Unboxing StyleTone Ultimate box november

door Daphne - verdraaid mooi
unboxing styletone ultimate box november inhoud

De nieuwste StyleTone box is weer binnen met het thema ‘Pretty in Pink’. En als je me kent, dan weet je dat ik roze echt fantastisch vind. Dus ik ben happy! Het zijn dit keer ook lekker veel verzorgingsproducten om je huid te verwennen met dit vieze herfstweer. Ik laat alle producten uit de Ultimate box zien. De box kost € 29,95, maar maar heeft een minimale winkelwaarde van € 100,00. Dus scroll snel verder om de unboxing te zien van de StyleTone Ultimate box van november 2022!

StyleTone varianten

Voor ik je de inhoud ga laten zien, neem ik je eerst nog even mee uit welke boxen je kunt kiezen. Bij StyleTone heb je keuze uit twee verschillende boxen die maandelijks uitkomen en waar je een abonnement op kunt nemen. De kleinste variant is de Classic met daarin vijf producten voor € 16,95. De Ultimate variant (die ik dus heb) is de uitgebreidere versie van de Classic. Hierin vind je namelijk de vijf producten uit de Classic variant en nog eens 4 tot 5 grotere producten erbij voor € 29,95.

Wil je gewoon eens proeven van zo’n box of wellicht cadeau doen aan iemand, dan is de Explore variant erg leuk voor € 9,95. Dit is een kleine box met drie producten en hier zit geen lidmaatschap aan vast. Hierin zitten bestsellers uit het verleden en bevatten dus geen producten die je in de huidige Classic of Ultimate box vindt.

Unboxing StyleTone ultimate box november 2022

Ik ben heel benieuwd wat jij van de inhoud vindt! Als je een specifiek product hebt waar je erg nieuwsgierig naar bent, laat het me dan vooral weten! Wie weet maak ik er dan een volledige review over! Benieuwd naar de eerdere edities? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie