UPR Beauty Day 2022 | impressie

door Daphne - verdraaid mooi
UPR beauty day juni 2022 thema shimmer and shine

Half juni was de UPR Beauty Day in Amsterdam met het thema Shimmer & Shine. Daarom hing er bij de entree al een fantastisch gouden slinger gordijn en stonden er skincare- en make-up items die je laten stralen. Ik heb weer veel nieuwe producten gespot, inspiratie opgedaan en fijne mensen ontmoet. Daarom geef ik je een impressie van de middag en laat ik je de inhoud van de goodiebag zien.

UPR beauty day juni 2022 shimmer and shine

De merken die vertegenwoordigd werden, zijn Weleda, HEMA, & Other Stories, DR SMILE, Molton Brown en M.A.C Cosmetics. Van ieder merk was een leuke stand gemaakt, waarbij we gelijk producten konden swatchen, ruiken, voelen en dus ervaren. Ik was gezellig met Deb van beautygoddess.nl . Een hele leuke vrouw, die ook enorm van alles omtrent beauty houdt én de meest fantastische nailswatches en -art maakt. Heel inspirerend!

Weleda

UPR beauty day juni 2022 weleda

We begonnen de route bij de dames van Weleda die ons twee lijnen van het merk lieten zien: de Hydraterende Gezichtsverzorging en de Refresh citrus lijn. Beide lijnen zijn echt onmisbaar voor de hete zomerdagen. In de goodiebag zat naast wat items uit beide lijnen ook nog een harkje en Calendula zaadjes. Hoe leuk?!

UPR beauty day juni 2022 weleda hydraterende gezichtsverzorgingslijn

De Hydraterende Gezichtsverzorgingslijn heb ik vorig jaar voor je getest, waarbij het belangrijkste ingrediënt biologische vijgencactus is. Die bevat een hoog gehalte aan vochtvasthoudende verbindingen, die zo het natuurlijk vermogen van de huid om vocht op te slaan stimuleert. De formule heeft een ultralichte textuur, plakt niet en trekt snel in de huid. Deb van beautygoddess gebruikt de Hydraterende Gezichtsspray als fixing spray. Dat heb ik zelf nog nooit geprobeerd, dus dat ga ik zeker nog doen! Zelf gebruik ik het graag als verfrissende spray voor onderweg tijdens het fietsen. Ben je benieuwd naar de uitgebreide info? Lees dan de review even terug.

UPR beauty day juni 2022 weleda refresh citrus

De Refresh citrus lijn geeft je komende zomer verfrissing met de juiste verzorging voor het lichaam. De basis van deze lijn is de frisse aroma van de citroen, die een verhelderend en verfrissend effect geeft. Verder wijd ik niet teveel uit over deze lijn, want binnenkort kun je een complete review verwachten met de drie items die ik ontvangen heb.

HEMA

UPR beauty day juni 2022 hema vitamin c lijn

De stand van HEMA was echt gigantisch en lag vol met allemaal nieuwe items die je gewoon wilt hebben. Ik maakte kennis met de nieuwe Vitamin C+ Watermelon lijn, die bestaat uit een cleansing gel, day cream en sleep mask. Alleen de geur al is perfect voor de zomer, maar daarnaast werken de items hydraterend, voedend en geven ze je een stralende huid. Ik heb de cleansing gel en het sleep mask meegekregen, dus ik ben heel benieuwd of het me bevalt!

UPR beauty day juni 2022 hema tompouce shampoo

Houd je van zoete geuren en van tompoezen? Ga dan maar alvast juichen, want HEMA komt met een tompouce shampoo voor maar € 2,50. Daarnaast kun je met de nieuwe scalpscrub je hoofdhuid diep reinigen. Beide producten heb ik ontvangen om te reviewen.

UPR beauty day juni 2022 hema bae make-up

Als je bij HEMA bent, dan raad ik je ook echt aan om even langs het make-up schap te lopen van zowel hun originele merk als B.A.E. Ik heb teveel leuks gezien om allemaal los te bespreken in dit artikel, maar de zomerse nagellakjes sprongen er gelijk uit; wat een leuke tinten! Ik mocht een tintje uitzoeken en ik koos voor 96 blazing blue. 

UPR beauty day juni 2022 hema nagellak

Verder ben ik de laatste tijd helemaal lyrisch over crèmeproducten. Vorig jaar kocht ik van MILK al onder meer een crèmeblush, maar ik was nog steeds op zoek naar een betaalbare dupe die je ook gewoon in Nederland kunt kopen. Daarom ga ik de nieuwste lip & cheek stick binnenkort testen.

UPR beauty day juni 2022 hema

& Other Stories

UPR beauty day juni 2022 & other stories lipstick

Dit merk heb ik online wel eens voorbij zien komen, maar verder dan dat reikte mijn kennis niet. Ik vond het dan ook heel leuk om wat items te kunnen swatchen. Zelf vond ik de Cream Blush en de Eye Colour Cream echt prachtig. Dus daar ga ik zeker zelf nog voor shoppen.

