Unboxing StyleTone ultimate box februari 2022

door Daphne - verdraaid mooi
styletone ultimate box februari inhoud unboxing review

De nieuwste StyleTone box is uit: een maandelijkse box vol beautyproducten. Het is natuurlijk bijna Valentijnsdag, dus het thema is AMOUR. Met deze producten zal je hart sneller kloppen… Is dat ook zo? Ik laat alle producten uit de Ultimate box zien en swatch de make-up items. De box kost € 29,95, maar heeft deze keer een winkelwaarde van € 108,38. Dus scroll snel verder om de unboxing te zien van de StyleTone Ultimate box van februari 2022!

StyleTone varianten

Voor ik je de inhoud ga laten zien, neem ik je eerst nog even mee uit welke boxen je kunt kiezen. Bij StyleTone heb je keuze uit twee verschillende boxen die maandelijks uitkomen en waar je een abonnement op kunt nemen. De kleinste variant is de Classic met daarin vijf producten voor € 16,95. De Ultimate variant (die ik dus heb) is de uitgebreidere versie van de Classic. Hierin vind je namelijk de vijf producten uit de Classic variant en nog eens 4 tot 5 grotere producten erbij voor € 29,95.

Wil je gewoon eens proeven van zo’n box of wellicht cadeau doen aan iemand, dan is de Explore variant erg leuk voor € 9,95. Dit is een kleine box met drie producten en hier zit geen lidmaatschap aan vast. Hierin zitten bestsellers uit het verleden en bevatten dus geen producten die je in de huidige Classic of Ultimate box vindt.

Unboxing StyleTone ultimate box februari 2022

Ik ben heel benieuwd wat jij van de inhoud vindt! Als je een specifiek product hebt waar je erg nieuwsgierig naar bent, laat het me dan vooral weten! Je kunt sowieso al de Louis Widmer lippen balsem review lezen en de Balade & Provence reviews.

Wie weet maak ik er dan een volledige review over! Benieuwd naar de eerdere editie? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Deb 13 februari 2022 - 17:55

Super mooie inhoud! Ik vind de Mesauda blush en de lipgloss het mooiste.

Reply

Plaats een reactie