Unboxing Bluxbox mei/juni 2020

door Daphne - verdraaid mooi
bluxbox mei juni 2020

De nieuwste Bluxbox is uit en ik laat je alle beautyproducten zien via een IGTV. Ook geef ik je alvast mijn mening over wat items én er staan al wat reviews online. Dus kijk snel verder!

Heb je geen Instagram? Dan kun je de video alsnog via YouTube bekijken. Je zult zien dat het formaat van de video niet helemaal ‘YouTube proof’ is, maar dan kun je het alsnog in ieder geval bekijken!

Wil je alles weten over dé borstel onder de borstels? Lees er dan alles over in de review over de WetBrush Pro Detangler. Mijn nagellakverslaving van de essence shine, last & go nagellakjes is begonnen met een kleurtje uit de Bluxbox van maart/april 2019, maar begon echt de spuigaten uit te lopen toen ik de lakjes van de essence this is me nagellak collectie ging reviewen.

De Bluxbox is een pakket vol beautyproducten en verschijnt elke twee maanden. In de box zitten altijd zo’n 8 tot 10 miniatuur en full-size beautyproducten met een minimale verkoopwaarde van € 100, terwijl je er zelf maar € 29,95 voor betaalt inclusief verzending. Met de Bluxbox kun je op een leuke manier nieuwe items en merken leren kennen zonder veel geld kwijt te zijn. Ben jij ook benieuwd en wil je de Bluxbox bestellen of cadeau doen aan een vriend of vriendin? Kijk dan op de site van Bluxbox.

Benieuwd naar de eerdere edities? Klik dan hier. Wat vind jij het leukste item uit de Bluxbox?

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

4 reacties

Tessa 22 mei 2020 - 08:54

Wat een leuke en bruikbare producten

Reply
Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl 22 mei 2020 - 12:40

Super leuke video en fijne producten. 🙂

Liefs
x

Reply
Daniëlle Springer 22 mei 2020 - 17:18

Wat een leuke inhoud deze keer.

Reply
bychristiana 25 mei 2020 - 09:02

Ik vind dat groene nagellakje erg mooi! Ik heb toevallig afgelopen weekend voor het eerst een nagellakje van Essence gekocht, ook nog eens met 50% korting, haha, kostte nog geen euro. Ik ben er heel benieuwd naar.

Reply

Plaats een reactie