Unboxing StyleTone ultimate box maart 2022

door Daphne - verdraaid mooi
unboxing styletone box maart ultimate inhoud

De nieuwste StyleTone box is uit met het thema: Brighter Days. Voor een prachtige glow en verzorgde huid. Ik laat alle producten uit de Ultimate box zien. De box kost € 29,95, maar heeft deze keer een winkelwaarde van € 159,36. Dus scroll snel verder om de unboxing te zien van de StyleTone Ultimate box van maart 2022! Ook heb ik van StyleTone een leuke kortingscode gekregen voor je bij Parfumado: STYLE50.

Met de code STYLE50 betaal je € 7,50 in plaats van € 14,95 bij je eerste bestelling bij parfumado.com. Je kunt bij Parfumado (net als StyleTone) een abonnement afsluiten, waarbij je iedere maand een nieuwe parfum kan ontdekken (keuze uit 450 iconische en niche geuren!). Zo probeer je sneller wat nieuws uit en kun je lekker vaak wisselen van geur! De flacon is groot genoeg om 30 dagen lang 4 keer per dag mee te sprayen. Ook makkelijk voor onderweg dus! Ik ben er zelf nog niet bekend mee, maar ik vind het goed klinken! Wat jij?

parfumado kortingscode unboxing styletone box maart ultimate inhoud

StyleTone varianten

Voor ik je de inhoud ga laten zien, neem ik je eerst nog even mee uit welke boxen je kunt kiezen. Bij StyleTone heb je keuze uit twee verschillende boxen die maandelijks uitkomen en waar je een abonnement op kunt nemen. De kleinste variant is de Classic met daarin vijf producten voor € 16,95. De Ultimate variant (die ik dus heb) is de uitgebreidere versie van de Classic. Hierin vind je namelijk de vijf producten uit de Classic variant en nog eens 4 tot 5 grotere producten erbij voor € 29,95.

Wil je gewoon eens proeven van zo’n box of wellicht cadeau doen aan iemand, dan is de Explore variant erg leuk voor € 9,95. Dit is een kleine box met drie producten en hier zit geen lidmaatschap aan vast. Hierin zitten bestsellers uit het verleden en bevatten dus geen producten die je in de huidige Classic of Ultimate box vindt.

Unboxing StyleTone ultimate box maart 2022

Ik ben heel benieuwd wat jij van de inhoud vindt! Als je een specifiek product hebt waar je erg nieuwsgierig naar bent, laat het me dan vooral weten! Wie weet maak ik er dan een volledige review over! Benieuwd naar de eerdere editie? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Jolanda 14 maart 2022 - 08:18

Wat een leuke box weer zeg!

Reply

Plaats een reactie