Tweezerman Mini Slant Tweezer review

door Daphne - verdraaid mooi
Tweezerman-mini-slant-tweezer-review-1

Zeg je pincet, dan zeg je Tweezerman. Het zou hét pincet onder de pincetten moeten zijn. Ze zijn verkrijgbaar in full-size en mini varianten en verkrijgbaar in talloze verschillende prints en kleuren. Dit seizoen zijn de Mini Slant Tweezers weer twee hele leuke prints rijker met de Get Tropical collectie, namelijk een frisse en fruitige Pineapple Punch en de Pink Lemonade. Ik ga de Mini Slant Tweezer Pink Lemonade reviewen.Tweezerman-mini-slant-tweezer-review-5

De verpakking is gemaakt van hard, doorzichtig kunststof. Dat laatste is erg makkelijk, omdat je dan direct kunt zien welke kleur of print je vast hebt. Zo kun je meteen jouw favoriet kiezen in de winkel! Het pincet zelf is gemaakt van stainless steel.

Tweezerman-mini-slant-tweezer-review-3Wat ik enorm fijn vind aan Tweezerman, is dat ze een rubberen dopje meeleveren om de punt van het pincet te beschermen. Het is iets kleins en simpels, maar je wilt niet weten hoe vaak ik al een nieuw pincet heb moeten kopen, omdat het op de punt gevallen was. Handigheid is niet te koop, zullen we maar zeggen. Daarnaast is het makkelijk om de punt te beschermen in je toilettas met andere make-up tools.

Tweezerman full-size vs mini

Ik had in eerste instantie gekozen voor een full-size variant Tweezerman pincet, omdat ik er vanuit ging dat die makkelijker zou zijn in gebruik. Alleen als het erop aankomt, pak je het pincet toch dicht bij de aanzet vast. Je wilt immers zoveel mogelijk grip hebben op de allerkleinste haartjes en dat gaat ook met gemak bij het kleine pincet. Er zit namelijk verder geen verschil in formaat bij de punt. Dus behalve de compactheid, zit tussen beide Slant Tweezers voor mij in gebruik geen verschil. Qua prijs zit er trouwens wel verschil tussen, maar dat lijkt me logisch.

Tweezerman-mini-slant-tweezer-review-2

Tweezerman Mini Slant Tweezer review

Ik heb al heel wat goedkopere varianten pincetten versleten. Het grote verschil met diverse goedkopere varianten pincetten, is toch wel het fijne puntje bij Tweezerman. Bij budget pincetten kon ik vaak de kleinste haartjes niet beetpakken. Als ik de kleinste haartjes dan toevallig wel te pakken kreeg, was er niet voldoende grip om het haartje er daadwerkelijk uit te trekken. Hierdoor zijn al heel wat haartjes afgebroken. Tweezerman heeft een hele dunne, scherpe punt en dat werkt top. Doordat de punt schuin loopt, kun je het pincet ook nog eens op meerdere manieren gebruiken. Je kunt de schuine zijde gebruiken voor het algemeen epileren en de punt zijde voor het precisiewerk bij de allerkleinste haartjes. Daarnaast ligt het pincet heel fijn in de hand.

Tweezerman-mini-slant-tweezer-review

Daarnaast biedt Tweezerman een gratis slijpservice aan. Als bij het gebruik van het pincet de punt bot is geworden, kun je het op laten sturen om het pincet gratis te laten slijpen. Hier heb ik zelf nog geen ervaring mee, omdat het gelukkig nog niet nodig is!

Dit pincet is niet heel budgetproof ten opzichte van andere pincetten, maar het is iedere euro meer dan waard. Geen geklungel meer of afbrekende haartjes, maar jouw wenkbrauwen stylen zoals jij dat wilt!

De Tweezerman Mini Slant Tweezer Pink Lemonade is te koop voor € 17,95 en verkrijgbaar bij de beter gesorteerde drogisterijen, online en bij parfumerieën zoals Douglas. Haar grotere zus, de Tweezerman Slant Tweezer, is te koop voor € 26,95.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

8 reacties

Tessa 14 mei 2019 - 08:00

wat een. schattige en vrolijke print

Reply
Gabrielle 14 mei 2019 - 13:04

Zo leuk, ik hoor iedereen altijd over de Tweezerman maar ik vind hem een beetje te prijzig voor hoevaak ik hem gebruik haha

Reply
Beauty By Bibi 14 mei 2019 - 18:29

Tweezermans zijn zo goed! Ik kan niet meer zonder! Leuke kleurtjes ook!

Reply
Melissa 14 mei 2019 - 20:14

Ken het merk niet maar wel handig voor die kleine kin haartjes

Reply
Sonja 14 mei 2019 - 21:16

Ik heb er een van Hema, werkt voor mij ook prima. Het is toch alleen voor wat plukwerk 😜

Reply
Manon 14 mei 2019 - 22:17

Mijn moeder is ook groot fan van deze pincet!

Reply
Daniëlle 15 mei 2019 - 20:56

Ik vind deze pincetten altijd zo leuk!

Reply
Yara 21 mei 2019 - 12:48

Heerlijk zomers printje!! I love it♡

Reply

Plaats een reactie