Tweezerman Get Tropical mini tweezers | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
tweezerman-get-tropical-mini-slant-tweezers

Wie kent de beroemde full-size en mini pincetten van Tweezerman niet? Dit seizoen zijn de Mini Slant Tweezers weer hele leuke prints rijker met de Get Tropical collectie. Je kunt kiezen uit de frisse en fruitige Pineapple Punch en de Pink Lemonade.

Het water loopt je al in de mond bij het zien van deze twee nieuwe, fleurige mini pincetten. Ben je een ananas liefhebber? Kies dan voor Pineapple Punch met een mintgroene achtergrond.

mini-slant-tweezer-pineapple-punch

Ben je dol op roze? Ga dan voor de Pink Lemonade met limoentjes.

mini-slant-tweezer-pink-lemonade

De nieuwe Mini Slant Tweezers zijn een echte must have. Ze modelleren je wenkbrauwen direct moeiteloos in de perfecte vorm, waar je ook bent.

Leuk weetje: de Tweezer is al bijna 40 jaar dé keuze van make-up artiesten, modellen, beroemdheden en de meest kritische consumenten die het allerbeste vragen. Bij die laatste groep hoor ik zelf haha. Ik heb de full-size Slant Tweezer en ik zou echt niet meer zonder kunnen. Er is geen haartje te kort voor deze pincetten!

De Mini Slant Tweezer Pineapple Punch en Pink Lemonade zijn te koop voor € 17,95 en verkrijgbaar bij de beter gesorteerde drogisterijen, online en bij parfumerieën zoals Douglas.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube

2 reacties

Deb 1 mei 2019 - 17:49

Ik gebruik alleen maar tweezerman pincetten. Vind dit echt de allerbeste pincetten die er zijn. Deze zomerse uitvoeringen vind ik geweldig. Ik ga voor de roze uitvoering kijken (heb nu een mintkleurige).

Reply
Tessa 1 mei 2019 - 18:26

Wat een zomerse vormgeving, erg leuk

Reply

Plaats een reactie