Unboxing StyleTone ultimate box januari

door Daphne - verdraaid mooi
styletone ultimate box januari inhoud

Na bijna twee jaar de Bluxbox unboxt te hebben, verdwijnt Bluxbox! Oké… Niet helemaal, want Bluxbox en StyleTone slaan de handen ineen en gaan verder onder de naam StyleTone. Ik vertel je er alles over en laat in de video zien wat je allemaal terugvindt in de Ultimate Box van januari.

Drie verschillende boxen

Bij StyleTone heb je keus uit drie verschillende boxen die maandelijks uitkomen. Allereerst de Classic variant en dat is de reguliere StyleTone box die je wellicht al kende met daarin vijf producten voor € 16,95. Dan heb je de Ultimate variant (die ik dus heb) en dat is eigenlijk gewoon de oude Bluxbox onder een nieuwe naam. Hierin vind je de vijf producten uit de Classic variant en nog eens 4 tot 5 grotere producten erbij voor € 29,95. Wil je gewoon eens proeven van zo’n box of wellicht cadeau doen aan iemand, dan is de Explore variant erg leuk voor € 9,95. Dit is een kleine box met drie producten en hier zit geen lidmaatschap aan vast. StyleTone biedt ook nog verschillende abonnementen aan, waardoor je nog goedkoper uit kunt zijn. Alle informatie daar over vind je op styletone.com.

Unboxing StyleTone ultimate box januari

Ik ben heel benieuwd wat jij van de inhoud vindt! Als je een specifiek product hebt waar je erg nieuwsgierig naar bent, laat het me dan vooral weten! Wie weet maak ik er dan een volledige review over!

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie