Unboxing goodiebag beauty & food oktober 2023

door Daphne - verdraaid mooi
happylife pr event beauty food goodiebag unboxing

Vorige week was ik bij het leuke event van HappyLife PR. Daar liep ik langs verschillende stands van merken waar ik kennismaakte met heel wat nieuwe producten die ik nadien ook meekreeg in een onwijs goed gevulde goodiebag. Denk aan merken als essence, CATRICE, Treaclemoon, HAK, Rittersport en meer! In onderstaande video pak ik de tas samen met jou uit.

Bekijk de artikelen waar ik in de video naar verwijs:
– Review Q+A
– Review Happy Earth deodorant
– Review SHAB Brow Pen

Naar welk product ben jij nieuwsgierig?

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie