Unboxing Bluxbox juli/augustus 2020

door Daphne - verdraaid mooi
kortingscode bluxbox unboxing juli augustus

De nieuwste Bluxbox is uit en ik laat je alle beautyproducten zien via een IGTV. Ook geef ik je alvast mijn mening over wat items die ik samen met jou op beeld test én heb ik een kortingscode voor je. Dus kijk snel verder!

Heb je geen Instagram? Dan kun je de video alsnog via YouTube bekijken. Je zult zien dat het formaat van de video niet helemaal ‘YouTube proof’ is, maar dan kun je het alsnog in ieder geval bekijken!

De Bluxbox is een pakket vol beautyproducten en verschijnt elke twee maanden. In de box zitten altijd zo’n 8 tot 10 miniatuur en full-size beautyproducten met een minimale verkoopwaarde van € 100, terwijl je er zelf maar € 29,95 voor betaalt inclusief verzending. Gebruik je de code joinblux, dan krijg je ook nog eens € 7,50 korting. Met de Bluxbox kun je op een leuke manier nieuwe items en merken leren kennen zonder veel geld kwijt te zijn. Ben jij ook benieuwd en wil je de Bluxbox bestellen of cadeau doen aan een vriend of vriendin? Kijk dan op de site van Bluxbox.

Benieuwd naar de eerdere edities? Klik dan hier. Wat vind jij het leukste item uit de Bluxbox?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl 2 augustus 2020 - 14:25

Wat een toffe box en onwijs leuk dat je een filmpje hebt gemaakt! Ik wist niet eens dat je aan youtube deed haha.

Liefs
X

Reply
Natascha - Beautyopinie 5 augustus 2020 - 16:05

Leuke box, ik vind deze inhoud ook echt bruikbaar!

Reply
Deb 6 augustus 2020 - 21:55

Leuk en duidelijk filmpje heb je er weer van gemaakt 👌🏻! Ik ben het meest benieuwd naar de deodorant en het maskertje. Die blush ziet er inderdaad heel goed uit. Mooie inhoud, zitten veel interessante producten in die ik zelf ook direct zou kunnen gebruiken.

Reply

Plaats een reactie