UPR beauty day juni 2022 & other stories eye colour cream

Ik mocht een kleurtje uitkiezen van de Nail Gloss nagellak en ik koos voor de prachtige rode tint Brilliant Red. Deze formule heeft een semiclear finish voor een zachte kleurimpuls.

UPR beauty day juni 2022 & other stories

DR SMILE

UPR beauty day juni 2022 dr smile

De heren van DR SMILE vertelden over de innovatieve methode voor het rechtzetten van tanden door middel van aligners binnen zes maanden. Hierbij kun je kiezen uit drie pakketten met vaste prijzen. Wil je meer weten en ben je benieuwd waar de dichtstbijzijnde aangesloten tandarts zit? Kijk dan op drsmile.nl. We kregen trouwens een chocolaatje mee in de vorm van lippen. Ik moest in eerste instantie wel lachen, maar het bleek om suikervrije chocolade te gaan. 😉

Molton Brown

UPR beauty day juni 2022 molton brown rose dunes lijn-1

Molton Brown is een Brits merk dat ik puur ken van de enthousiaste reviews van Deb, maar zelf nog nooit in mijn handen gehad heb en vooral niet heb kunnen ruiken. Maar wat ben ik blij dat daar verandering in is gekomen! De geuren zijn zo intens, vol en rijk. Het heeft zoveel lagen, waardoor de kwaliteit van het merk direct duidelijk wordt. Wauw! Als je op zoek bent naar een mooi cadeau, dan zou ik zeker eens naar dit merk kijken. Hier moet iedereen blij van worden; dat kan niet anders.

UPR beauty day juni 2022 molton brown rose dunes lijn

Tijdens het event heb ik kennis gemaakt met de amber-rozen geurcollectie Rose Dunes, die bestaat uit een Eau de Parfum, Eau de Toilette, Bath & Shower Gel en Body Lotion. Je moet helaas zelf nog even geduld hebben, want pas vanaf 29 augustus is deze lijn verkrijgbaar.

UPR beauty day juni 2022 molton brown

In de goodiebag zat een fragrance travel case en een floral & spicy fragrance discovery set, zodat ik nog eens op mijn eigen huid de geuren van Molton Brown kan ervaren.

M.A.C Cosmetics

UPR beauty day juni 2022 mac cosmetics stranger things

M.A.C Cosmetics is een van de eerste high-end merken waar ik kennis mee maakte en waarbij ik een vreugdesprongetje maakte bij mijn eerste aankoop. Nog steeds vind ik het een onwijs leuk merk met mooie collecties en deze keer brachten zij de Stranger Things collectie uit. Zelf heb ik deze serie nog nooit gekeken en blijkbaar is dat echt een gemis. Dus ik heb hem op de kijklijst gezet. En over lijst gesproken… De blush uit de limited edition lijn staat op mijn wishlist!

UPR beauty day juni 2022 mac cosmetics stack mascara

Ook maakte ik kennis met de nieuwste mascara: Stack. Die heb je in twee varianten en online kwam ik er niet achter wat het verschil is. Dat blijkt juist heel makkelijk te zijn: het ene borsteltje is groter dan de andere. That’s it! Het ligt er dus maar net aan hoe lang jouw wimpers zijn en wat je prettig vindt. Wat de mascara doet op mijn wimpers, zie je binnenkort in een review met voor- en na-foto’s. Ook kun je een review verwachten van de nieuwste primer: Studio Radiance Moisturizing + Illuminating Silky Primer. Die geeft je huid een mooie, gezonde glow.

UPR beauty day juni 2022 mac cosmetics gel pencil

Als laatste maakte ik kennis met de M.A.C. Colour Excess Gel Pencil Liner, die in twaalf verschillende tinten verkrijgbaar is. De romige formule vond ik bij de handswatch al heel prettig aanvoelen. Daarbij blijft hij na het opdrogen zitten als een huis, dus ik ga de bruine variant nog kopen. Veilige kleur, maar ik houd ervan.

UPR beauty day juni 2022 mac cosmetics

Zoals je aan de hoeveelheid foto’s en producten kunt zien, was het een inspirerende en heerlijke middag. Ik ga nog lekker nagenieten en ik hoop dat jij genoten hebt van de impressie van de middag! De goodiebag is goed gevuld zoals je ziet, dus ik kan heerlijk gaan testen. Als je van een bepaald product een volledige review wilt, laat het me dan zeker weten!

UPR beauty day juni 2022 goodiebag shimmer and shine

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 21 juni 2022 - 07:38

Wat super leuk dat je er samen met Deb was! Ah, ik had ook een uitnodiging maar door alle drukte rondom het huis kon ik er niet bij zijn. Fijn dat je zo genoten hebt;-)

Reply
Deb 22 juni 2022 - 10:01

Wat een leuk verslag heb je ervan gemaakt! Ik heb ‘em vanmorgen ook eindelijk online gezet 🤭. Was super leuk en gezellig om je weer te zien en ff uitgebreid bij te praten. Geeft altijd energie zulke leuke events. En wat zijn we ook weer verwend he! Ik ben heel benieuwd wat jij van de Stack mascara van MAC vindt als ‘mascara deskundige’.

Reply

Plaats een reactie