewel kissable lips die boyfriend-proof zijn. Waarschijnlijk moet je alsnog de kiss-test op de palm van je hand doen voor je vriend je écht gelooft, maar daarna is het een blijvertje! Zo zijn er nog verschillende formules die perfect zijn voor zo’n gelegenheid.

valentijnsdag cadeau geschenkset make-up lipstick longlasting kissproof kissable lips

Qua nagellak heeft mijn vriend een héle duidelijke mening. Als ik naar nagellak aan het kijken ben, dan vist hij er wel direct kleuren uit die hem echt aanspreken. En die kleurenrange is vrij beperkt haha: rood of (nude) doorzichtig. Tja en rond Valentijnsdag moet je er wel voor zorgen dat je nagels dé perfecte manicure hebben die jouw partner mooi vindt. Je weet immers nooit wanneer je je hand ineens uit moet steken… Geef de regie daarom eens uit handen en kijk waar hij mee thuis komt. Cadeaus krijgen is ook een kwestie van loslaten en je laten verrassen. Ja, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik weet het. 😅 

valentijnsdag cadeau geschenkset nagellak rode nagels valentijn manicure

Welk Valentijnsdag cadeau zou jij willen krijgen?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie