Vaderdag cadeau tips | deze keer niet afgezaagd

door Daphne - verdraaid mooi
vaderdag cadeau tips inspiratie

De tijd dat je je vader een nieuwe stropdas of paar sokken cadeau deed met Vaderdag, is al wel een tijdje voorbij. Alleen waar kan je wel mee aanzetten en waar zou hij wel blij van worden om te krijgen? Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf voor Vaderdag ook snel uitkom bij een bierpakket of gereedschap, dus mijn cadeaus van de afgelopen jaren zijn ook afgezaagd. We can do better, right?! Ik geef je wat inspiratie en ideeën waarmee je hem kunt verrassen met het perfecte Vaderdag cadeau!

vaderdag cadeau tips geuren geursets geschenksets

Een geur voor een wat rijpere man mag wat mij betreft wat meer body hebben en dus wat rijker zijn. Hugo Boss The Scent Eau de Toilette is een mooi voorbeeld. Die heeft voornamelijk een intense, houtachtige geur met kruidige akkoorden. Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette is net wat frisser, maar bevat nog wel houtige ondertonen. Invictus is trouwens Latijns voor onoverwinnelijk en de flacon heeft het design van een beker. Echt perfect voor jouw held dus! Beide varianten zijn ook verkrijgbaar in een heren geschenkset voor een nog completer cadeautje. 

Verzorging voor het haar 

Waar je vader op foto’s van vroeger hoogstwaarschijnlijk een ielig snorretje op zijn bovenlip had, zijn er nu steeds meer mannen die het groots aanpakken met een complete baard. Net als jouw lokken, hebben deze haren ook speciale verzorging nodig. Percy Nobleman heeft er alles voor, zoals een baardshampoo, voedende conditioner-olie en een hydraterende crème voor het gezicht en de baard.

vaderdag cadeau tips haarverzorging man baardverzorging haargroei man

En als jouw vader nou net een man is die wat minder haargroei heeft dan hij zou willen, dan kun je natuurlijk ook altijd nog gaan voor een cafeïne shampoo die de haargroei stimuleert. 😉 De Alpecin Hair Energizer Coffein Shampoo doet dat en brengt het complex van actieve stoffen direct naar de haarwortels. 

Maak het écht waardevol

Ik zei het al toen ik je inspiratie gaf voor Moederdag, maar probeer jouw cadeau net een tikkeltje waardevoller te maken door het persoonlijk te maken. Kies bijvoorbeeld een foto uit je digitale album, laat het afdrukken en doe het in een leuk fotolijstje. Maak een gedicht, schrijf een kaartje of schrijf een tegoedbon uit om na de Corona periode samen iets te ondernemen. Bijvoorbeeld een terrasje pakken of samen wandelen in het bos of op het strand. Die tijd samen is pas écht waardevol.

Disclaimer: natuurlijk is Vaderdag helaas niet voor iedereen een mooie dag. Hopelijk kun je in dit artikel inspiratie opdoen voor een andere man in je leven, zoals je opa, bonus(stief)vader, schoonvader of een andere fantastische man die het verdient om in het zonnetje gezet te worden.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

bychristiana 7 juni 2021 - 10:32

Vroeger als vaderdag eraan kwam en mijn zussen en ik ons afvroegen wat voor onze vader te kopen, opperde hij altijd de meest stomme dingen haha, zoals een lijmstift of een stoffer en blik. Mijn vader is meer van het praktische;-)

Reply
Saskia 7 juni 2021 - 12:30

Klinkt leuk! Wij hebben nu we ouders zijn hier ook zelf vader en moederdag. Erg bijzonder 🙂
Voor mijn eigen ouders doe ik al jaren niets meer, aangezien ze rond dezelfde periode jarig zijn en pakken we dan wat meer uit

Reply
Deb 7 juni 2021 - 20:28

Ik heb nog geen idee! Waarschijnlijk wordt het weer iets van Rituals, dat is altijd goed 😊.

Reply

Plaats een reactie