Unboxing StyleTone Ultimate box februari

door Daphne - verdraaid mooi
styletone februari 2021 inhoud

De nieuwste StyleTone box is uit: een maandelijkse box vol beautyproducten! Ik laat je alle producten uit de Ultimate box zien, vertel je er meer over en ik geef je alvast een eerste indruk over een paar producten. Dus kijk snel verder om de unboxing te zien van de StyleTone Ultimate box van februari!

Voor ik je de inhoud ga laten zien, neem ik je eerst nog even mee uit welke boxen je kunt kiezen. Bij StyleTone heb je keuze uit twee verschillende boxen die maandelijks uitkomen en waar je een abonnement op kunt nemen. De kleinste variant is de Classic met daarin vijf producten voor € 16,95. De Ultimate variant (die ik dus heb) is de uitgebreidere versie van de Classic. Hierin vind je namelijk de vijf producten uit de Classic variant en nog eens 4 tot 5 grotere producten erbij voor € 29,95.

Wil je gewoon eens proeven van zo’n box of wellicht cadeau doen aan iemand, dan is de Explore variant erg leuk voor € 9,95. Dit is een kleine box met drie producten en hier zit geen lidmaatschap aan vast. Hierin zitten bestsellers uit het verleden en bevatten dus geen producten die je in de huidige Classic of Ultimate box vindt.

Unboxing StyleTone Ultimate box februari

Ik ben heel benieuwd wat jij van de inhoud vindt! Als je een specifiek product hebt waar je erg nieuwsgierig naar bent, laat het me dan vooral weten! Wie weet maak ik er dan een volledige review over! Benieuwd naar de eerdere editie? Klik dan hier. De volledige inhoud is 100% dierproefvrij!

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

bychristiana 15 februari 2021 - 08:12

Leuke inhoud! Zo te zien zijn het ook allemaal wel weer bruikbare spulletjes.

Reply
Natascha - Beautyopinie 15 februari 2021 - 11:17

Wat een leuke box is dit zeg! Ik ben niet zo snel fan maar dit zijn wel mooie bruikbare producten. Deze zou ik serieus ook overwegen.

Reply
Priscilla 17 februari 2021 - 09:44

Wat een leuke en bruikbare inhoud is dit zeg. Ik vind de inhoud van dit soort boxen vaak wat aan de teleurstellende kant, maar dit ziet er goed uit!

Reply

Plaats een reactie