Vakantielijst: vergeet deze keer niks!

door Daphne - verdraaid mooi
vakantielijst-inpaklijst

Vakantie en lijstjes: iedereen kent het wel en er lijkt geen eind aan te komen. Daarbij gebeurt het vaak genoeg dat als je eindelijk met je goedgevulde koffer op je vakantiebestemming aan komt, je toch altijd dezelfde spullen weer mist. Herkenbaar? Voor mij in ieder geval wel! Daarom licht ik diverse producten uit en geef ik je een inkijkje in mijn vakantielijst. Makkelijk voor jou en mezelf ;).

Een goede vakantie begint met een goede voorbereiding. Zeker als je last hebt van reisziekte. Zorg daarom voor voldoende tabletten tegen reisziekte, zoals de Cinnarizine 25 mg tabletten van Kruidvat (€ 3,09 voor 20 stuks). Je kunt je onderweg met tal van dingen vermaken op je telefoon of tablet, mits je natuurlijk voldoende batterij hebt. Daarom is een powerbank een must-have om mee te nemen op vakantie. Niet alleen voor onderweg, maar ook als je op het strand of bij het zwembad zit. Nooit meer een lege batterij! Deze powerbank van Kruidvat (€ 12,99) heeft een vermogen van 7500 mAh en kan je telefoon tot maximaal drie keer geheel opladen.

Houd je vakantie gezellig. Dat gesnurk hoor je vast al vaak genoeg, dus ga je daar niet aan zitten ergeren op vakantie. Koop oordopjes en dan heb ook jij een fijne nacht. Scheelt irritatie, een hoop slaapuren en zo komen die condooms dan toch ook nog van pas. Oordopjes kunnen thuis trouwens ook prima werken hoor ;).

Of we nou op reis gaan of een middagje weg: ik vergeet altijd pleisters mee te nemen. Je wilt niet weten hoeveel pakjes pleisters we hier thuis hebben liggen, die we onderweg als nood hebben gekocht. Nieuwe schoenen inlopen of schoenen dragen die niet geschikt zijn voor lange afstanden is gewoon niet heel slim om te dragen op diverse momenten. De pleisters van Kruidvat die je hier ziet, zijn ook nog eens waterbestendig (€ 1,09 voor 20 stuks). Ideaal als je een wondje hebt, maar toch snel weer een duik wilt nemen. Als je het dan echt bont maakt met je nieuwe muiltjes, zorg dan dat je ook blaarpleisters bij de hand hebt (€ 3,39 voor 6 stuks).

Vakantie checklist

Wil je met een gerust gevoel op vakantie? Zorg dan voor een goede voorbereiding en houd een checklist bij de hand tijdens het inpakken. Hieronder kun je mijn checklist vinden, onderverdeeld in de categorie toiletartikelen, textiel en overig.

vakantie-checklist-toiletartikelen

vakantie-checklist-kleding-textiel

vakantie-checklist-kleding-overig

Vergeet jij standaard iets op vakantie? Mis jij nog iets op de checklist? Laat het dan vooral in de reacties achter!

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

Deb 3 september 2019 - 11:27

Handige lijst! Een powerbank lijkt me een uitkomst, die heb ik nog niet en ga ik zeker aanschaffen voor de volgende vakantie. Wat ik verder handig vind is de vloeibare wasgel van het Kruidvat om tussendoor kleine wasjes te doen (bikini, ondergoed etc). Vind dat echt ideaal spul. Ik bedenk alleen altijd pas op het laatste moment dat ik het nodig heb en dan is het vaak uitverkocht, hihi. Ik ga de wasgel binnenkort dan ook opnieuw inslaan dan heb ik de volgende keer geen stress wanneer het weer eens uitverkocht is.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 4 september 2019 - 22:20

Wat een goeie aanvulling! Bedankt voor de tip!

Reply
Tessa 3 september 2019 - 21:24

leuk artikel. mijn reis motto is money pasport tickets. de rest kan je ook op vakantie kopen

Reply
Natascha - Beautyopinie 5 september 2019 - 14:59

Ik ga proberen deze keer het motto van mijn voorganger te gebruiken, al mislukt dat vast haha.

Reply

Plaats een reactie