Unboxing StyleTone Ultimate box december

door Daphne - verdraaid mooi
styletone ultimate box unboxing inhoud december 2022 nieuw concept uitleg

De nieuwste StyleTone box is weer binnen met het thema ‘Glitter en Glamour’. En dat is dan ook gelijk de laatste box in zijn huidige vorm. In de video en het artikel leg ik je het nieuwe concept uit dat aan de ene kant het verrassingseffect laat verdwijnen, maar aan de andere kant bepaal jij nu zelf welke producten je wilt ontvangen én hoe vaak je een box wilt.

Ik laat alle producten uit de Ultimate box zien. De box kost € 29,95, maar maar heeft een winkelwaarde van € 236,89. Dus scroll snel verder om de unboxing te zien van de StyleTone Ultimate box van december 2022!

StyleTone | nieuw concept

Met het nieuwe concept verdwijnt het maandelijkse abonnement op StyleTone. Je kunt vanaf dat moment je eigen box samenstellen. Kies acht producten uit voor € 30 en binnen twee werkdagen wordt de box thuisgestuurd. Zo heb je dus zelf in de hand wat je krijgt, maar ook wanneer en hoe vaak. Kun je toch nog geen afscheid nemen van het originele concept? Ga dan voor de mystery box. Klik hier om alvast een kijkje te nemen.

Unboxing StyleTone ultimate box december 2022

Ik ben heel benieuwd wat jij van de inhoud vindt! Als je een specifiek product hebt waar je erg nieuwsgierig naar bent, laat het me dan vooral weten! Wie weet maak ik er dan een volledige review over! Benieuwd naar de eerdere edities? Klik dan hier.

Aan de ene kant vind ik het jammer dat de box in zijn huidige vorm weg gaat, maar ik merkte zelf ook al dat het enthousiasme langzaam verdween doordat er vaak vergelijkbare producten in zaten. Zou je willen dat ik het nieuwe concept voor je uittest?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie