Unboxing Bluxbox november/december 2020

door Daphne - verdraaid mooi
unboxing bluxbox november december 2020

De nieuwste Bluxbox is uit en ik laat je alle producten zien en vertel je er alles over via een unboxing video. Ook geef ik je alvast mijn eerste indruk over een product én er staan al twee reviews online. Dus kijk snel verder!

Nieuwsgierig geworden naar het product van Olaz? Bekijk dan de review over de Olaz Retinol24 lijn. Wil je de swatches en mijn look zien van het oogschaduwpalette? Bekijk dan de review over het essence daily dose of love eyeshadow palette.

De Bluxbox is een pakket vol beautyproducten en verschijnt elke twee maanden. In de box zitten altijd zo’n 8 tot 10 miniatuur en full-size beautyproducten met een minimale verkoopwaarde van € 100, terwijl je er zelf maar € 29,95 voor betaalt inclusief verzending. Met de Bluxbox kun je op een leuke manier nieuwe items en merken leren kennen zonder veel geld kwijt te zijn. Ben jij ook benieuwd en wil je de Bluxbox bestellen of cadeau doen aan een vriend of vriendin? Kijk dan op de site van Bluxbox.

Benieuwd naar de eerdere edities? Klik dan hier. Wat vind jij het leukste item uit de Bluxbox?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

theNextG1rl 24 november 2020 - 20:40

Daar zitten weer mooie producten in zeg!

Reply
Natascha - Beautyopinie 25 november 2020 - 19:09

Wat een leuke inhoud deze keer!

Reply

Plaats een reactie