Unboxing StyleTone Ultimate box juli

door Daphne - verdraaid mooi
styletone ultimate box juli inhoud unboxing

De nieuwste StyleTone box is uit: een maandelijkse box vol beautyproducten! Deze keer staat de zomer centraal met selfcare creatments. Zo kom je de zomerse dagen zeker door en is de box een echte traktatie voor jezelf. Wie wil dat nou niet?! Ik laat je alle producten uit de Ultimate box zien, vertel je er meer over en ik geef je alvast een eerste indruk. De box kost € 29,95, maar de waarde van de inhoud is € 180,33. Klinkt goed! Dus kijk snel verder om de unboxing te zien van de StyleTone Ultimate box van juli!

Voor ik je de inhoud ga laten zien, neem ik je eerst nog even mee uit welke boxen je kunt kiezen. Bij StyleTone heb je keuze uit twee verschillende boxen die maandelijks uitkomen en waar je een abonnement op kunt nemen. De kleinste variant is de Classic met daarin vijf producten voor € 16,95. De Ultimate variant (die ik dus heb) is de uitgebreidere versie van de Classic. Hierin vind je namelijk de vijf producten uit de Classic variant en nog eens 4 tot 5 grotere producten erbij voor € 29,95.

Wil je gewoon eens proeven van zo’n box of wellicht cadeau doen aan iemand, dan is de Explore variant erg leuk voor € 9,95. Dit is een kleine box met drie producten en hier zit geen lidmaatschap aan vast. Hierin zitten bestsellers uit het verleden en bevatten dus geen producten die je in de huidige Classic of Ultimate box vindt.

Unboxing StyleTone ultimate box juli

Ik ben heel benieuwd wat jij van de inhoud vindt! Als je een specifiek product hebt waar je erg nieuwsgierig naar bent, laat het me dan vooral weten! Wie weet maak ik er dan een volledige review over! Benieuwd naar de eerdere editie? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie