UNG Cosmetics review summer trend edition

door Daphne - verdraaid mooi
UNG cosmetics review summer trend edition 2020

Nu de zonnige dagen en zwoele zomeravonden steeds dichterbij komen, komt UNG Cosmetics met een prachtige trend edition die geïnspireerd is op de ondergaande zon. Het is gesplitst in een lijn met items voor vrouwen met een warme ondertoon en een lijn met een koele ondertoon. Ik heb zelf een neutrale tot warme ondertoon en daar ga ik je wat items van laten zien. Daarom lees je hier de UNG Cosmetics review summer trend edition met een colour pigment, shiny nailpolish, lipgloss en lipstick.

UNG Cosmetics colour pigment review

Deze sterk geconcentreerde puur pigmentpoeders zijn verkrijgbaar in 22 kleuren, waarvan ik je Ibiza Glow laat zien.

ung cosmetics colour pigment review ibiza glow

Je kunt het colour pigment op diverse manieren gebruiken, namelijk over oogschaduw, solo of als accent. Daarnaast kun je ze zowel droog als nat aanbrengen of bijvoorbeeld mengen met een lipgloss.

ung cosmetics colour pigment review ibiza glow-1

Het pigment zit verpakt in een plastic verpakking met een draaidop. Zo hoef je dus niet bang te zijn dat het in je toilettas open klikt en je hele tas shiny is. De opening is niet te groot en niet te klein. Ik gebruik de Zoeva 230 Luxe Pencil brush en die past er precies in.

ung cosmetics colour pigment review ibiza glow-swatch-2

De swatch laat de onwijs intense glans al zien. Ik heb slechts een klein beetje pigment op mijn arm aangebracht en dit was het resultaat. Je hebt dus onwijs weinig nodig voor een knallend resultaat. De kleur lijkt trouwens op mijn arm wat geler dan op mijn ooglid, maar dat is puur de lichtinval. Met zulke pigmenten bepaalt het licht de kleur, zo mooi!

ung cosmetics colour pigment review ibiza glow-swatch

Ik heb het pigment op mijn bewegend ooglid aangebracht met een vochtig penseel. Dat zorgde zowel voor minder fall-out als een grotere kleurintensiteit. De overige kleuren zijn van het essence the nude edition eyeshadow palette. Als je het pigment deppend aanbrengt, dan pakt het het mooist op de ogen en is de fall-out het minst. Natuurlijk blijf je wel wat fall-out houden met een losse poeder.

Ibiza Glow maakt van een simpele ooglook een opvallende, shiny look met een krachtig pigment. Je kunt in een oogwenk je look laten knallen en het combineren met elk ander palette dat je mooi vindt.

De UNG Cosmetics Colour Pigment kost € 18,00.

UNG Cosmetics shiny nailpolish review

Niet alleen je huid, maar ook je nagels mogen er heerlijk zomers uitzien. Ik lakte ze met de kleur Shiny Gold.

ung cosmetics shiny nailpolish review shiny gold

UNG Cosmetics heeft een gecombineerde base- en top coat, namelijk Double Use Top & Basecoat. Die heb ik zelf niet, dus ik heb een andere variant aangebracht.

ung cosmetics shiny nailpolish review shiny gold-1

Het borsteltje is vrij smal en recht, maar toch belooft het merk voor een gemakkelijke applicatie zonder strepen.

ung cosmetics shiny nailpolish review shiny gold swatch

Twee laagjes zouden volgens het merk voldoende moeten zijn voor een perfecte dekking. Ik heb zelf drie laagjes aangebracht. Dan vond ik de dekking toch het mooist. Ondanks het dunne borsteltje kon ik de nagellak toch egaal, gemakkelijk en vooral streeploos aanbrengen. Daar ben ik erg blij mee. Alleen het uiteinde had van mij wat ronder mogen lopen om precies te werken bij de nagelriemen. Aangezien de kleur heel licht is en niet dekkend bij één laagje, werkt het ook goed als een soort gouden top coat over een andere kleur nagellak. Zo heb je ineens heel wat variaties erbij!

De UNG Cosmetics Shiny Nailpolish kost € 12,50.

UNG Cosmetics tinted lipgloss review

Zeker in de zomer grijp ik weer sneller naar een lipgloss door de prachtige glans in het zonlicht. Deze variant heeft een hoge kleurintensiteit en glans en ik laat je de kleur Red Brown zien.

ung cosmetics lipgloss review red brown

De lipgloss is verrijkt met verzorgende, actieve bestanddelen met verzachtende en regenererende eigenschappen. Zo voelen je lippen comfortabel aan zonder te plakken en blijft de gloss mooi glanzen.

ung cosmetics lipgloss review red brown-1

De applicator is schuin afgesneden, waardoor je het precies en gemakkelijk aan kunt brengen.

ung cosmetics lipgloss review red brown swatch

De structuur is zijdezacht en geeft een driedimensionaal effect door het glanseffect. Daarnaast geeft het je lippen een mooie, natuurlijke glans. De houdbaarheid van de lipgloss is vergelijkbaar met andere, niet plakkende lipglossen. Zodra je gaat eten of drinken moet je het even bijwerken en verder blijft het prima zitten.

ung cosmetics lipgloss review red brown swatch-1

Wil je een 3D effect? Dan kun je de gloss aanbrengen over een lipstick. De lipstick die ik je hieronder laat zien, is daar echt geschikt voor! Ik vind het een onwijs fijne gloss met een prachtige kleur dat overal bij past! Het is een warm bruine, rode kleur met een prachtige glans en een fijn draagcomfort.

De UNG Cosmetics tinted lipgloss kost € 15,90.

UNG Cosmetics velvet lipstick review

Deze velvet lipstick heeft een ultieme kleursensatie, doordat het meer pigmenten bevat dan andere formules. Ik laat je de kleur Angel zien.

ung cosmetics lipstick review angel

De huls is licht en gemaakt van kunststof. Alleen de magnetische sluiting maakt deze huls zo luxe en mooi.

ung cosmetics lipstick review angel-1

Je ziet hieronder twee swatches, waarvan de linkervariant één veeg is en rechts heb ik de kleur opgebouwd.

ung cosmetics lipstick review angel swatch-3

Volgens UNG Cosmetics zorgt het al bij de eerste keer aanbrengen voor een intense levendige kleur met een zijdezachte finish. Het geeft zeker pigment af, maar als je de kleur opbouwt, dan is het nog veel mooier!

Volgens het merk houdt de extreem zachte samenstelling de lippen heerlijk zacht. De speciale, verzorgende ingrediënten zorgen ervoor dat de lippen in topvorm blijven. Ze maken geen beloftes over de houdbaarheid van de lipstick, maar dat heb ik wel voor je getest! Hieronder zie je daarom twee close-ups van mijn lippen. De eerste foto is direct na het aanbrengen gemaakt. Foto twee nam ik vijf uur later, waarbij ik gegeten heb.

ung cosmetics lipstick review angel swatch ung cosmetics lipstick review angel swatch-2

De lipstick blijft goed zitten, maar een vette maaltijd overleeft het niet. Gelukkig kun je de lipstick wel weer makkelijk opnieuw aanbrengen door de creamy textuur. De lippen voelen zijdezacht aan en het pigment is intens. Ook de kleur vind ik echt prachtig! Ik heb een nieuwe favoriet deze zomer!

ung cosmetics lipstick review angel swatch-1

De UNG Cosmetics velvet lipstick kost € 21,00.

Je kunt alle items kopen op ungcosmetics.com. Welk item uit deze collectie is voor jou onmisbaar?

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

5 reacties

bychristiana 11 mei 2020 - 09:08

Die lipstick is inderdaad prachtig! De kleur van de nagellak kleur vind ik ook mooi, maar drie laagjes vind ik wel veel, haha, ik ben daar stiekem te lui voor;-) Meestal pak ik een rode nagellak die gewoon in 1 laagje dekt;-)

Reply
Tessa 11 mei 2020 - 16:44

Mooi look heb je gemaakt met deze geweldige producten. De lipstick is echt prachtig

Reply
Deb 11 mei 2020 - 17:39

Die lipstick vind ik geweldig. Ik houd van dit soort warme baksteenrode tinten. Het pigment vind ik er ook goed uitzien en die ooglook van jou: wow! Heb je weer super mooi gedaan 👌🏻

Reply
Kiki 12 mei 2020 - 22:26

Nu ben ik niet zo’n fan van rode lipstick, maar wat ziet het er mooi uit! Je hebt er een mooie make-up look van gemaakt.

Reply
Natascha - Beautyopinie 16 mei 2020 - 15:02

Wauw, hier word ik dus echt erg enthousiast van. Ik hou van dit soort lipsticks en lipglosses. En dat pigment is ook prachtig.

Reply

Plaats een reactie