Unboxing StyleTone ultimate box januari 2022

door Daphne - verdraaid mooi
styletone ultimate box januari 2022 unboxing inhoud

De nieuwste StyleTone box is uit: een maandelijkse box vol beautyproducten. Deze keer met het thema fresh start: new year, new you, new box. Een nieuw begin! De producten in deze box zijn samengesteld om je uitgerust aan 2022 te laten beginnen. Ook in het nieuwe jaar is het belangrijk om wat momentjes van rust in te plannen. Ik laat je alle producten uit de Ultimate box zien, vertel je er meer over en ik geef je alvast een eerste indruk. De box kost € 29,95, maar heeft deze keer een winkelwaarde van € 179,07! Dus scroll snel verder om de unboxing te zien van de StyleTone Ultimate box van januari 2022!

StyleTone varianten

Voor ik je de inhoud ga laten zien, neem ik je eerst nog even mee uit welke boxen je kunt kiezen. Bij StyleTone heb je keuze uit twee verschillende boxen die maandelijks uitkomen en waar je een abonnement op kunt nemen. De kleinste variant is de Classic met daarin vijf producten voor € 16,95. De Ultimate variant (die ik dus heb) is de uitgebreidere versie van de Classic. Hierin vind je namelijk de vijf producten uit de Classic variant en nog eens 4 tot 5 grotere producten erbij voor € 29,95.

Wil je gewoon eens proeven van zo’n box of wellicht cadeau doen aan iemand, dan is de Explore variant erg leuk voor € 9,95. Dit is een kleine box met drie producten en hier zit geen lidmaatschap aan vast. Hierin zitten bestsellers uit het verleden en bevatten dus geen producten die je in de huidige Classic of Ultimate box vindt.

Unboxing StyleTone ultimate box januari 2022

Ik ben heel benieuwd wat jij van de inhoud vindt! Als je een specifiek product hebt waar je erg nieuwsgierig naar bent, laat het me dan vooral weten! Wie weet maak ik er dan een volledige review over! Benieuwd naar de eerdere editie? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Natascha - Beautyopinie 19 januari 2022 - 20:17

Leuke inhoud zit er deze keer weer in!

Reply
Deb 19 januari 2022 - 21:19

Ik ben heel erg benieuwd wat je het micellaire water van Garnier vindt! Dit vind ik zelf de fijnste, heeft ook de minste ingrediënten in vergelijking met de andere varianten en is ook het mildst. Ik heb zelf ook de eco pads en moet ze nog uitproberen. Ben heel benieuwd of ik straks de watten schijfjes ga vervangen door de eco pads. Ik hoop eigenlijk dat ze zo goed gaan bevallen dat ik dat inderdaad ga doen, maar heb nog wel een beetje mijn twijfels.

Reply

Plaats een reactie