Unboxing goodiebag persevent HappyLife PR

door Daphne - verdraaid mooi
happylife pr open door day rijk van de keijzer goodiebag unboxing

Een paar dagen geleden was ik aanwezig bij een onwijs leuk pers-event van Happylife PR, waarbij verschillende merken uit het portfolio van het persbureau werden uitgelicht. Ik nam je al mee in mijn Instagram stories tijdens die dag, maar in deze video pak ik samen met jou de goodiebag uit. Ben je benieuwd? Bekijk dan onderstaande unboxing video.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Deb 18 oktober 2022 - 11:27

Wat een leuk filmpje! Ik heb gelijk het Aviko kookboek besteld, wat leuk en bedankt voor de tip 😊! Ik ben heel benieuwd naar de producten van Happy Earth. Ik heb zelf hun roller deo en volgens mij ook een spray gehad, maar de balsem en de kristial variant ken ik nog niet. Naar de producten van Organic Shop (en hun ingrediënten) ben ik ook heel benieuwd.

Reply
Natascha - Beautyopinie.nl 19 oktober 2022 - 12:39

Leuk filmpje Daphne!

Reply

Plaats een reactie