Unboxing & Swatches Catrice Herfst/Winter 2022 Update

door Daphne - verdraaid mooi
catrice herfst winter update 2022 first impression eerste indruk swatches

De mussen vallen de komende dagen nog net niet van het dak, maar CATRICE komt al wel met de najaarsupdate van 2022! Met deze items geef jij een vleugje kleur aan je look tijdens het druilerige herfstweer. Ik ontving een prachtige selectie van de update en ik laat ze in deze video aan je zien. Natuurlijk met swatches! Ben je benieuwd naar de hele collectie? Bekijk dan dit artikel nog even terug.

In de video verwijs ik naar het artikel over de CATRICE ICONails Gel Lacquer review.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

Plaats een reactie