Unboxing StyleTone ultimate box december

door Daphne - verdraaid mooi
styletone ultimate box december kerst unboxing inhoud

De nieuwste StyleTone box is uit: een maandelijkse box vol beautyproducten. Deze keer met het thema ‘sharing is caring’. De producten in deze box zijn samengesteld om je deze maand te laten stralen en feestelijk in de watten te leggen. Daarbij heeft het merk er een klein cadeautje bij gedaan, waarmee je jouw geliefde kan verrassen! Ik laat je alle producten uit de Ultimate box zien, vertel je er meer over en ik geef je alvast een eerste indruk. De box kost € 29,95, maar heeft deze keer een winkelwaarde van € 132,85! Dus scroll snel verder om de unboxing te zien van de StyleTone Ultimate box van december!

Voor ik je de inhoud ga laten zien, neem ik je eerst nog even mee uit welke boxen je kunt kiezen. Bij StyleTone heb je keuze uit twee verschillende boxen die maandelijks uitkomen en waar je een abonnement op kunt nemen. De kleinste variant is de Classic met daarin vijf producten voor € 16,95. De Ultimate variant (die ik dus heb) is de uitgebreidere versie van de Classic. Hierin vind je namelijk de vijf producten uit de Classic variant en nog eens 4 tot 5 grotere producten erbij voor € 29,95.

Wil je gewoon eens proeven van zo’n box of wellicht cadeau doen aan iemand, dan is de Explore variant erg leuk voor € 9,95. Dit is een kleine box met drie producten en hier zit geen lidmaatschap aan vast. Hierin zitten bestsellers uit het verleden en bevatten dus geen producten die je in de huidige Classic of Ultimate box vindt.

Unboxing StyleTone ultimate box december

Ik ben heel benieuwd wat jij van de inhoud vindt! Als je een specifiek product hebt waar je erg nieuwsgierig naar bent, laat het me dan vooral weten! Wie weet maak ik er dan een volledige review over! Benieuwd naar de eerdere editie? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie