Unboxing Bluxbox september/oktober 2020

door Daphne - verdraaid mooi
bluxbox september oktober 2020 inhoud

De nieuwste Bluxbox is uit en ik laat je alle beautyproducten zien via een IGTV. Ook geef ik je alvast mijn mening over wat items én er staat al een review online. Dus kijk snel verder!

Heb je geen Instagram? Dan kun je de video alsnog via YouTube bekijken. Je zult zien dat het formaat van de video niet helemaal ‘YouTube proof’ is, maar dan kun je het alsnog in ieder geval bekijken!

Nieuwsgierig geworden naar het eerste product die ik aan je laat zien? Bekijk dan de review over de Olaz Retinol24 lijn.

De Bluxbox is een pakket vol beautyproducten en verschijnt elke twee maanden. In de box zitten altijd zo’n 8 tot 10 miniatuur en full-size beautyproducten met een minimale verkoopwaarde van € 100, terwijl je er zelf maar € 29,95 voor betaalt inclusief verzending. Met de Bluxbox kun je op een leuke manier nieuwe items en merken leren kennen zonder veel geld kwijt te zijn. Ben jij ook benieuwd en wil je de Bluxbox bestellen of cadeau doen aan een vriend of vriendin? Kijk dan op de site van Bluxbox.

Benieuwd naar de eerdere edities? Klik dan hier. Wat vind jij het leukste item uit de Bluxbox?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

 

3 reacties

Deb 25 september 2020 - 13:51

Leuk gedaan weer Daphne! Heb je filmpje (al ging dat in gedeeltes 😊) af gekeken. Ik ben het meest benieuwd naar de crème van Polaar en de gezichtsolie van Garnier.

Reply
Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl 26 september 2020 - 09:57

Oeh! Leuk filmpje Daphne. 🙂
De gezichtsolie van Garnier spreekt me wel aan!

Liefs
x

Reply
bychristiana 28 september 2020 - 10:16

Die balm voor het haar lijkt mij wel wat! Leuke inhoud, dit zijn allemaal echt bruikbare producten.

Reply

Plaats een reactie